Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

evet bende dün barbitomla konusurken demistim kesin dogurdu cünkü 2 haftasi vardi sadece ve o iki hafta coktan gecti cocukla ugrasiyordur simdide

ay evet o kesin doğurdu, hamileyken azcık uğruyordu şimdi hepten elini eteğini keser burdan

gloksi tocasıyla barışmış, miskinlik yapmış bugün :89: ohh ne güzell ya istediğin dakka yatıp kalkabilmek gün içinde :97:

biemcim yok kız kıbleyle alakalı değildir bence hepimiz yatıyoruz kıbleye :44:

ayburum bugün uğramamış sanırım , çamaşır yıkayıp ütümü yapıyo acaba hala :89:

handeeee aşşayı okuyor

kuşkafa birazdan damlar buraya kopa kopa :124:

gelelim bana :97: ben bugün çook çook yoğun çalıştım dünden beri sırtım çok ağrıyor ayşe bacıma yumruk attırdım akşama kadar sırtıma biraz rahatlatıyor o beni.
bugünde çıkışta arkadaşla taksime gittik parfümcümüze, harika bir karışım parfüm yapıyor kız ondan aldık
dünde taksime gidip bişeyler almıştım
bugünde 1 badi artı birde gap in kotunu aldım
öyyle yani :97:

Amerika'nın Maine eyaletine yaşayan 33 yaşındaki Julie Carr, iki yaşındaki kızına yaptıklarının ardından 20 yıl hapis cezası aldı.
Carr, internet üzerinden tanıştığı ve İngiltere'de yaşayan Nicholas Wilde'a minik kızı ile uygunsuz görüntülerini izlettirdi.
Hatta Wilde'ın komutlarıyla hareket ettiğini kabul eden Carr, genç adamın bu görüntüleri kaydetmesine de ses çıkarmadı.
Wilde, kaydettiği görüntüleri yine internet üzerinde tanıştığı 16 yaşındaki bir kıza gönderince, polis tarafından takip edilip yakalandı.
Wilde'ın yakalanmasından kısa bir süre sonra Carr'ın izine de ulaşan polis, sapık anneyi de tutukladı.
Hakim, mahkeme esnasında Carr'a "Anne ile çocuğu arasındaki temel bağı kirlettiğini" söyledi ve ekledi:
"Senin davan, şimdiye kadar baktığım davalar arasında en kötüsüydü."
Carr 20 yıl hapis cezasına çarptırılırken, görüntüleri kaydedip, internet üzerinde dağıtan Wilde da dört yıl sekiz ay hapis cezası aldı.

geberesiceler

barbiş geçmiş olsun tatlım benimde oturmaktan biyerlerim ağrıyo..

iyice hamlamışım,azıcık bi hareket yapıyım,kopuyo herbiyerlerim
bugünde üstümde bi mayışıklık var nedense,tv izliyorum yerimden kalkmadım akşam boyunca,pcyle ilgilenmek bile zor geldi
bakınıyım biraz,dolaşayım buralarda :97:

inanmıyorum yaa...
insan kılıklı pislikler

barbıtom aman dıyımmm sımdı olma teyze
yat dınlen askım sırt ustu kemık agrısı cok fena
bende o sıyah elbıseyı begendım mavılıyı degıl gıyememkı oyle bı elbıse
ıyılesırsem haftaya bakıyım bı varmı yokmu dıye
bencede kontes ya ewlenın ıstanbula gel senn ne guzel olur
bende yatıyorum ınceptıon fılmını ızlıyorum yıne
her sıgara molasında gelır yazarım

Bende anca gelebildim ... Ama yine gidecegim

Barbitom ugramis sana gelince masaj yapayim bize el gecmis sanirsam .. Buyuk buyuk anneanneden

Xzgimm nasil oldun bebegim eniste s baksin iyi baksin sana canim ...

Gloxi keyiflerde ohh ne alaa

Kontesim haberi okudumda allah gercekten belalarini versin ...

Ayburum handem yoklar .. Biemcikte evpi mutlu cocuklu

Tutim aksamlari girmiyor msn sabah girmiszim senin icin ama malesef yoktun (

Kuskam gece gelir yatmadan gujun ozetini yapar

Burnum hala yaniyorrr .. Biran once yaz gelse size kavussam burnuma baktirtsam bidr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…