Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

ben beğenmedim çantaayı
ayy ıspanak anlamısım
pırasaymıs ıykk hıc sevmemm
ahahah buna gülünür işte:90::90::90: yoksam ıspanak ben de severim kız

incirli kurabiyelerimi ve pırasalı büreğimi yaptım ama böreği pişirmiycem
1 gece dolapta bekleyince daha güzel oluyo
yarın taze taze pişiririm

sıra geldi makarna salatasına ve pastaya

incirli kurabiyelerimi ve pırasalı büreğimi yaptım ama böreği pişirmiycem
1 gece dolapta bekleyince daha güzel oluyo
yarın taze taze pişiririm

sıra geldi makarna salatasına ve pastaya

bencede boregı smdı pısırırsen guzel olmaz
yardım eden varmı sana tek basına zor olmuyormu hasta hasta bıdee

selayım ıste mutlu mutlu calısıyorsundur ama senı ozluyorum haberın olsun

yok ezgim yardım eden yok
ama yusuf öğle uykusunda olduğu için sakin sakin ve rahat rahat yapıyorum
o uyanıkken elim ayağıma dolanıyo
Allahtan erken kalktı bugün yoksa zerre bişi yapamazdım
akşama annem işten geldiğinde bi yarım saat yollar o arada pastayı yaparım olur biter :)

Son düzenleme:
slmlar
doktor amcamızdan geldik bıdık çok nazlı hiç yüzünü göstermiyo ama ağzı yine açıktı habire su içiyoanasına çekmiş kilosu 1.800 gr haftasına göre iyiymiş 3 hafta sonra tekrar gidicez

bm geçmiş olsun hazırlıklara başlanmış menü gayet güzel ve doyurucu pırasayı çok severim böreğide güzel oluyoçantaya bakmak istedim ama şifre istedi bende üşendim şifremi girmeye

gecekuşum nişanlınla güzel vakit geçiriyosundur ahh ne tatlıdır bgnler o egzersiz programını bilmiyomdoğumdan sonra banada lazım olabilir

kontesim 1olun kafası dumanlıymış inş şimdi keyfi yerindedir akkabılar yine aklına düşmüş:82:

selayım sabah maratonu yapmış neyseki otobüsü kaçırmamışsın burnun nasıl oldu

xzgim elbiselerine bayıldımhayırlı olsunbgn daha iyisindir inş

tutim babanın ameliyatı sorunsuz geçmiş çok şükür bende yıllarca prolaktinden çektim ama kafaya takılacak bi hormon değil ilaçla bir ayda düşebiliyo ama strese bağlı anında çıkabiliyo zaten beyin ve süt salgısı hormonu belirtisi normalde göğüslerden süt gelmesi ama benim hiç gelmezdi sadece regl düzensizliği yapardı bu aralar çok stresliydin zaten

barbim yağmurlu bir günde ev taşıyo komşusuna

handem kafayı dinliyodur çocuk gürültüsünden uzak

gloximin dün evlilik yıldönümüymüş nice yıllar olsun inş

Son düzenleme:
makyaj malzemelerimi sıraladığım masa anneme lazımmış
her şeyciklerimi kutulara tıkmak zorunda kaldım:84:
bi de annişi güne hazırladım yolladımm
1olcum da hastane çıkışı uyumaya gitti:93:
hazır ortalık sessizken az uzanayım ben de:97:
akşama saç bakımı yapıcam 2 ay aradan sonra,çok heycanlıyım

nutella falan bende işe yaramıyotembel bu bıdık
akşama saç bakımı varmış kolay gele
anneciğinide süslemişin
1olun iyidir inş
masayı vermek zorunda kalman kötü olmuş üstü fuul doluydu zaten bi ara foto eklemiştinde ordan hatırlıyom
bende accık tv keyfi yapayım

hepinize iyi haftasonları kızlarr:98:
nişanlım dün geldi akşam çok güzeldi film filan izledik çekirdek yedik yağlı yağlıgüya diyetteymbu sabah kalktım güzel bi kahvaltı hazırladım kahvaltımızı yaptık yolcu ettim çok alışıyorum gelince o gidince bir garip oldumneyse yine gelir annem bi kolye almıştı bana geçen evde düşürdüm onu sonra buldum dışarı çıktığımda yine düşmüş:85:bulamam heralde artık işyerinden aradılar yine pazartesi gideceğim bakalım evde zaman geçmiyor çünki en azından 1.5 ay daha çalışırım diye düşündüm

düğünümüz eylülde olacak selayım eylülün 2.ci haftası bayramdan sonraki hafta inşallah:87:

ayburum 1ol iyi,bi yakını ameliyat olcakmş da pazartesi
kan lazmmş
test ettirdi kanını
uygunsa verecek

selam herkeslere
ben dün eve gelirken heryerim ağrımaya başladı eve zor attım kendimi kat kat yorgan örtüp ısındım ateşim çıktı falan bugün okulu aradım gelemicem diye hastaneye acile gittik boğazımda enfeksiyon olmuş penisilin yaptılar bu yapılmadan geçmezdi dediler ağrı kesici ateş düşürücü verdiler şimdi evde yatıyorum yarınyine okul var bursluluk sınavı varmış görevli olucaz ve bunlara hiç ek bir ücret verilmiyor girmez olaydım şu okula seneye devam etmem heralde

bmcim geçmiş olsun sana da ellerine sağlık menü güzelmiş pırasalı börek severim ben güzel olur

selayım işe gitmişsin bugün kolay gelsin

ayburum ufaklığı görmüşsünüz bugün ne güzel
ben haftasonu dinlenemiyorum ki canım ya cumartesi 10dan 3e kadar ders var yine

tutim sevindim ameliyatın iyi geçmesine allah şifa versin canım

kontesim dün görmemişim hocayla ilgili yazını türkiyedeki üni.lerde böyle nedense adamlar kral olmuşlar iyice

ezgim sen nasıl oldun eşin kayınvalden bakıyomuş ne güzel bana da annem bakıyo sağolsun eşim arazide yok

handem sna da geçmiş olsun bebişim yaa nazar mı değdi hepinize birden
okul da ne gıcıkmış,bizimkiler ota b*ka para alıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…