Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

juli eczanelerde pastil şeker oluyo
onlardan alsan :44:
ben ondan alıyorum günde bi kaçkez
yumuşatıyo

kontes üzerimde mi görmek istedin bilmiyorum ama,buraya koymak istemedim...
böyle askıda,bi de gece çekince hiç bişeye de benzemedi
penyesi çok güzel ama,yumuşacık...
L almıştım ben,tam üstüme göre oldu,hiç yapışmadı...
1-2 kilo versem daha iyi olur ama

selaycım yarın çeker,koyarım inşallah

bu çekim yeterli glox teşekkür ederim
uff çok uzunmuş ama bu yaa:18: bende yerleri silerdi sanırım
boyun kilon kaçtı senin?
ben kendime L düşünmüştüm ama sanırım büyük gelecekti
fotodan öyle anladım

handem geçmiş olsun iğne epey rahatlatmıştır seni

juliam sende şifayı kapmışsın geçmiş olsun

bm pastanı yaptınmı

gloxim yeni ciciler almışın hayırlı olsun oxxolarında gelmiş

tutim tadına bakardım haaaannenin caillo süprizine ayrıca bittimheleki babanın bu benim torunummu lafınaRabbim hep güldürsün bizi demek aklına ben geldimdoğuma girenleri görünce inş o günleride yaşarız hep beraber

kontesim bakımını yaptınmı

selayım bgn çok yorgun heralde xzgimde gelmemiş barbim zaten çok yorgun

teşekkür ederim ayburcum

uzunmuş evet :44:
1.72 civarındayım...
64 kiloyum,
yere değmedi,ama değerse kestirebilirsin
sana medium da olabilir
bi de bel kısmına doğru biraz çekince daha da kısalır

aybur saol canım...

Son düzenleme:
ıyı geceler kızlar
ablamlardan geldık smdı oyun oynadım acıldım
cok uykum var gecmısı okuyamadım afedın :26:

günaydın kızlarrrr , erkenciyim bugün dün gece eve gelir gelmez yattım

TUTİM baban taburcu olmuş, sağlığı da gayet iyiymiş çok şükür seni arayacaktım ama taşınma telaşından inan telimi bile şarja takamadım kapanmışş annen ne kadar düşünceli bir hanım, hastane ortamında bile mizah yapmış

EZGİİM en son yazında daha iyi olduğunu yazmışsın , umarım atlatıyorsundur meleğim enişte nasıl oldu? sen atlatırsan o atlatamazsa kötü olur, o zaman sen yanında yatma salonda yat
1.ci elbiseyi çok beğendim (yazlık aldın galiba ) beyaz skinnyle güzel duracağını düşünüyorum

AYBURUMMM bebişimiz demek 1.800 , aha manken gibi olacak desene kız bu su da çok içiyormuş demek kendine bakıyor , sağlıklı yaşamaya başlamış şimdiden yarın verdiğin numarayaı arayacağım heyecanda ölüyorummm

SELAYHUSUMda dün çalışmış çabalamış yorulmuş , ee ekmek parası kolay kazanılmıyor dermişim kara şehriyeli pilavınızı yidinizmi

KONTESİM 1olla takışmadınız umarım, çok uyudu senle ilgilenmedi diye papiler düşmüş yine rüyalarına, hiç şaşırmadım ayy saç bakımı dedinde saçlarım çok fena :85:

BİEMCİM pırasalı böreğe bayılırımmmm, mmm bende gelimmmm aslında başkasında hiç yemedim pırasalı börek sadece anneminkinimi beğeniyorum onuda bilmiyorum ama :44: sanada çook geçmiş olsun canım,party resimlerini eklersin

HANDEMM seninde bünyen çok zayıf be kuzum, kaldıramadın başını hastalıktan yorgunlukta cabası tabi bu kadar sorun oluyorsa hayatında bencede diğer dönem devam etme

GLOKSİNYACIM geçmiş evlilik yıldönümünüz kutlu olsun kaç yılı devirdiniz bakiyim ? cicişlerinide güle güle kullan, elbise modelini anlayamadım ben ama :26:

JULİİİ sanada geçmişler olsunn canım.. ayy bıktım geçmiş olsun lafından hemen iyileşin be bakın kontesle bana Turrup gibiyiz :86: askerinde baya izin almış, almasaydı kız o kadar şafak uzadı :26:

GECEKUŞUM sözlüsüyle güzel bir gün geçirmişş çok uzakmıki aranız :26: ben öyle ayrı şehirlerde yaşadığınızı bilmiyordum, kıyamam

MİENSERA ben askerde sanıyordum senin sevgilini nedense Allah Allahh :26: güzel bir gün geçirmenize sevindim canım

umarım kimseyi atlamamışımdır :26:

günaydın hanımlar
"senin ne işin var burada git hazırlıklarını yap" diceksiniz ama ben herşeyi yaptımmm
aybuşum pastayıda yaptım
birine "yusuf emre" birinede"3" yazdım ,meyvelerler süsledim ,sade , meyveli bi pasta oldu,
şeker hamuru kullanmadım bu sefer
inşlh yarın fotolar koyarım
birtek evi süpürücem bugün ,sonrada misafirleri bekliycem :)

barbim teşekkürederim canım , buyur gel valla ama gelmezsinki

neyse bize özel bi parti ayarlarız inşlh

Son düzenleme:
ahaha malum oldu çoocuaa
cift olarak olaganüstü gücleremi sahipsiniz nesiniz

evet canim iste yoruldum ....yarim saat molam oluyor bide konusup insanlara bisey anlatmak yoruyor insani , inanilmaz belki ama beynin yorulmasi vucut yorulmasindan dahada kötü
ayy bizde bir kurtulamadik hastaliktan , selim iki gün düzeliyor ücüncü gün yine hasta cok üzülüyorum
bebegim dün ugramamisin jmerak ettim seni bende , yorgundum fazla ugruyamadim bitanem..
baban nasil simdi evde daha iyidir heralde.

ben bu boğazlarımı napcam yaaa çok acıo yutkunamıom
bogazlarim dendigini ilk esimden duymustum , ilk duydugumda cok tuhafima gitmisti kac tane bogazin var demistim ona,, ama karadeniz tarafinda cogu kisi böyle diyor sanirsam.
tesekkür ederim canim eklemisin...
öyle hevesleniyorumki bu sene etek veya elbiseye bakalim iyi birsey bulabilecekmiyim sende güle güzel giyin

seni cok özledim ben gel artik bitanem
ayrica kara sehriyeli pilavida önermem

afferim sana benden yildizli pekiyi, bugun afiyetle yeyin mamalariniz..

deminde dedigim gibi selim yine öksürüyor bir hafta iyi durdu cocuk sadece yaa
bu nedir böyle anlamiyorum evin icin sicak.
geceleri üzerini kesinlikle örtmüyor tulum giyinmiyor...
o yüzden hasta oluyor heralde hep
en az 30 kere uyanip üstünü örttüm belki daha fazla ben örtüyorum o aciyor yaaa

xzgicanim ugramamisin bitanem nasilsin bitanem nasil oldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…