- 11 Aralık 2010
- 36.141
- 160
- 423
- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #27.621
ayy tutimm çok güldürdün beni
tadına bakardım
iyi iyi maşlhh babana
tuti miii ben juliii gene trip atmaya neden çıktı bana oley
tutiye yazdıydım kızanım
eyvahhh bu daha da beter bnm alıntımın altında tutişime yazdın heeeebu gece psikopat gibiyim askerim gelinceee böle oldum
eyvahhh bu daha da beter bnm alıntımın altında tutişime yazdın heeeebu gece psikopat gibiyim askerim gelinceee böle oldum
handem geçmiş olsun iğne epey rahatlatmıştır seni
juliam sende şifayı kapmışsın geçmiş olsun
bm pastanı yaptınmı
gloxim yeni ciciler almışın hayırlı olsun oxxolarında gelmiş
tutim tadına bakardım haaaannenin caillo süprizine ayrıca bittim heleki babanın bu benim torunummu lafına Rabbim hep güldürsün bizi demek aklına ben geldim doğuma girenleri görünce inş o günleride yaşarız hep beraber
kontesim bakımını yaptınmı
selayım bgn çok yorgun heralde xzgimde gelmemiş barbim zaten çok yorgun
bu çekim yeterli glox teşekkür ederim
uff çok uzunmuş ama bu yaa:18: bende yerleri silerdi sanırım
boyun kilon kaçtı senin?
ben kendime L düşünmüştüm ama sanırım büyük gelecekti
fotodan öyle anladım
cift olarak olaganüstü gücleremi sahipsiniz nesinizahaha malum oldu çoocuaa
evet canim iste yoruldum ....yarim saat molam oluyor bide konusup insanlara bisey anlatmak yoruyor insani , inanilmaz belki ama beynin yorulmasi vucut yorulmasindan dahada kötüsağol kontesim bilmem ki nazar mı salgın mı artık
bizimkiler dediğin üniv.dedekiler mi
sana da geçmiş olsun juliacım benim de ateşim 39 oldu
şimdi iyi oldum ama penisilin iyi geldi doktora gitmeden geçmiyor malesef sende kötüysen git mutlaka
çok sağol selaym öyle valla
senin burnunun sızlaması geçti mi canım bi bozulma olmadı dimi
işte mi yoruldun sen de
ayy bizde bir kurtulamadik hastaliktan , selim iki gün düzeliyor ücüncü gün yine hasta cok üzülüyorumben iyiym şimdi cnm yaa acilde bi iğne yaptılar ateş düşürücü daha iyiym şimdi ama boğazlarım hala kötü çay içerken bile zorlanıorum
teşekkür ederim elaycım 12 daha bırda askerim 14 günlüğüne geldi
bebegim dün ugramamisin jmerak ettim seni bende , yorgundum fazla ugruyamadim bitanem..herkese selam canlarım...
eve geldik çok şükür biraz geç taburcu oldu babam...dr un gelmesini bekledik hastanede zavallı dr 1 günde 5-6 tane ameliyata girdi çıktı babam o yüzden odasında dr unun onayı olmadan taburcu olamadı ...maaşallah diyim babam iyihepinizden allah razı olsun...
ayburcum bugün aklıma geldin hep babamın odasının bulunduğu katta 3 tane hamile bayan vardı 3 de doğum yaptı 15 dk lık bişey biri çıktı diğeri girdi diğeri çıktı öteki girdi bebekleri şeffaf pusetlere koyup annelerinin yanına getirdiler öyle tatlılarki maaşallah minicik ağlıyorlar sesleri bile çıkmıyor oyyy ben bebekleri gördükçe anneme bende istiyorum değip durdum evlenmeden nasıl olcak dedi leyleklere sipariş ver bari dedibir ara eve gelmem gerekiyordu eve geldim babamın yedek pijamalarını almaya sonra hastaneye geri döndüm bir baktım annem bana et bebek caillou konuşan bebek almış hastanenin hemen ilerisinde oyuncakçı var dedi leylekler bunu sana bıraktı diye babamda bu benim torunummu şimdi dedi durdu
bu arada dr umda sordu bana göğsünden süt geliyormu diye hiç gelmiyor sadece göğsüm ağrıyor ki oda ondan kaynaklanıyormuş.:26:süt gelse tadına bakardım dedim dr um güldü
selayım işe gitmiş gelmiş ohh ne güzelll...
xzgim umarım daha iyi olmuşsundur canım...
barbim şafak sayar modunda
biemcik yusuf paşaya party hazırlıyor...
handem geçmişler olsun canım hastaymışsın...
kuşkam iyi dileklerin için saol meleğim teşekkür ederim...
gloxinyasanada selam canım...
kkontescim enişte kan vermiş sanırım geçmiş olsun...
julia sanada geçmiş olsun...
unuttuklarım varsa ne olur affedin...kafam çok dolu
bogazlarim dendigini ilk esimden duymustum , ilk duydugumda cok tuhafima gitmisti kac tane bogazin var demistim ona,, ama karadeniz tarafinda cogu kisi böyle diyor sanirsam.ben bu boğazlarımı napcam yaaa çok acıo yutkunamıom
tesekkür ederim canim eklemisin...
günaydın kızlarrrr , erkenciyim bugün dün gece eve gelir gelmez yattım
TUTİM baban taburcu olmuş, sağlığı da gayet iyiymiş çok şükürseni arayacaktım ama taşınma telaşından inan telimi bile şarja takamadım kapanmışş annen ne kadar düşünceli bir hanım, hastane ortamında bile mizah yapmış
EZGİİM en son yazında daha iyi olduğunu yazmışsın , umarım atlatıyorsundur meleğimenişte nasıl oldu? sen atlatırsan o atlatamazsa kötü olur, o zaman sen yanında yatma salonda yat
1.ci elbiseyi çok beğendim (yazlık aldın galiba ) beyaz skinnyle güzel duracağını düşünüyorum
AYBURUMMM bebişimiz demek 1.800 , aha manken gibi olacak desene kız busu da çok içiyormuş demek kendine bakıyor , sağlıklı yaşamaya başlamış şimdiden yarın verdiğin numarayaı arayacağım heyecanda ölüyorummm
SELAYHUSUMda dün çalışmış çabalamış yorulmuş , ee ekmek parası kolay kazanılmıyor dermişimkara şehriyeli pilavınızı yidinizmi
KONTESİM 1olla takışmadınız umarım, çok uyudu senle ilgilenmedi diyepapiler düşmüş yine rüyalarına, hiç şaşırmadım ayy saç bakımı dedinde saçlarım çok fena :85:
BİEMCİM pırasalı böreğe bayılırımmmm, mmm bende gelimmmmaslında başkasında hiç yemedim pırasalı börek sadece anneminkinimi beğeniyorum onuda bilmiyorum ama :44: sanada çook geçmiş olsun canım,party resimlerini eklersin
HANDEMM seninde bünyen çok zayıf be kuzum, kaldıramadın başını hastalıktanyorgunlukta cabası tabi bu kadar sorun oluyorsa hayatında bencede diğer dönem devam etme
GLOKSİNYACIM geçmiş evlilik yıldönümünüz kutlu olsunkaç yılı devirdiniz bakiyim ? cicişlerinide güle güle kullan, elbise modelini anlayamadım ben ama :26:
JULİİİ sanada geçmişler olsunn canım..ayy bıktım geçmiş olsun lafından hemen iyileşin be bakın kontesle bana Turrup gibiyiz :86: askerinde baya izin almış, almasaydı kız o kadar şafak uzadı :26:
GECEKUŞUM sözlüsüyle güzel bir gün geçirmişşçok uzakmıki aranız :26: ben öyle ayrı şehirlerde yaşadığınızı bilmiyordum, kıyamam
MİENSERA ben askerde sanıyordum senin sevgilini nedense Allah Allahh :26: güzel bir gün geçirmenize sevindim canım
umarım kimseyi atlamamışımdır :26:
günaydın hanımlar
"senin ne işin var burada git hazırlıklarını yap" diceksiniz ama ben herşeyi yaptımmm
aybuşum pastayıda yaptım
birine "yusuf emre" birinede"3" yazdım ,meyvelerler süsledim ,sade , meyveli bi pasta oldu,
şeker hamuru kullanmadım bu sefer
inşlh yarın fotolar koyarım
birtek evi süpürücem bugün ,sonrada misafirleri bekliycem :)
barbim teşekkürederim canım , buyur gel valla ama gelmezsinki
neyse bize özel bi parti ayarlarız inşlh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?