- 11 Aralık 2010
- 36.141
- 160
- 423
- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #27.601
selam herkeslere
ben dün eve gelirken heryerim ağrımaya başladı eve zor attım kendimi kat kat yorgan örtüp ısındım ateşim çıktı falan bugün okulu aradım gelemicem diye hastaneye acile gittik boğazımda enfeksiyon olmuş penisilin yaptılar bu yapılmadan geçmezdi dediler ağrı kesici ateş düşürücü verdiler şimdi evde yatıyorum yarınyine okul var bursluluk sınavı varmış görevli olucaz ve bunlara hiç ek bir ücret verilmiyor girmez olaydım şu okula seneye devam etmem heralde
bmcim geçmiş olsun sana da ellerine sağlık menü güzelmiş pırasalı börek severim ben güzel olur
selayım işe gitmişsin bugün kolay gelsin
ayburum ufaklığı görmüşsünüz bugün ne güzel
ben haftasonu dinlenemiyorum ki canım ya cumartesi 10dan 3e kadar ders var yine
tutim sevindim ameliyatın iyi geçmesine allah şifa versin canım
kontesim dün görmemişim hocayla ilgili yazını türkiyedeki üni.lerde böyle nedense adamlar kral olmuşlar iyice
ezgim sen nasıl oldun eşin kayınvalden bakıyomuş ne güzel bana da annem bakıyo sağolsun eşim arazide yok
selam bebegtim birinci cok hos , ücüncü cok cici ikinci biraz karisik geldi gözüme iyi günlerde kullan bebegim .. bende seni cok özledim cook cook coook özledim ..gunaydın bıdıkları
tutım ıyı gecmesıne cok sevındım aklım sendeydı
gece kusummm herhalde var gercı gecen sene baktırdıgımda yoktu ama bellı olmaz
bıemım bence guzel menu olmus
hasta hasta zor olucak yapması
bızımde yegenımızın 1cı yas gunu var bugun ama gıdemıcez herhalde esımde hasta bende
gece hıc uyuyamadım
buarada alısverıs yaptım bugun bekledıgım markadan
ama ıstedıklerımı alamadım tam
resımlerını koyuyorum
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
neyi varmiski bebegim kan verdigi icin asabilesmis olmasin ???bugün bizimkinin kafa dumanlı
of laya puf laya takıldı aradığımda
devamı gelmese bari
ben severim pirincli pirasayiayy ıspanak anlamısım
pırasaymıs ıykk hıc sevmemm
incirli kurabiye hic yemedim ben merak ettim canimincirli kurabiyelerimi ve pırasalı büreğimi yaptım ama böreği pişirmiycem
1 gece dolapta bekleyince daha güzel oluyo
yarın taze taze pişiririm
sıra geldi makarna salatasına ve pastaya
slmlar
doktor amcamızdan geldik bıdık çok nazlı hiç yüzünü göstermiyoama ağzı yine açıktı habire su içiyo anasına çekmiş kilosu 1.800 gr haftasına göre iyiymiş 3 hafta sonra tekrar gidicez
bm geçmiş olsunhazırlıklara başlanmış menü gayet güzel ve doyurucu pırasayı çok severim böreğide güzel oluyo çantaya bakmak istedim ama şifre istedi bende üşendim şifremi girmeye
gecekuşum nişanlınla güzel vakit geçiriyosundur ahh ne tatlıdır bgnlero egzersiz programını bilmiyom doğumdan sonra banada lazım olabilir
kontesim 1olun kafası dumanlıymış inş şimdi keyfi yerindedir akkabılar yine aklına düşmüş:82:
selayım sabah maratonu yapmış neyseki otobüsü kaçırmamışsınburnun nasıl oldu
xzgim elbiselerine bayıldımhayırlı olsun bgn daha iyisindir inş
tutim babanın ameliyatı sorunsuz geçmiş çok şükürbende yıllarca prolaktinden çektim ama kafaya takılacak bi hormon değil ilaçla bir ayda düşebiliyo ama strese bağlı anında çıkabiliyo zaten beyin ve süt salgısı hormonu belirtisi normalde göğüslerden süt gelmesi ama benim hiç gelmezdi sadece regl düzensizliği yapardı bu aralar çok stresliydin zaten
barbim yağmurlu bir günde ev taşıyo komşusuna
handem kafayı dinliyodur çocuk gürültüsünden uzak
gloximin dün evlilik yıldönümüymüş nice yıllar olsun inş
rapunzelim benimmakyaj malzemelerimi sıraladığım masa anneme lazımmış
her şeyciklerimi kutulara tıkmak zorunda kaldım:84:
bi de annişi güne hazırladım yolladımm
1olcum da hastane çıkışı uyumaya gitti:93:
hazır ortalık sessizken az uzanayım ben de:97:
akşama saç bakımı yapıcam 2 ay aradan sonra,çok heycanlıyım
insallah biran önce gecsin zamanda sevdigine kavus canim....hepinize iyi haftasonları kızlarr:98:
nişanlım dün geldi akşam çok güzeldi film filan izledik çekirdek yedik yağlı yağlıgüya diyetteym bu sabah kalktım güzel bi kahvaltı hazırladım kahvaltımızı yaptık yolcu ettim çok alışıyorum gelince o gidince bir garip oldum neyse yine gelir annem bi kolye almıştı bana geçen evde düşürdüm onu sonra buldum dışarı çıktığımda yine düşmüş:85:bulamam heralde artık işyerinden aradılar yine pazartesi gideceğim bakalım evde zaman geçmiyor çünki en azından 1.5 ay daha çalışırım diye düşündüm
düğünümüz eylülde olacak selayım eylülün 2.ci haftası bayramdan sonraki hafta inşallah:87:
cok gecmis olsun canim , hasta olan olana yaa, cok yoruyorlar demek üzüldüm bitanemselam herkeslere
ben dün eve gelirken heryerim ağrımaya başladı eve zor attım kendimi kat kat yorgan örtüp ısındım ateşim çıktı falan bugün okulu aradım gelemicem diye hastaneye acile gittik boğazımda enfeksiyon olmuş penisilin yaptılar bu yapılmadan geçmezdi dediler ağrı kesici ateş düşürücü verdiler şimdi evde yatıyorum yarınyine okul var bursluluk sınavı varmış görevli olucaz ve bunlara hiç ek bir ücret verilmiyor girmez olaydım şu okula seneye devam etmem heralde
bmcim geçmiş olsun sana da ellerine sağlık menü güzelmiş pırasalı börek severim ben güzel olur
selayım işe gitmişsin bugün kolay gelsin
ayburum ufaklığı görmüşsünüz bugün ne güzel
ben haftasonu dinlenemiyorum ki canım ya cumartesi 10dan 3e kadar ders var yine
tutim sevindim ameliyatın iyi geçmesine allah şifa versin canım
kontesim dün görmemişim hocayla ilgili yazını türkiyedeki üni.lerde böyle nedense adamlar kral olmuşlar iyice
ezgim sen nasıl oldun eşin kayınvalden bakıyomuş ne güzel bana da annem bakıyo sağolsun eşim arazide yok
sanada gecmis olsun canim .. ne kadar daha kalacak askerin ??handecim dikkat et cnm ortalıkta bişr salgındır gidio bende dün gece 39 derece ateşle yattım titreme fln da vardı bende boğazlarım acayip derece de şişbişiycik yiyemiorum aç kaldım resmen sağolsun aşkıtom izinde ya koca gece telde ben uyuyana kadar teli kapamadı uyumamı bekledi bitanem bnm yaaaaaaa
selayım
gözümde canlandırdım o koşuşunu
ezgi bende ilk elbiseyi beğendim canım
biem ben çantayı pek beğenmedim
menün güzel bence.pırasayı severim,böreğide tatlı oluyo.incirli kurabiyeyide geçen bi arkadaşta yemiştim,çok beğenmiştim
aybur yerim ben o bıdığı...
ben de bugün biraz alışveriş yaptım,çok ucuza şeyler aldım
bu arada oxxo dan aldığım elbiseler de geldi...
çok beğendim,varsa grisini de alcam
neyse lale devri ni izliyim ben...görüşrüz kızlar:79:
rapunzelin yisin seni selayım:78:
yok kan vermeden önce asabiydi zaten,işle ilgili bi sorun varmış
ama halletti sonradan
hala ses yok saat 4den beri uyuyor sanırım
az daha tepki gelmesse ben asabileşcem bu sefer:86:
sağol kontesim bilmem ki nazar mı salgın mı artıkhandem sna da geçmiş olsun bebişim yaa nazar mı değdi hepinize birden
okul da ne gıcıkmış,bizimkiler ota b*ka para alıyorlar
sana da geçmiş olsun juliacım benim de ateşim 39 olduhandecim dikkat et cnm ortalıkta bişr salgındır gidio bende dün gece 39 derece ateşle yattım titreme fln da vardı bende boğazlarım acayip derece de şişbişiycik yiyemiorum aç kaldım resmen sağolsun aşkıtom izinde ya koca gece telde ben uyuyana kadar teli kapamadı uyumamı bekledi bitanem bnm yaaaaaaa
çok sağol selaym öyle vallacok gecmis olsun canim , hasta olan olana yaa, cok yoruyorlar demek üzüldüm bitanem
sana da geçmiş olsun juliacım benim de ateşim 39 oldu
şimdi iyi oldum ama penisilin iyi geldi doktora gitmeden geçmiyor malesef sende kötüysen git mutlaka
sanada gecmis olsun canim .. ne kadar daha kalacak askerin ??
julii geçmiş olsun we gözün aydın canımm
aybuşum
handem
galaxim
selayım teşekkürederim kızlar
handem sanada geçmiş olsun ya
hepimiz birden kaptık şifayı
selayım inşlh bloğuma ekliycem tarifi ve risimi
çok lzzetli oluyo
bana geçmiş olsun yok mu biemcim
hadi öle olsun:26:ay benim sayfada yorum düzenim farklı canım
40 msj gösteriyo
bir diğer sayfaya atlayınca önceki yorumları okudum sanıyorum kusura bakma
sanada çok geçmiş olsun
hatta cümleten hepimize geçmiş olsun
hadi öle olsunaffettim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?