- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #27.641
barbim bnmkinn orda izin kullanması mecbur yoksa arza çıkarıolarmış yani dilekçe ile fln uğraşması gerekti aman dedim boşver o kadar bekledim izinden aora 40küsür gün daha beklerim napalım :97::97:günaydın kızlarrrr , erkenciyim bugün dün gece eve gelir gelmez yattım
TUTİM baban taburcu olmuş, sağlığı da gayet iyiymiş çok şükürseni arayacaktım ama taşınma telaşından inan telimi bile şarja takamadım kapanmışş annen ne kadar düşünceli bir hanım, hastane ortamında bile mizah yapmış
EZGİİM en son yazında daha iyi olduğunu yazmışsın , umarım atlatıyorsundur meleğimenişte nasıl oldu? sen atlatırsan o atlatamazsa kötü olur, o zaman sen yanında yatma salonda yat
1.ci elbiseyi çok beğendim (yazlık aldın galiba ) beyaz skinnyle güzel duracağını düşünüyorum
AYBURUMMM bebişimiz demek 1.800 , aha manken gibi olacak desene kız busu da çok içiyormuş demek kendine bakıyor , sağlıklı yaşamaya başlamış şimdiden yarın verdiğin numarayaı arayacağım heyecanda ölüyorummm
SELAYHUSUMda dün çalışmış çabalamış yorulmuş , ee ekmek parası kolay kazanılmıyor dermişimkara şehriyeli pilavınızı yidinizmi
KONTESİM 1olla takışmadınız umarım, çok uyudu senle ilgilenmedi diyepapiler düşmüş yine rüyalarına, hiç şaşırmadım ayy saç bakımı dedinde saçlarım çok fena :85:
BİEMCİM pırasalı böreğe bayılırımmmm, mmm bende gelimmmmaslında başkasında hiç yemedim pırasalı börek sadece anneminkinimi beğeniyorum onuda bilmiyorum ama :44: sanada çook geçmiş olsun canım,party resimlerini eklersin
HANDEMM seninde bünyen çok zayıf be kuzum, kaldıramadın başını hastalıktanyorgunlukta cabası tabi bu kadar sorun oluyorsa hayatında bencede diğer dönem devam etme
GLOKSİNYACIM geçmiş evlilik yıldönümünüz kutlu olsunkaç yılı devirdiniz bakiyim ? cicişlerinide güle güle kullan, elbise modelini anlayamadım ben ama :26:
JULİİİ sanada geçmişler olsunn canım..ayy bıktım geçmiş olsun lafından hemen iyileşin be bakın kontesle bana Turrup gibiyiz :86: askerinde baya izin almış, almasaydı kız o kadar şafak uzadı :26:
GECEKUŞUM sözlüsüyle güzel bir gün geçirmişşçok uzakmıki aranız :26: ben öyle ayrı şehirlerde yaşadığınızı bilmiyordum, kıyamam
MİENSERA ben askerde sanıyordum senin sevgilini nedense Allah Allahh :26: güzel bir gün geçirmenize sevindim canım
umarım kimseyi atlamamışımdır :26:
ben çeviri yapıyorum
delirmek üzereyim
bi cümle 7 satır olur mu yaaaa
ovv ısın zor kontesımm
sarkı dınleye dınleye yap yavas yavas
bende hastalıkla mucadele edıyorumm
kocaman yemek tabagı meyve salatası yaptım vıtamın gelsınn dıye
ınsallah gecer hemencecık
yarın mısafır varmıs
ama bıseye karısmıcam yıne gorunup asagıya ınıcem
aref yine ortalığı mahvetti
ya ben ızleyemedım sınır oldum kapı caldı
tel caldı ızleyemedım ınternete dussun hemen ızlıcemm
yok barbim bünyem zayıf değildir geçen sene hiç hasta olmamıştım mesela bu sene de şu ana kadar olmadım diyodum eşimden geçene kadar ama bu mereti kaptı mı geçmiyo işte bu salgının çeşidi böyleymiş doktor da iğne olmadan geçmezdi dedi bi de dinlenemeyince uzadı işte sürekliHANDEMM seninde bünyen çok zayıf be kuzum, kaldıramadın başını hastalıktanyorgunlukta cabası tabi bu kadar sorun oluyorsa hayatında bencede diğer dönem devam etme
evet selayım beyin yorulması çok daha fena
evet canim iste yoruldum ....yarim saat molam oluyor bide konusup insanlara bisey anlatmak yoruyor insani , inanilmaz belki ama beynin yorulmasi vucut yorulmasindan dahada kötü
ohaaaaaaaaaaaaa izledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?