- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #27.761
son bir ukdemi yazayım şurayada öyle gidiyim, bugün trendde somon rengi bir elbise görmüştüm şifon diye almktan vazageçtim itiraf ediyorum içime ukde olmuş , aklıma geliyor
teşekkürederim b.a.y. cım
hakkınızda hayırlısı neyseo olsun inşlh
Allah bi emanette sana versin inşlh
hımm anladımm canımm
ah o gugıl amca ömrümü yidi benimbenim çevirilerim bile daha mantıklı
kolay gelsin hadi üşenme boya saçlarıı
ay ben bunun turkceısnı bıle anlamadım
yarın anneme gıdıyorum yasasın kıı
babam aksam senı bırakırım dedı cok sevınclıyım smdı ewı temızlemeye gırısıcem[/B]
ben ağzıma şalımı kapayarak güldüm ama yarılıyorum.. alevilere sünniler tarafından uygulanan bir şiddet sahnesi vardı adam nasıl ağlıyor , ay ona baktıkça bizimde gülesimiz geliyor.. öyle bir kortuk ki bizi gülerken yakalar da o sinirle üzerimize atlar diye :18::18:o film yok galiba burda :26:
sonunda daçlar boyanıyor demek yehuuu
görüşürüz kuşum :80:
dam üstünde saksağan vur beline kazmayı
‎ öhööm öhööö spor yapanşarın tikkatine
1. Yürümek, sağlık için iyi olsaydı, Postacılar ölümsüz olurdu.
2. Balina; tüm g...ün yüzer, sadece deniz ürünleri yer, bol su içer ve şişmanlar.
3. Bir tavşan bütün gün hoplasa da, zıplasa da sadece 15 yıl yaşar.
4. Bir kaplumbağa ise; hiç çalışmadan, hiçbir şey yapmadan 450 yıl yaşar.
SONUÇ: SPOR'un canı cehenneme!
ye kuzum ye cekırdek kan yaparbi ben meraklı olmaığım için sevindim galaximgizemli şeylere karşı çok ilgiliyim
ayyy ezgim çikirdek didin canım çekti
Allahtan var
yusuf uyusunda bizde yiyek barim
ay valla ben çok aldım hemide farklı farklı sitelerden :18::18:
bu konuda halka karışmayı heç sevmiyorumhep burjuva olsam özel arabamın camından metrobüste pestili çıkmış insancıklara yukardan yukardan baksam :82:
xzgiyle biem çekirdek yiyor barb yemiyorrrryemiyorrr yemiyor
gerçi çekirdek yemesem nolur 1 dilim havuçlu tarçınlı kek, küçük paket doritos, 2 dilim ananas yidimbende diyete başlayıp şu 3 kilomu versem ne güzel olur
selayımı en son çuffçuffta gördüm feyste
ben yatayım en iyisi saçmalamadan
iyigecelerrrrrrr muhteşem çotanaklar
benımadımyarcım tesekkur ederımmm eskı gunlerdekı gıbı oturup beraber yıcez aksam yemegımızı
ıyıce duygusala bagladım
ayy kanıttakı bas komsere sevımlı dedım dıye bızımkısı sacımı bı cektı
beynım yerınden oynadı
kı yakısıklı anlamında demedım
bı daha dersem baska bı erkege sevımlı dıye kokunden yolucakmıs :26:
Rica ederim canim. Ay evet, aynen eski günlerde oldugu gibi; ben de esim olmadan (yani benim bay S) annemlere gittigimde bekarlik günlerime dönüyorum... bu da lazim arada bir
Senin bay S bayagi bir kiskanc anlasilan :18:Allah´dan kaynaklarini takdirmadin henüz (yoksa kacirdim mi? :26:)Okadar para verip takdirdiktan sonra agzindan cikan kelimelere cok iyi dikkat et canim
hahahha walla hemde cok kıskanc bırıne guzel yada sevımlı dıyım suratı duser hemen
amann aklım basımdan geldı bı daha dermıyım
yok canım henuz taktırmadım ama taktırıcam hem hem acıcı hem boya hem balyaj hem kaynak baya tutuyor para bırıktırıyorum gercı bırıktırdıgımın bırazını kıyafete kumara harcadım ama pes etmıcem bırıktırcem
yok be canım ancak bisey olurda kıllanırsam yada hosuma gıtmeyen bı sey olursaPeki sen de onun kadar kiskanc misin canim?
Kim demis kötek ise yaramiyor diye; bak ne güzel de aklin basina geldi
Ohooo, senin saclar bayagi bir islemden gececek deseneNe renk istiyorsun?
Hepsini anladim da kumar mi? Ne kumari?
Iyi geceler kuscum; kolay gelsin sana...
Yatiyorum artik ben de...
slmlar
hayırlısıyla hatimim bitti duamda hepinizin adını tek tek vererek yer verdim
Rabbim inş kabul eyler
benimadım canım tedaviye başlıycakmışsınız herşeyin hayırlısı olur inş güzel haberler alıcaz ben hiç beklemediğim bi anda umuduma kavuştum sıra sende inş yeterki kafaya takma ve sadece Yaradandan iste
bm yusufa ne güüzel hediyeler gelmiş öylesanada gelmiş kayınvalideden hayırlı olsun mavi ışık olayına inanıyorum diyebilirim okuyupta ürkmemek için okumuyorum Rabbim sonumuzu hayır eylesin
xzgim bgn misafirden ne güzel laflar duymuşsun emin olki kayınvaliden çok gururlanmıştır tabi sende öyle borcam serisini dizdinmipasta kursunun fiyatı çok iyiymiş tam aybiklik bi kurs ama ona çok uzak yoksa kesin gelirdi
kontes çeviriyle uğraşıyomuşsun kolay gele mahalle ingilizcem harici bişeycik bilmiyomdikkat ettimde bgnki trendyol butiklerini yazmamışsın çeviri yüzünden astral yolculuğunda bana gelmek için umut beyimi bekliyon ikisini bir arada çıkartmak için
gloxim çok güzel şeyler almışsın hayırlı olsun
selayım amcan aday adayıymış bizimde akrabalardan olan var olsa süper olur bide eşimin çocukluk arkadaşı aday adayı bi seçilirse bizim için süper olcak hayırlısı olsunçileği geri yollamakla iyi yapmışsın çok fazla kargo istemişler ekstradan o kadar bekletiyolar biz hediye beklerken kargo parası çıktı
barbim çok yoğun bir haftasonu geçirmişsin sinema filminide merak ettim artık nete düşünce izlerim
bgnki tlf görüşmen nasıl oldu merak içindeyim
tutim ilaç kullanmaya başlamışsın çokta pahalıymış sigortanın olmayışı kötüymüş bende parlodel kullanmıştım prolaktin için feci baş ağrısı ve uyku yapıyodu babacığın nasıl olduilaçlar etkisini göstercek yeterki sen kafana takma
gecekuşum kazık sorular hazırlamadın inş
ayburum bu saate sasırttın benıiyi geceler benim adım yarım şimdi sen onliensin
nasipse bgn odamız gelcekler gerçi daha aramadılar inş bi aksilik çıkmamıştır
yarın oda gelirse abim gelcek yanıma akşamda yengem gelir giremem nete
bu arada eşim dün türkcelin t10 telefonunu almış aylık faturaya 5 lira yansıyo 2 yıl boyunca 120 tlye geliyo onu kullanmaya çalışıyorum dokunmatiğe alışık değilim parasına göre hiç fena değil düşünülebilir hani şu meşhur googlede sesli aramalı varya o işte
http://www.webrazzi.com/wp-content/uploads/2010/11/Turkcell-T10.png
bende yatayım artık şimdiden herkese GÜNAYDIN
2uyeyiz 3 de ziyaretcibu saatte :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?