Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

son bir ukdemi yazayım şurayada öyle gidiyim, bugün trendde somon rengi bir elbise görmüştüm şifon diye almktan vazageçtim itiraf ediyorum içime ukde olmuş , aklıma geliyor

hangisi kız o??
ayy trendyol doum gününden bi önceki gece face de maymun etti herkesi
doum günü butiğimz olcak süper olcak fln fln diye
ertesi gün söz konusu butikte 200 tl altı ürün yoktu ne güldüm haa

teşekkürederim b.a.y. cım
hakkınızda hayırlısı neyseo olsun inşlh
Allah bi emanette sana versin inşlh

Rica ederim canim. Amiin amiin, insaallah Biemcim; sagol

hımm anladımm canımm
ah o gugıl amca ömrümü yidi benim benim çevirilerim bile daha mantıklı
kolay gelsin hadi üşenme boya saçlarıı

Üsenmedim, boyadim canim, ama hala havlu kafamda bekliyorum... 30 dk ile 2 saat arasi bekletmek
gerekiyormus, ama internette arastirdim, 4 saat bekletilince daha iyi oluyormus... yaklasik 1 saat
daha bekliycem...

ay ben bunun turkceısnı bıle anlamadım
yarın anneme gıdıyorum yasasın kıı
babam aksam senı bırakırım dedı cok sevınclıyım smdı ewı temızlemeye gırısıcem [/B]

Anliycak gibi degil ki güzelim
Yarin güzel bir gün diliyorum canim annende; tadini cikar...

Atlar mi atlardi yani
Türk-Alman yapimi film; almanca...
Evet canim; boyadim yikamayi bekliyorum su an; bakalim birsey belli olacak mi :26:
"Dam üstünde saksagan vur beline kazmayi" he

Spora basliycaktim gene; bak bunu okudugum iyi oldu

amann barbişim 3 kiloda kilomu
bence gayet iyisin

dimek içine ukte kaldı kıyamammm

bi ben meraklı olmaığım için sevindim galaxim gizemli şeylere karşı çok ilgiliyim

ayyy ezgim çikirdek didin canım çekti
Allahtan var
yusuf uyusunda bizde yiyek barim
ye kuzum ye cekırdek kan yapar

ayy ben arabadayken metrobusdekılere cok uzuluyorum
yarın bende onlardan bırı olucam

benımadımyarcım tesekkur ederımmm eskı gunlerdekı gıbı oturup beraber yıcez aksam yemegımızı
ıyıce duygusala bagladım

ayy kanıttakı bas komsere sevımlı dedım dıye bızımkısı sacımı bı cektı
beynım yerınden oynadı
kı yakısıklı anlamında demedım
bı daha dersem baska bı erkege sevımlı dıye kokunden yolucakmıs :26:

Rica ederim canim. Ay evet, aynen eski günlerde oldugu gibi; ben de esim olmadan (yani benim bay S ) annemlere gittigimde bekarlik günlerime dönüyorum... bu da lazim arada bir

Senin bay S bayagi bir kiskanc anlasilan :18:Allah´dan kaynaklarini takdirmadin henüz (yoksa kacirdim mi? :26:) Okadar para verip takdirdiktan sonra agzindan cikan kelimelere cok iyi dikkat et canim

hahahha walla hemde cok kıskanc bırıne guzel yada sevımlı dıyım suratı duser hemen
amann aklım basımdan geldı bı daha dermıyım
yok canım henuz taktırmadım ama taktırıcam hem hem acıcı hem boya hem balyaj hem kaynak baya tutuyor para bırıktırıyorum gercı bırıktırdıgımın bırazını kıyafete kumara harcadım ama pes etmıcem bırıktırcem

offff yazılı sorusu hazırlamaktan fenalık geldi geçişi de okudum ama kafa beyin kalmayınca aklımda nda bütün geçmiş silindibirazdan yatarım bebeklerim iyi geceler hepinize

Peki sen de onun kadar kiskanc misin canim?
Kim demis kötek ise yaramiyor diye; bak ne güzel de aklin basina geldi
Ohooo, senin saclar bayagi bir islemden gececek desene Ne renk istiyorsun?
Hepsini anladim da kumar mi? Ne kumari?

Iyi geceler kuscum; kolay gelsin sana...

Yatiyorum artik ben de...

slmlar
hayırlısıyla hatimim bitti duamda hepinizin adını tek tek vererek yer verdim
Rabbim inş kabul eyler

benimadım canım tedaviye başlıycakmışsınız herşeyin hayırlısı olur inş güzel haberler alıcaz ben hiç beklemediğim bi anda umuduma kavuştum sıra sende inş yeterki kafaya takma ve sadece Yaradandan iste

bm yusufa ne güüzel hediyeler gelmiş öylesanada gelmiş kayınvalideden hayırlı olsun mavi ışık olayına inanıyorum diyebilirim okuyupta ürkmemek için okumuyorumRabbim sonumuzu hayır eylesin

xzgim bgn misafirden ne güzel laflar duymuşsun emin olki kayınvaliden çok gururlanmıştır tabi sende öyle borcam serisini dizdinmipasta kursunun fiyatı çok iyiymiş tam aybiklik bi kurs ama ona çok uzak yoksa kesin gelirdi

kontes çeviriyle uğraşıyomuşsun kolay gele mahalle ingilizcem harici bişeycik bilmiyomdikkat ettimde bgnki trendyol butiklerini yazmamışsın çeviri yüzündenastral yolculuğunda bana gelmek için umut beyimi bekliyon ikisini bir arada çıkartmak için

gloxim çok güzel şeyler almışsın hayırlı olsun

selayım amcan aday adayıymış bizimde akrabalardan olan var olsa süper olur bide eşimin çocukluk arkadaşı aday adayı bi seçilirse bizim için süper olcak hayırlısı olsun çileği geri yollamakla iyi yapmışsın çok fazla kargo istemişler ekstradano kadar bekletiyolar biz hediye beklerken kargo parası çıktı

barbim çok yoğun bir haftasonu geçirmişsin sinema filminide merak ettim artık nete düşünce izlerim
bgnki tlf görüşmen nasıl oldu merak içindeyim

tutim ilaç kullanmaya başlamışsın çokta pahalıymış sigortanın olmayışı kötüymüş bende parlodel kullanmıştım prolaktin için feci baş ağrısı ve uyku yapıyodu babacığın nasıl olduilaçlar etkisini göstercek yeterki sen kafana takma

gecekuşum kazık sorular hazırlamadın inş

iyi geceler benim adım yarım şimdi sen onliensin
nasipse bgn odamız gelcekler gerçi daha aramadılar inş bi aksilik çıkmamıştır
yarın oda gelirse abim gelcek yanıma akşamda yengem gelir giremem nete
bu arada eşim dün türkcelin t10 telefonunu almış aylık faturaya 5 lira yansıyo 2 yıl boyunca 120 tlye geliyo onu kullanmaya çalışıyorum dokunmatiğe alışık değilim parasına göre hiç fena değil düşünülebilir hani şu meşhur googlede sesli aramalı varya o işte
http://www.webrazzi.com/wp-content/uploads/2010/11/Turkcell-T10.png
bende yatayım artık şimdiden herkese GÜNAYDIN

Hus a ekmek hazirlamaya kalktim bi bakti m biraz okudum sosisler kaynarken :)) cikiyorum bebekler

Son düzenleme:
günaydın fıstıklarımmm

aybuşum Allah kabul etsin, Allah razı olsun canımmm
sen okuma canım sen bebişine odaklan

yok be canım ancak bisey olurda kıllanırsam yada hosuma gıtmeyen bı sey olursa
ozaman kıskanırım
bencede dayak bazen ıyı cozum
kumar dedıgım bazen ark toplandıgımızda falan oyun oynuyoruz parasına
en son cumartesı ablamlarla oynadık

ayburum bu saate sasırttın benı
yıne guzelce ozetı gecmıssın canım benımm
yok borcamda gelıyor ama guzel seylerde gelıyor senınkı gıbı
yenı telefonun hayırlı olsun canım basta zorlanıyosun ama sonra alısıyosun ben smdı normal tuslu kullanamıyorum degısık gelıyor
yenı oda bugun gelıcek demek cok heyecanlı olsa gerek bı anne ıcın
resmını bızımle paylas hemen

2uyeyiz 3 de ziyaretci bu saatte :))

yuhh dıyorum
bebegım gunaydın cok erkencısın dun gecede yoktun nerdeydın bakımm
ayrıca gecmısı okumamıssın okusaydın sana yazdıgımı gorurdun

dün gece uyuyamadık ya ben bı yandan oksuruyorum
s bı yandan oksuruyor bıraktıgım oksuruk surubuna devamm

tekrardan günaydin kizlarima...

bugun umudumuzun odasi gelecekmis oy biran once kendide gelir insallah

xzgim annecigine gideceksin ne güzel , dün bay s in kiskanma olayini birebir yasamistim bende biliyormusun, futbolcunun tekine ne tatli cocuk demistim 2 gün surtati asik gezmisti bende nerde hata yaptimki acaba diye düsünmüstüm en sonunda söyledi neye bozuldugunu bundan cok yillar önce olmustu o gün bugundur kimseyi tatli yakisikli buldugumu söylemem

biemcim günaydin canim sanada sende erkencisin yusuf yüzünden..
ben bugun bide hus icin kalktim sabah uykum bölündü bölündü bolundu

barbitom neden almadinki elbiseyi ??? tuh icinde kalmasin bebegim
keske alsaydin.

aday adayi amcama söylerim kazanirsa
ayburum sizdede varmis aday adaylari :))

kontesim ne havasi atacagim kiz amcamla öyle samimi boyutlarda bir ilismiz yok malesef nasilsin amaca iyidir selay der bana bundan ibarettir

he bu arada cilekten mesaj geldi siz ödeyin biz size ödüyelim diyorlar
gecti borun pazari ama o posta gitti artik , yeni gelen postada öyle yapacagim off allahim buda son olur artik cilekten bisey siparisim...
hatta böyle bir detay varmis nette inceleyince gördüm Customer Service - StrawberryNET.com (USA) kdv geriye ödeme formu..

ayagima kadar gelmisken kacirdim paketi oda ayri bir konu
bakalim ikincisi kac yil sonra gelecek :82::82:
bana yazdiklari mail böyle dogru anladim sanirim

Thank you for your e-mail.

We are very sorry for your unhappy experience with customs.

We have no intention to hide any cost which may be incurred or mislead our customers. Our policy on VAT and customs taxes is shown in the "Customer Service" section of our website, under "Delivery"; on our Frequently Asked Questions page and during the checkout process.

As per our policy, we will reimburse the customs duty to you. Please kindly collect the package, pay any fees due and then e-mail a scan of the receipt, or fax the receipt to us at 00 852 2811 5138. You can also send a copy through the post to the address below. After we have received your receipt, we will reimburse the amount charged by crediting your credit card.

Please remember to include your ORDER NUMBER on the fax or letter to avoid any delay in the processing of your reimbursement.

Our address is:

ayy ezgim o rüyani okudum ben senin o anda nasil gülücüklere bogulmustum sonra uyuyuya kalinca unutmusum bebegim ... yerim ben senin agzini bebegim.. sevincine üzüntüne ortak olabilmek cok güzel coook coook güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…