Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

barbitom etegi zaten giyinemem ama tam senlik kemerlde öyle
ama son tsört cok tatliymis fiyatta cok uygun
hepsini güle güle giyin bebegim

ay barbim çok cici şeyler var burdaa sen bi kavuş da ben de ona göre el atayım
ay bıcır bıcır elbiselerr
güle güle giyin güselcimm

günaydın barbiş alıntılamış olmam lazım ama ekranı cift görüyorum valla şimdide corba söyledim
2 den sonra eve kacımde yatım yaa

yok canım altıntılamamışsın ayık değilsin ya yazımıda görmemiş olabilirsin

keske sirf senin adinin gectigi yazilarda degilde , genel anlamda sohbete katilsan bukadarmi yogunsun kusum

selayıma katılıyorum
kişisel değilde genel muhabbet yapmaya özen gösteriyoruz son zamanlarda canım topiğimiz daha anlamlı daha güzel oluyor

barbitom etegi zaten giyinemem ama tam senlik kemerlde öyle
ama son tsört cok tatliymis fiyatta cok uygun
hepsini güle güle giyin bebegim

bebeğim iş yerinden arkadaşım esra kapalı benim o da aldı bu etekten. şey yapacak sitah boğazlı oenye badi giyecek altına bu eteği giyip badiyi içine sokacak , trendden aldığımız elbiseler vvar ya o şekle getirecek altınada siyah skinny giyecek , çokta ofsayt bir parça değil yani
tşk ederim bebişim, aslında neten kıyafet almaktan nefret ediyorum ama shopping fest dolayısıyla bunlar baya bir indirimli kaçırmıyım dedim
o tişörtü kırmızı çoyabım ve tütü eteğimle diycem :78::78:

ay barbim çok cici şeyler var burdaa sen bi kavuş da ben de ona göre el atayım
ay bıcır bıcır elbiselerr
güle güle giyin güselcimm

evet çok hoş şeyler var bitanem, birde telefonlada ulaşabiliyorsun siteye ilgileniyorlar birebir

evet kontesim çok çok güzel şeyler var hele bir önceki sezonda neler varmış neler
victoria beckham elbiseler falan
paraları biriktirip sustiloya dalalımmm

size dalacak yermi yok biri bitiyor biri cikiyor

barbim son ekledigin parcalarda ilkini sevmedim , ikinci sana cok güzel olur ama hatunun memisler sarkmis gibiydi kötü durmus dekolte..

ücüncü güzelmis

sonuncu ve ikinci siradaki pudra rengi cok cici..

senin dedigin gibide etek boyu biraz uzun olunca elbiselerin altina pantalon giiynmeyi sevmiyorum canim cok üst üste duruyor, kapalilarda begeniyorum ama kendime tuhaf geliyor ozaman

birazdaha tunik tarzi olanlar daha cok hosuma gidiyor elbiselerde

her ay dalacak yeni bir yer çıkıyor
olmuyor böyle

size dalacak yermi yok biri bitiyor biri cikiyor

barbim son ekledigin parcalarda ilkini sevmedim , ikinci sana cok güzel olur ama hatunun memisler sarkmis gibiydi kötü durmus dekolte..

ücüncü güzelmis

kuzum senin hand m var bizimde te büle yerler işte
ilki güzel ve bronz bir fizikte nasıl güzel ve seksü durur ku
ikinciyi ben içine siyah kare yaka badi giyip altına siyah skinny ile kombinleyemilirim ancak

üçüncüye bende bittim ama üstüne bolero olmaz kıro gibi

bunlar benim gözüme de takıldı ama ilkini giyemem
ikincisini de giyemem diye düşünüyorum
3. süper

bu etek mini ya ondan öyle kombinledik kuzum :86:
yoksa senin tarif ettiğin şekilde bende sevmiyorum esrada sevmez kapalı olduğu halde
sünnet çocuğu elbisesi gibi oluyor haklısın bitanem

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…