- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #27.801
keske sirf senin adinin gectigi yazilarda degilde , genel anlamda sohbete katilsan bukadarmi yogunsun kusum selaycım genelde yogun oluyorum ama yogun olmadıgım zamanlarda genellikle
hep sphbete katılıyorum aslında altta sürekli online gözküyorum ama sayfa acık aslında ama
ben o sırda baska seyle mesgul oluyorum gelip o sırada yazsam bu sefer tekrar yazamıycam bende
yazıp kacmaktansan müsat oldugum zamanlarda yazıyorum evdede pc kullanmadıgımz için sadece iş saatlerinde online oluyorum yoksam evde pc olsa ooo herhalde ev işi yapmazdım
günaydın barbiş alıntılamış olmam lazım ama ekranı cift görüyorum valla şimdide corba söyledim
2 den sonra eve kacımde yatım yaa
keske sirf senin adinin gectigi yazilarda degilde , genel anlamda sohbete katilsan bukadarmi yogunsun kusum
barbitom etegi zaten giyinemem ama tam senlik kemerlde öyle
ama son tsört cok tatliymis fiyatta cok uygun
hepsini güle güle giyin bebegim
ay barbim çok cici şeyler var burdaasen bi kavuş da ben de ona göre el atayım
ay bıcır bıcır elbiselerr
güle güle giyin güselcimm
barbiş bende cok beğendim özellikle eteği ve gömleği bende bakayım bi siteye
yok barbicim gördüm ona eminimdetekrarda cokk teşekkür ederim canımm
evet kontesim çok çok güzel şeyler var hele bir önceki sezonda neler varmış neler
victoria beckham elbiseler falan
paraları biriktirip sustiloya dalalımmm
her ay dalacak yeni bir yer çıkıyor
olmuyor böyle
size dalacak yermi yok biri bitiyor biri cikiyor
barbim son ekledigin parcalarda ilkini sevmedim , ikinci sana cok güzel olur ama hatunun memisler sarkmisgibiydi kötü durmus dekolte..
ücüncü güzelmis
bunlar benim gözüme de takıldı ama ilkini giyemem
ikincisini de giyemem diye düşünüyorum
3. süper
sonuncu ve ikinci siradaki pudra rengi cok cici..
senin dedigin gibide etek boyu biraz uzun olunca elbiselerin altina pantalon giiynmeyi sevmiyorum canim cok üst üste duruyor, kapalilarda begeniyorum ama kendime tuhaf geliyor ozaman
birazdaha tunik tarzi olanlar daha cok hosuma gidiyor elbiselerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?