Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

aman selayım bı daha bende asla demem
3 gundur beraberdık ya cok ıyı geldı annene gıdıp aksam gelıceksın soz ver dıye yırtınıp durdu

3 gundur beraberdık ya cok ıyı geldı annene gıdıp aksam gelıceksın soz ver dıye yırtınıp durdu

evledinginizden beri ya misafirler ya is yüzünden böyle birbirinize doyamiyordunuz bebegim böyle hasta olunca insan dahada bir sefkate ac oluyor iyi olmustur bir arada olmaniz

ezgim bay s ye çok güldüm haa yolmuş saçları

ayburum telin hayırlı olsunn,duanda yer verdiğin için teşekkür ederim kendi adıma
evet butikleri yazmamışım ben de sabah farkettim sana hayırlı olsuna gelcem,umut bey teşrif etsin de hele

kuşkam sorularını msn den bekliyorum,çözmesi eğlenceli oluyor

selayım topiğimizin nasıl da bağımlılık yaptığının bi örneğini vermişsin

jart aynen nikin gibi girivermişsin kk alemine

selayım ing yazı söyleme bana lütfen,beynim ambole hala off ptt niz çok gıcık valla beni bile soğuttular,hiç böyle sorun yaşamıyorum Allah'tan dün yine geldi bi ürünüm,kullandım bile

herkeslere günaydınn
geçen sefer aldığım ama elime ulaştıramayacakları için bana hediye çeki verdikleri kabandan bugün yine koymuş trendyol
hem de bu sefer 50 tl ye:90:
bir kez daha şansımı deneyeyim dedim
kuponumu da kullandım
kargoyla birlikte 34 e gelecek bakalım
yine yollamazlarsa 20tl çek gelir

tekrardan günaydin kizlarima...

herkeslere günaydın
hepinize çok teşekkür ederim.
kafam hala güzel bi türk kahvesi içim beynim yerine gelsin yaa

ayburum telefonunu tebrik etmeyi unutmusum bebegim güle güle kullan bitanem bol telefon konusmali günler diliyorum

kontescigim iyice arastirdimda isvec üzeri gelen mallarda böyle oluyormus önceden ödeme gerekiyormus ama gercekten bilseydim dün kabul ederdim

evet su cilek yüzünden benimde ingilizcem gelisiyor
hayhay olsydi ona sorardik o ingilicze ögretmeniydi

handem nerelerdesin su bana benzeyen dogulunun kiz kardesini bulamadim ben nette merak ettim

beni yildiz tilbeye benzetenler olurdu onlarla direk olarak baglantimi koparirdim ben cünkü benzedigimi düsünmüyorum vede hos bulmuyorum bir bayan olarak

logo iyi ayilmalar sana

kızlar ben aref i takdir edenlerdenim biliyorsunuz hatta sırrı açıklandı fln diyenlere gıcık oluyorum ama şu video çok komikkkkkkkkkkkkkk
kopma garantiliii
çok hoş tii ye almışlar aref gösterilerinii

[video=youtube;s3aLtPZAJOk]http://www.youtube.com/watch?v=s3aLtPZAJOk[/video]

güzel yapmislar ...
o cocugu bende cok asiri basarili buluyorum..

o bayilma islemi derken ortaokuldayken onu bizde yapiyorduk yaa
bayiliyorduk nabiz tutup ne cahillik

benim kuzen de tıp okuyor
boğazdan bayıltıyo insanları
yeni öğrendiğinde herkeste deniyodu deli deli:18:

hadi seninkisi tip okuyor
biz 11 -12 yaslarindaydik aynen bogazdan bayiltiiyorduk birbirimizi kuzenim var istanbuldaki ezgim barbim tutim taniyorlar onla beraber bi onu bi beni sirayla :)))
uzmanlik alanimdi bu

hangisi kız o??
ayy trendyol doum gününden bi önceki gece face de maymun etti herkesi
doum günü butiğimz olcak süper olcak fln fln diye
ertesi gün söz konusu butikte 200 tl altı ürün yoktu ne güldüm haa

HEE kazıkçı trend

dün senden esinlendim bir film izliyim dedim Mor Yıllar diye bir dram filmi buldum nette. Sözde dramdı resmen erotik bir filmdi ensest ilişkiler falan ay nasıl iğrendim zencilerdi bide daha çok iğrendim Allah günah yazmasın da :18:
Saçların nasıl oldu canım ?

amann barbişim 3 kiloda kilomu
bence gayet iyisin

dimek içine ukte kaldı kıyamammm

ben çok zayıflığı severim ama tahta gibi olanı değil. ben 3 kilo verirsem tahta olmam yine dolgun olurum ondan

vahşiliği üzerinde eniştenin

offff yazılı sorusu hazırlamaktan fenalık geldi geçişi de okudum ama kafa beyin kalmayınca aklımda nda bütün geçmiş silindibirazdan yatarım bebeklerim iyi geceler hepinize

sakınn kazık sorma nan

aybuşum tekrardan tebrik ediyorum seni Allah hatimini ve dualarını kabul etsinn
filmi yemek yaparken falan dinleyerekde izleyebilirsin hayatım ki izlemenide tavsiye ederim ben mi çok abartıyorum ayrımcılık olduğu konusunu :26:
bu arada aradım o bayanı bugüne randevu almıştım ama tek gitmeye tırstım açıkçası :18: cumartesi günü ümranla gidicem 60 lira istedi zam gelmiş :84:

ay oda geldimi meraklardayım
telefonunu güle güle kullan hayatım dokunmatiğe alışıyorsun ama biraz zaman alıyor

evt.
nasılsınız sabah sabah?
ekmek aldınızmı?

bu da kim

evlendikten sonra ilk kez 3 gün başbaşa kaldınız e tabi alıştı adamceğiz

zeki kızannnnn

herkeslere günaydın
hepinize çok teşekkür ederim.
kafam hala güzel bi türk kahvesi içim beynim yerine gelsin yaa

beni alıntılamamış

ay gülmekten altıma etcem şimdiii

ben işyerinde izleyemiyorum videoyu

selayım senide alıntılamıştım çıkmamış kuşum
sabah ziyaretçilere şaşmamak gerek 7/24 onlinelar valla
çilek kargodaki bu şanssızlık nedir ya :44:
tühhh

kontesim o resimleri biliyorum bende ay çok şeker yaa

günaydın barbiş alıntılamış olmam lazım ama ekranı cift görüyorum valla şimdide corba söyledim
2 den sonra eve kacımde yatım yaa

günaydın barbiş alıntılamış olmam lazım ama ekranı cift görüyorum valla şimdide corba söyledim
2 den sonra eve kacımde yatım yaa

keske sirf senin adinin gectigi yazilarda degilde , genel anlamda sohbete katilsan bukadarmi yogunsun kusum

tamam izlerim kontesim bende sabah bir videoya koptum aklıma o geldi

bende yeni bir site keşfettim arkadaşa pembe kemer araken ve birkaç sipariş verdim, türk sitesi alışveriş 3 gün içerisinde geliyor toplam 7 ürün sipraiş verdik 5 tl kargo parası vericez hepsi için. çok uygun fiyatları, bütçem bu ay elvermediiği için kendimi frenledimmm ama

işte aldıklarım

KEMER:13 TL
ETEK:15 TL
GÖMLEK:23 TL
BADİ:14 TL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…