- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.077
- 498
- 47
- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #28.021
selaycım rüyan hayırlara çıksın inşallah bende öyle rüyalar görsem kaeşkeyok daaa neler vermem sana sürülmez annem bu bak babandada yok dedim tamam dedi zaten o olayi astik biz
bu telefon konusunda hic yüksek isteklerim olmamistir biliyormusunama sansima hus teknoloji delisi bende yararlaniyorum , yoksa benimki arasin mesaj ceksin yeterli
ezgiiimm 2,5 ay kaldi yaa saka gibi
loc dokuldugunu hıc duymamıstım ama dokmem ben yınedebirak maus kalk oce sür
bayıldım buna yaaaahh selimcik ahh çok tatlı ya maşşallah selayım aklına gelince söylersin
xzgim yine bize pratik bir yöntem vermiş aklında bulunsun yumurta haşlanan suda çiçeğe dökülürmüş
bide anwayın locunuda temizlikten sonra lavaboya değilde çiçeklere dökün diyolar:26:
bm pahalıymış gerçekten ama ben olsaydım o paraya büyüklerden alırdım onların lensleri daha bi orjinal sanki kafanı karıştırmış gibi olmıyımda
kontesim gloxim bende düşük bütçe düşünüp yüksekten uçtuğum çok şey aldım
barbim bgn gelemedi ayyy şafak yazmışmıydı o bana görev verdiydi o olmadığı zaman ben yazcaktım uçayım bi faceye
yazmış
benimde bi kez tecrübem oldu...
fesleğeni bile 2 günde kuruttum...
tv nin yanında duruyodu,büyük ihtimalle radyasyondan oldu
bitek bambuya bakabiliyorum
oooo oldu zaten...
bi de ben kendim bişey alırken pahalı bişey alamıyorum nedense,paramı veremiyorum,kıyamıyorum,eşimle gidince iş değişiyo...
mesela indirimli çanta beğenmişken,eşimle gittiysem sezondan bi çanta almışlığım da vardır
zaten her durumda eşimin kesesinden gidiyo ama,işte
hücre yenilemeyi bende okumustum ezgim hatta bu sene icin hesaplamistim bir kere sonra unuttum ama
ayburum tamam bitanem söylerim derken taaaam aklima geldinormal dogum düsünüyorsun degilmu bunu hic sormamistimda ?ßß
aybur saol ay espiriyi bile anlamadım yaşlanıyomuyum ne:78:xzgim hücre yenilemeyi hiç duymamıştım
selimin karısımıinş o günlerde olur
bu arada mazoşistmisin uyuşturucusuz dişçi koltuğunamı oturulurgerçi benimde çok mazoşist olduğum zamanlar oldu
selayım sende şafak ticeri yapsana çok az kaldı gelmenebilette al erkenden garanti olsun
iyi geceler kontesim
cryptic hoşgeldin kontes bekar zaten o sadece gelecekteki eşiyle alışveriş konusunda neler yaşıycak onu yazdı
gloxim bende senin gibiyim eşimle gittiğim zaman markette bile gözüm dönüyo nedensetek gidince cimrilik yapıyom
çanta dedinde aklıma senin vakko koleksiyonun geldi yeniler eklendimi
xzgim hücre yenilemeyi hiç duymamıştım
bu arada mazoşistmisin uyuşturucusuz dişçi koltuğunamı oturulurgerçi benimde çok mazoşist olduğum zamanlar oldu
selayım sende şafak ticeri yapsana çok az kaldı gelmenebilette al erkenden garanti olsun
iyi geceler kontesim
cryptic hoşgeldin kontes bekar zaten o sadece gelecekteki eşiyle alışveriş konusunda neler yaşıycak onu yazdı
gloxim bende senin gibiyim eşimle gittiğim zaman markette bile gözüm dönüyo nedensetek gidince cimrilik yapıyom
hücre yenilemeyi bende okumustum ezgim hatta bu sene icin hesaplamistim bir kere sonra unuttum ama
ayburum tamam bitanem söylerim derken taaaam aklima geldinormal dogum düsünüyorsun degilmu bunu hic sormamistimda ?ßß
xzgim hücre yenilemeyi hiç duymamıştım
iyi geceler kontesim
canım bebekmi bekliyorsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinben ikisindende korkuyom desembu aralar kafam bunla meşgul karar vermekte zorlanıyorum
sezeryanın sonradan ağrısı daha çok oluyo ve ameliyat olayından korkuyom
normal doğumdada sancı süreciyle ıkınmadan tırsıyom
eşime kalsa sezeryan diyo oda kendinden koruyo heralsancı başlarsa hastaneye nasıl yetiştircem diye panik olur gibi
35. haftada doktorum çatı muayenesi yapcak ozaman netleştircez işin kötüsü doktorum hala hastanede çalışmıyosezeryan olursam ek ücretle belki gelir eski çalıştığı hastanesinde doğum yaparım ama normal olursada napcam bilmiyom yakında hastane var ordada kaydım var ama tereddütlüyüm kısaca daha hatanem bile belli değil
dalgınlığına gelmiştiraybur saol ay espiriyi bile anlamadım yaşlanıyomuyum ne:78:
ben eşim ve oğlumla gidince bana sıra gelmiyo
bu akşam çıktık oğluma yürütec aldık eşimede bir kazak bende bari fazla harcama olmasın bari dedim bir şey almadımkendime
hahahhhahahaha esımde o soruyu soruyor bana
ama onun harıcınde cok hassasımdır ozellıkle tuy ıslemlerınde
bı yerımı vursam kırıldı sanır ınlemelerımı duyan
Allahım ben ne zaman cımrı ve tutumlu olmayı ogrenıcem
ben ikisindende korkuyom desembu aralar kafam bunla meşgul karar vermekte zorlanıyorum
eşime kalsa sezeryan diyo oda kendinden koruyo heralsancı başlarsa hastaneye nasıl yetiştircem diye panik olur gibi
35. haftada doktorum çatı muayenesi yapcak ozaman netleştircez işin kötüsü doktorum hala hastanede çalışmıyosezeryan olursam ek ücretle belki gelir eski çalıştığı hastanesinde doğum yaparım ama normal olursada napcam bilmiyom yakında hastane var ordada kaydım var ama tereddütlüyüm kısaca daha hatanem bile belli değil
ev suan ınternet cafe gıbı
masada ırem var onun ınternetı gıtmıs sınavı ıcın bıseyler bakıyor netten
ben baska bı kosede burdaydım
s de p3 oynuyor
dalgınlığına gelmiştir
seninde oğluşun var demek Allah bağışlasın yürüteç aldığına göre daha küçük
bende hamile kaldığımdan beri kendime birşey almadımmecburi hamile kıyafeti harici
epiye dayanamıyon biliyom benide hiç etkilemiyodu nedense
ben bekarken ilgisizlikten sıkılıp 20lik dişlerimin 4ünü birden ameliyathane ortamında aldırmış biriyim
ortada hiçbir belirti yokken hemdecanım acı çekmek istemişti bide bu sayede belki kilo veririm demiştim ağızda 32 dikiş olunca ama tam tersi 5 kilo almıştım üstüne izmire gidip hatta lisedeyken sırf zayıflamak uğruna bademcik ameliyatını düşünecek kadar mazoşişt dönemlerim oldu
xzgim bebeğin olursa inş o zaman öğreniyon daha doğrusu tüm harcamayı bebişine yapıyon
s de p3 oynuyor
bi ara aklında bi çanta vardı baya pahalı omu yoksa
sen de bendensin yani
yok tatlım ya,uzun zamandır almadım...
hatta eşim soruyo geçen gün,bu aralar çanta almıyosun diye...
dur diyorum gözüm yükseklerde...
adam sorduğuna da sorcağına da pişman oldu anlıcan
canım bebekmi bekliyorsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
ben sezeryan yaptım
ertesi günü kallıp iş bile yaptım
sadece anesteziden uyanınca 2 saat bir ağrım oldu sonra rahattım
kimsenin anlattığı gibi değildi
normal yapıcaksanda kısmet belli olur
hayırlısı neyse o alsun
sezeryanı biliyorum tavsiye ederim
hiç panik olma rahat ol
çünki çok zor değil inan
ben kendime hamile kıyafeti almadım biliyormusun ben hamilelikten önce kiloluydu 70 lerde onları giydimdalgınlığına gelmiştir
seninde oğluşun var demek Allah bağışlasın yürüteç aldığına göre daha küçük
bende hamile kaldığımdan beri kendime birşey almadımmecburi hamile kıyafeti harici
epiye dayanamıyon biliyom benide hiç etkilemiyodu nedense
ben bekarken ilgisizlikten sıkılıp 20lik dişlerimin 4ünü birden ameliyathane ortamında aldırmış biriyim
ortada hiçbir belirti yokken hemdecanım acı çekmek istemişti bide bu sayede belki kilo veririm demiştim ağızda 32 dikiş olunca ama tam tersi 5 kilo almıştım üstüne izmire gidip hatta lisedeyken sırf zayıflamak uğruna bademcik ameliyatını düşünecek kadar mazoşişt dönemlerim oldu
xzgim bebeğin olursa inş o zaman öğreniyon daha doğrusu tüm harcamayı bebişine yapıyon
bizim evde çok sessiz eşim uyumala meşgul
bi ara aklında bi çanta vardı baya pahalı omu yoksa
Allahtan çanta takıntım yok yoksa yandı benimki ben bi eşarpla mutlu oluyom oda çok para değil
evet canım nasipse 2 ay kaldı doğuma bazı sezeryan olanlarda hiç önermiyo biraz bünyeyle alakalı zaman göstercek benim durumu hayırlısı inş
tesekkür ederim canim..selaycım rüyan hayırlara çıksın inşallah bende öyle rüyalar görsem kaeşke
telefonum nokia e 52 basmalı geniş ince düz telefon kızaklı katlamalı değil
bende çok heveslenmem uzun süre kullanmak isterim 3 yılda bir değiştiriyorum sanırım
ama erkek kardeşim parası olduğu halde almaz 6 yıldır aynı telefonu kullanıyo
canim arabayla gelecegiz biz, hus arabasiz gitmiyor malesef 1,5 günde geliyoruz neyapalim bizde onu tek göndermek istemem hepberaber arabayla gidecegiz, ikinci araba seyahatimiz olacak buxzgim hücre yenilemeyi hiç duymamıştım
iyi geceler kontesim
loc dokuldugunu hıc duymamıstım ama dokmem ben yınede
ne olur ne olmaz zaten bakamıyorum ıyıce oldurmeyeyım
bazıları cok ılgıleniyor bebegı gıbı sevıyor
zevk meselesı bırazda
ben her durumda cok ıstemıssem alıyorum dayanamıyorum
ne kadar dogru bı sonuc bıde bılmıyorum
ama 2013 yılı benım ıcın ıyı
ben normal dogum dusunemıyorum korkuyorum
senin dogumuda olayim ben dogurtayimhahahhhahahaha esımde o soruyu soruyor bana
ama onun harıcınde cok hassasımdır ozellıkle tuy ıslemlerınde
bı yerımı vursam kırıldı sanır ınlemelerımı duyan
Allahım ben ne zaman cımrı ve tutumlu olmayı ogrenıcem
40 kere doguracagimi bilsem 40 kere normal dogum derdimben ikisindende korkuyom desembu aralar kafam bunla meşgul karar vermekte zorlanıyorum
s de p3 oynuyor
ben kendime hamile kıyafeti almadım biliyormusun ben hamilelikten önce kiloluydu 70 lerde onları giydim
birde kızkardeşim göndermişti ince kotttan hamile pantolonu kendi hamileliğinde giydiği aradada onu giydim
kıyafet ealmak istemedim bir kaç ay için
hamileyken giydiğim hiç bir şeyide lohusalık ve sonrasında giymedim sıkılıyo insan 9 ay aynı şeyleri giymekten zaten
selay iyi geceler canımbende 70 kiloyla hamile kaldım 4. ayda mecburi bir pantolon ve 2 tunik aldım
avatarında baya zayıf duruyon ama
gloxim ferihanın hangi çantası
tesekkür ederim canim..
canim arabayla gelecegiz biz, hus arabasiz gitmiyor malesef 1,5 günde geliyoruz neyapalim bizde onu tek göndermek istemem hepberaber arabayla gidecegiz, ikinci araba seyahatimiz olacak bu
safak husun izni kesinlesince yazarim artik
40 kere doguracagimi bilsem 40 kere normal dogum derdim
egerki cocuk icin benim icin bir sakincasi yoksa normal dogumdan yanayim kesinlikle..
sirf canim yanmasin diye veya deforme olmuyayim diye sezeryan olanlari anliyamiyorum..
catir catir dogurmadiktan sonrane anladim dogurmaktan , allahim insallah ikinci cocugumuda normal yollardan dogurabilirim sezeryansiz insallah insallah
ben yatayim artik bebekelr iyi geceler hepinize öptüm sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?