- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #27.981
hahahha ben kı bır jelıbonla cok mutlu olan ınsanımgrubumuzun diğer polyannasını buldum barbitom
biem hayırlı olsun makinen
ben de istiyorum onlardan ama daha ilerde
niye kötü kız bence değişik,düşünsene şimdi donsak bilmem kaç kuşak sonraki torunlar zamanında geri gelebiliriz
xzgim sen giyinme odanın fotosunu buraya koy
bende merak ediyom
kontesim o adam ne giymişse iğrenç birşeymillet kafayı yemiş yeniden dirilmeyi bekliyolar töbe töbe
bm foto makinen hayırlı olsun profesyonelmi aldın
bende bizimkine diyom doğum hediyesi profesyonel makine al ama yanaşmıyo daha geçen yıl aldık makineorta düzeyli alsaydın canon ıxus modeli var şimdi 300 lira profesyonel makine ayarında çok güzel abimlerde var onlar 7 ay önce 500liraya almışlardı
xzgim nikonumu bende özledim artık faceyede girmiyo
saatler olsun xzgim
kontesim kendine arkadaş polyanna bulmuş:)
banyomu yaptım cıleklı dus jelımle cıleklı peelıngımı yaptım
çıleklı kremımı ve fısfısımı surdum
seker pembesı pıjamalarımı gıydım
sevdıgım ınsanları aradım sesını duydum smdıde kahvemı sıgaramı aldım buraya geldım
kendımı cok huzurlu hıssedıyorumm
tasıma bakımından daha ıyı bıemcım hem sen profesyonel fotograf cekmıceksen bu senın ısını gorur gule gule kullan
kontesım sınırlendırmısler senı bgn ne gıydınde arkandayım dostum
dost ıcın cıg tavuk yenır kolyemı sevılmıcek
ay sorma:90:
sevilmeyebilir ona sözüm yok da
uyumsuz kelimesini kabul etmiyorum ne yalan diyeyim:86:
yirim senii arı mayammmm
1olcum da onu öldürebülüyeme benı kocam senı oldurur
temızlık yaptım ojelerım soyuldu off smdı bastan surucem cok zor
selayım bıttı mı mutfak gelmıssın
ay en sevdiğim renkkkkkkkkkkkkkkkkkkontescim şu linke bakarmısın.net a porter de bişey buldum...
sen de ceketimle alakalı bi kombin yapmıştın ya buna benzer...
çok tatlı duruyo yaa
Stella McCartneyvirus|virusHydrangea wool-crepe jacketvirus|virusNET-A-PORTER.COM
çek bi puf yayıl hacıben geldim hosgeldim...
biemcim hayirli olsun foto makinen , bende bakiyorum makine kaca aldin canim sen bunu burda görmüstüm aynisindan 215 eur idi yani 430 falan yapiyor türk parasi ile ... arastirmalarim hala sürüyor benimde..
nikon benim kuzenin vardi facede yilbasindaki resimleri cekmisti cok güzel bir alet muhtesem cekiyordu ama onunkisi asiri asiri pahaliydi 1200 tl lerde falan bisi olsa gerek...
xzgim ne yaptin hirsizin dagittigi evi topladinmi bebegim geldim artik burdayim ama benim bu aralar acayip uykum geliyor gündüzleri bile uyuyasim var uyumuyorum, mesela selimi uyutmaya gittigimde resmen daliyorum sonra bir kuvvet kalkiyorum.
ayburum sana birsey söyliyecektim ama unuttum bebegim aklima gelincde söyliyeyim artik..
kontes bende yorum yapacagim daha sana acayip zarif geldi gözüme gömlek etek , coraplari sevmedim bir tek geriye kalan hersey hos olmustu ama corapta tarzim olmadigi icin sevmedim yoksa onuda yakistirdim sana
gloxi sanada selam canim :86::87::79:
selayım 919 tl :26:
selayım 919 tl :26:
teşekkrüederim buarada canım :)
bu nasıl bir anlatıştır yarabbim:90::90::90::90:topladım bebegım mıs gıbı yaptım ewı
yaırn ınsallah hava guzel olurda dısarı cıkarım
cıkmadıkca cıkmak cok zorlasıyor asmam lazım bunu hemen
kızlar cıcegı olanlar ıcın tavsıye
turk kahvesı ıctıgınızde telvelerı kalıyorlar ya
suyla karıstırıp cıceklere dokun
cıceklere keyıf verıyormus canlandırıyormus
ben geldim hosgeldim...
biemcim hayirli olsun foto makinen , bende bakiyorum makine kaca aldin canim sen bunu burda görmüstüm aynisindan 215 eur idi yani 430 falan yapiyor türk parasi ile ... arastirmalarim hala sürüyor benimde..
nikon benim kuzenin vardi facede yilbasindaki resimleri cekmisti cok güzel bir alet muhtesem cekiyordu ama onunkisi asiri asiri pahaliydi 1200 tl lerde falan bisi olsa gerek...
xzgim ne yaptin hirsizin dagittigi evi topladinmi bebegim geldim artik burdayim ama benim bu aralar acayip uykum geliyor gündüzleri bile uyuyasim var uyumuyorum, mesela selimi uyutmaya gittigimde resmen daliyorum sonra bir kuvvet kalkiyorum.
ayburum sana birsey söyliyecektim ama unuttum bebegim aklima gelincde söyliyeyim artik..
kontes bende yorum yapacagim daha sana acayip zarif geldi gözüme gömlek etek , coraplari sevmedim bir tek geriye kalan hersey hos olmustu ama corapta tarzim olmadigi icin sevmedim yoksa onuda yakistirdim sana
gloxi sanada selam canim :86::87::79:
ekledim foto :) galaxim
ceketın rengı cok guzelmıs kontesım fıyatı yazıyor
ahada kopyalıyorum 1,095
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?