- 9 Ekim 2009
- 9.108
- 26
- 363
- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #28.061
tutım adanalının gelmesıne cok sevındım
bende bırazdan gıyınıp cıkıcam
kuafore gıdıcem sacım ıcın konusucam yakmadan uzun surede acarız ınsallahh
sonrada ablama kahveye gıderım
köpek dost anlamına geliyordu sanırım hayırlara çıksın rüyan inşallahteşekküreerim tutişim
inşlh bizde memnun kalırız
selayıme zgim sizede iyi gezmeler
hava çok güzelll yaaa
içim açılıyo böyle güneşli havalarda
bundan sonra kapanmaz soğumaz inşlh havalar
gunaın kızlar
5 de yatsamda 10 bucukta kalktım
boyle boyle erken yatıp kalkmaya alısıcam 1 haftadan fazladır bozmuyorum kuralımı yasasınn
logocumm sımdıden basarılar dılıyorum sana
barbıtommm o sıteden geldımı urunlerın ona gore bende bısıler sıparıs edıcem
bıde calısıyormusun sen bugun
Tebrik ederim canim; cok sevindim senin adina.
Haftada 10 saat icin 500 € süpermis!
Net 500 alacaksin degil mi canim? Hani 400 € yu gecince kesintili oluyor ya???
Issizlik parasini bosver canim; veriyorlar ama bayagi da bas agritiyorlar. Ayrica
calismak gibisi yok; bak ne güzel kendi alinterinle kazanacaksin; emin ol o issizlik
parasindan cok daha bereketli olur... ayrica is insanin psikolojisine cok iyi geliyor;
bu da herseye deger...
Kres isini de uydurabilmen süper olmus
selam kızlar ablamdayım aksamada burdayız size bi bakayım dedım
gecmısı okuyayım
evet selayım cok yakınablan yakinmi canim ??? iyi gezmeler sanada bende cikacagim birazdan
canım eskı resımlerımdekı gıbı karamel bal kopugude balyaj yaptırıcam ınsallah ıstedıgım gıbı olurMerhaba sekerler
Anlasilan bugün kuaför günüBen de bu aksama randevu almistim; katlarim uzadi cünkü...
Xzgim sen ne renk istiyorsun saclarini?
Tutim yazarim canim sana gelismeleri; ilgilendigin icin sagolSen de bana yaz tatlim; ben de
seni merak ediyorumAyrica senin adina cok sevindim; simdiden gözünaydin canim... bol bol hasret giderin...
Logo gözünaydin ve simdiden basarilar...
Biem hayirli olsun fotograf makinan; iyi günlerde kullan insaallah...
Selayim hemen kombinine bakmaya gidiyorum canim
gule gule kullan damlacımcanım bende barbie ile aynı zamanda sipariş verdim, sustiloyu diyosun sanırım, benim elbisem gelmiş, bugün, ben adresi annemin evini vermiştim çalıştığım için ama annem evde olmadığı zaman gelmiş kargo, kapıya kağıt bırakmışlar pttden yarın gidip alıcak :) çok merak ediyorum ama
Kizlar patron aradi istedigim saatler i okeyliyecek cok seviniyorum maasta cok iyi
haftada 10 saat icin 500 eur maas alacagim buna ayrica seviniyorum....
askım benım ck cok mutlu oldum harıka bı haber
yani ayda 40 saat yapiyor canim bende cok seviniyorum , kreside hallettim selimi sadece 1 kere ögle sonu kreste birakacagim , onun yerine artik cumalari gitmeyecek krese ...
cok iyi olacak insallah yaa
ama isin kötüsü ne biliyormusun su an issizlik parasi günlük 45 eur aliyorum ayligini sen hesap et 30 la carpve ben sirf calisacayim diye buna veda ediyorum
Net 500 alacaksin degil mi canim? Hani 400 € yu gecince kesintili oluyor ya???
Issizlik parasini bosver canim; veriyorlar ama bayagi da bas agritiyorlar. Ayrica
calismak gibisi yok; bak ne güzel kendi alinterinle kazanacaksin; emin ol o issizlik
parasindan cok daha bereketli olur... ayrica is insanin psikolojisine cok iyi geliyor;
bu da herseye deger...
Kres isini de uydurabilmen süper olmus
selayım çok mu pahalı ki test?
eczanede satılmıyor mu burdaki gibi?
ezgim ii eğlenceler kuşum size
çok severim böyle büyük aileleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?