Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

tutım adanalının gelmesıne cok sevındım
bende bırazdan gıyınıp cıkıcam
kuafore gıdıcem sacım ıcın konusucam yakmadan uzun surede acarız ınsallahh
sonrada ablama kahveye gıderım

ablan yakinmi canim ??? iyi gezmeler sanada bende cikacagim birazdan

teşekküreerim tutişim
inşlh bizde memnun kalırız

selayıme zgim sizede iyi gezmeler

hava çok güzelll yaaa
içim açılıyo böyle güneşli havalarda
bundan sonra kapanmaz soğumaz inşlh havalar

Merhaba sekerler

Anlasilan bugün kuaför günü Ben de bu aksama randevu almistim; katlarim uzadi cünkü...

Xzgim sen ne renk istiyorsun saclarini?

Tutim yazarim canim sana gelismeleri; ilgilendigin icin sagol Sen de bana yaz tatlim; ben de
seni merak ediyorum Ayrica senin adina cok sevindim; simdiden gözünaydin canim... bol bol hasret giderin...

Logo gözünaydin ve simdiden basarilar...

Biem hayirli olsun fotograf makinan; iyi günlerde kullan insaallah...

Selayim hemen kombinine bakmaya gidiyorum canim

Son düzenleme:
teşekküreerim tutişim
inşlh bizde memnun kalırız

selayıme zgim sizede iyi gezmeler

hava çok güzelll yaaa
içim açılıyo böyle güneşli havalarda
bundan sonra kapanmaz soğumaz inşlh havalar
köpek dost anlamına geliyordu sanırım hayırlara çıksın rüyan inşallah

bizde oğlum taha ile 11 de kaltık önce o mamasını yedi bana herşey yakışırı izledim işler var arada onları yapıcam tahayıda yeni aldığımız yürütecine koydum
kontesim daha gençsin ben 26 yaşında evlenmiştim
selay arkadaşlar iyi bir gün geçirmenizi dilerim

canım bende barbie ile aynı zamanda sipariş verdim, sustiloyu diyosun sanırım, benim elbisem gelmiş, bugün, ben adresi annemin evini vermiştim çalıştığım için ama annem evde olmadığı zaman gelmiş kargo, kapıya kağıt bırakmışlar pttden yarın gidip alıcak :) çok merak ediyorum ama

Kizlar patron aradi istedigim saatler i okeyliyecek cok seviniyorum maasta cok iyi
haftada 10 saat icin 500 eur maas alacagim buna ayrica seviniyorum....

Tebrik ederim canim; cok sevindim senin adina.
Haftada 10 saat icin 500 € süpermis!

yani ayda 40 saat yapiyor canim bende cok seviniyorum , kreside hallettim selimi sadece 1 kere ögle sonu kreste birakacagim , onun yerine artik cumalari gitmeyecek krese ...

cok iyi olacak insallah yaa

ama isin kötüsü ne biliyormusun su an issizlik parasi günlük 45 eur aliyorum ayligini sen hesap et 30 la carp ve ben sirf calisacayim diye buna veda ediyorum

Net 500 alacaksin degil mi canim? Hani 400 € yu gecince kesintili oluyor ya???
Issizlik parasini bosver canim; veriyorlar ama bayagi da bas agritiyorlar. Ayrica
calismak gibisi yok; bak ne güzel kendi alinterinle kazanacaksin; emin ol o issizlik
parasindan cok daha bereketli olur... ayrica is insanin psikolojisine cok iyi geliyor;
bu da herseye deger...
Kres isini de uydurabilmen süper olmus

mayista basliyayim dedim tamam dedi daha bilmiyorum tam nezaman basliyayim diye , bende aynini düsünüyorum canim , birde 4 hafta türkiyeye gidecegimi biliyorlar... brüt degil net olarak 500 evet kesintili elime gececek olan para , mayista baslama tarihini belki erkene cekebilirim onu düsünüyorum suan.. bakalim artik , belki nisan ayinin issizlik parasini alir türkiyede yeriz

cok sevincliyim yaa
calismak gercekten cok iyigeliyor insana , seninde dedigin gibi canim

Oh ohh ne güzel canim; simdiden Allah bereket versin diyorum
Izin isini de bilmeleri cok güzel; ben büyük bir sabirsizlikla bu yazi bekliyordum,
tatile cok ihtiyacimiz var, ama simdi ise baslayacagim icin yazin gidemiycem ne
yazikki Zaten 6 aylik anlasma oldugu icin sansimi azaltmak istemiyorum izin
isteyerek. Bir yandan da diyorum acaba "biz biletleri ayalamistik daha is ihtimali
olmadan" desem mi diyorum :44: Bilemiyorum...
Bence dedigin gibi yap: Mayista basla, Nisanin issizlik parasini da catir catir ye
tatilde

Benim adim yar keske oyle birsey deyip sansini denesen canim , 1 hafta bari cok ii gelirdi...

Kizlar hersey iyi hosta bende yine regl gecikmesi var , egerki bebek varsa butun is hayallerim yatar ... Testede bos yere para vermek istemiyorum gecen sefer 50 gun surmustu arasi , 10 gundaha bekliyeyim bari ...

Kontesim tahmin ettim canim okulda oldugunu :))

ablan yakinmi canim ??? iyi gezmeler sanada bende cikacagim birazdan
evet selayım cok yakın
kuafore gıttım fıyat aldım
kaynaklarımıda katarsam 500 dıyor
sadece kendı sacımı yaptırırsam 200 cok mu bilemedim

canım eskı resımlerımdekı gıbı karamel bal kopugude balyaj yaptırıcam ınsallah ıstedıgım gıbı olur
gule gule kullan damlacım
ben ordan sıparıs verırsem kapıda odeme yapıcam

Kizlar patron aradi istedigim saatler i okeyliyecek cok seviniyorum maasta cok iyi
haftada 10 saat icin 500 eur maas alacagim buna ayrica seviniyorum....

askım benım ck cok mutlu oldum harıka bı haber
ıssızlık parası cok ıyı ama benım adım yarın tum dedıgıne katılıyorum
zor yazıyorum ondan s-kısa yazıyorum uzun uzun tebrık edıcem senı bebegım

selayım çok mu pahalı ki test?
eczanede satılmıyor mu burdaki gibi?

ezgim ii eğlenceler kuşum size
çok severim böyle büyük aileleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…