- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #28.121
gule gule kullan damlacım
ben ordan sıparıs verırsem kapıda odeme yapıcam
çok şaşırdım, daha önce sustilodan alışveriş yapana hiç rastlamamıştım bu sitede. birde aynı gün alışveriş yapmışız :26: buradanmı okudun canım sen sustiloyu :26: meraktan soruyorum valla
benim kargom yarın gelecek , avrupa yakasında oturuyorum ben .. AN an takip ettim barkod numarasıyla ben
ewet kızlar yapıcam eskı rengıme yenıden kavusmam lazım
hayalet beyazlıgında dolasmaktan yoruldum
bende aksam ne yapsam dıye dusunuyorum
markete gıdeyım orda karar verırım
kontesım super benım ıcınde eglen
bende vereyım ozaman sıparıs sen malına bak guzelmı dıye
slm adamlar bgn mobilyayı almaya geldiler 250 tl kaparo vermiştik önce parayı verin sonra ürünlerinizi teslim ederim dedim neymiş yanlarında para yokmuş hesabımıza yatırırlarmış kabul etmedim ozaman hesabıma yatırın öyle malınızı alın dedim salak yerine koyuyolar insanı bide paranın peşine düşcem banane onlar malının peşine düşsünsonunda çalışan gitti kredi kartından para çekip getirdi bende mallarını teslim ettim bir sürüde laf saydım zaten bize zararına satmışlar normalde 2 milyara satıyolarmış bende dedimki onlardan 500 benden 100 kazanırsınız önemli olan müşteriyi memnun etmek eğer siz böyle bir zihniyetteyseniz çoktan kaybettiniz pişkinlikleri iyicene sinir etti beni müşteri anlayışına bakarmısın
xzgim firma küçük hesaplar peşindeydi yarın öbürgün sorun çıksa peşlerinden koşcaktık o yüzden iptal ettik
yarın bikaç mağazaya bakıcaz ama ancak teşhir ürünlerini alabiliriz yetiştiremezler çünkü çok fena kokuyo en az 15 günde havalandırılmalı oda o yüzden büyük ihtimal ikeadan alırız çok uzun ömürlü olmasada 2 3 sene idare ettirir bizi
sana bırısı gelınce yada sen oturmaya gıdınce acayıp kıskanıyorumbence her rengin güzel renk acisindan degilde bebegim saglik acisindan yapman gerekiyor .. yoksa beyazkende pamuk seker gibisin
kontesim iii eglenceler canim sana ne güzel ayartmisin
banada yarin polonyali bir arkadas gelecek okul döneminden..
gecenlerde kahvaltiya gitmistik bu sefer eve gelecek selimide tanimak istiyor daha tanismadilar
daha önce bahsetmistim uzun süre görüsmemistik londraya okumaya gitmisti
ıyı yapmıssın ayburum bende ıkea urunlerını begenıyorum bence 2 3 sene dıye yabana atmaslm adamlar bgn mobilyayı almaya geldiler 250 tl kaparo vermiştik önce parayı verin sonra ürünlerinizi teslim ederim dedim neymiş yanlarında para yokmuş hesabımıza yatırırlarmış kabul etmedim ozaman hesabıma yatırın öyle malınızı alın dedim salak yerine koyuyolar insanı bide paranın peşine düşcem banane onlar malının peşine düşsünsonunda çalışan gitti kredi kartından para çekip getirdi bende mallarını teslim ettim bir sürüde laf saydım zaten bize zararına satmışlar normalde 2 milyara satıyolarmış bende dedimki onlardan 500 benden 100 kazanırsınız önemli olan müşteriyi memnun etmek eğer siz böyle bir zihniyetteyseniz çoktan kaybettiniz pişkinlikleri iyicene sinir etti beni müşteri anlayışına bakarmısın
xzgim firma küçük hesaplar peşindeydi yarın öbürgün sorun çıksa peşlerinden koşcaktık o yüzden iptal ettik
yarın bikaç mağazaya bakıcaz ama ancak teşhir ürünlerini alabiliriz yetiştiremezler çünkü çok fena kokuyo en az 15 günde havalandırılmalı oda o yüzden büyük ihtimal ikeadan alırız çok uzun ömürlü olmasada 2 3 sene idare ettirir bizi
sana bırısı gelınce yada sen oturmaya gıdınce acayıp kıskanıyorum
kocamı bıle boyle kıskanmıyorum
ıyı yapmıssın ayburum bende ıkea urunlerını begenıyorum bence 2 3 sene dıye yabana atma
daha uzun soluklu oluyorlar canım
kahvenı hemen bıtırme selayım ben smdı yudumlamaya baslıyorum
misafirden kaçıyorum kaçıyorum onlar peşimde
sirinlik abidesi dayanamayip aradim
bu laflarina...
simdi bitiyor kahvem seninkide bitmistir..
hus uyandi oda istiyor üfff kahvemi bitirecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?