Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

ayyy yarıldımm ortak nokta anlayısına
sımdı bakıyorum ne yazdıgına ballı lokmammmm
yenı kararlarımm
sabah erken kalkmak sunu 2 haftadır yapıyorum gercı
ac karnına sıgara ıcmemek adam akıllı kahvaltı yapmak
eskısı gıbı bol meyve salatalık ve havuc yemek
ogle yemegı yemek
sahilde yürüyüş yapmak çıkamadıgımda 1 saat balkonda guneslenmek
eskisi gibi sabahları bitki çaylarımı içmek
aklıma gelen bunlar

bence süper şeyler bunlar ezgimm
havalar da düzeliyor,özellikle yürüyüş çok iyi gelecektir
bedenen sağladığı faydaları geçtim şahsen ruhani olarak çok rahatlatır beni sahil yürüyüşleri

ezgim kesinlikle yapmalisin canim yaz geliyor o sahilde yürümesi ne süper olur...
yap bunlari canim.....

gloxi sanada iyi gezmeler ne güzel bir ablan varmis annenle beraberde süper gecer

canım bende sen diyince merak ettim baktım, ve sipariş verdim hemen bitane elbise ucuzduda hemde kapıda ödeme olunca dayanamadım bu akşam görücem bende, elbise annemde

ewet kızlar yapıcam eskı rengıme yenıden kavusmam lazım
hayalet beyazlıgında dolasmaktan yoruldum
bende aksam ne yapsam dıye dusunuyorum
markete gıdeyım orda karar verırım
kontesım super benım ıcınde eglen
bende vereyım ozaman sıparıs sen malına bak guzelmı dıye

bence her rengin güzel renk acisindan degilde bebegim saglik acisindan yapman gerekiyor .. yoksa beyazkende pamuk seker gibisin

kontesim iii eglenceler canim sana ne güzel ayartmisin

banada yarin polonyali bir arkadas gelecek okul döneminden..
gecenlerde kahvaltiya gitmistik bu sefer eve gelecek selimide tanimak istiyor daha tanismadilar
daha önce bahsetmistim uzun süre görüsmemistik londraya okumaya gitmisti

slm adamlar bgn mobilyayı almaya geldiler 250 tl kaparo vermiştik önce parayı verin sonra ürünlerinizi teslim ederim dedim neymiş yanlarında para yokmuş hesabımıza yatırırlarmış kabul etmedim ozaman hesabıma yatırın öyle malınızı alın dedim salak yerine koyuyolar insanı bide paranın peşine düşcem banane onlar malının peşine düşsün sonunda çalışan gitti kredi kartından para çekip getirdi bende mallarını teslim ettim bir sürüde laf saydım zaten bize zararına satmışlar normalde 2 milyara satıyolarmış bende dedimki onlardan 500 benden 100 kazanırsınız önemli olan müşteriyi memnun etmek eğer siz böyle bir zihniyetteyseniz çoktan kaybettiniz pişkinlikleri iyicene sinir etti beni müşteri anlayışına bakarmısın
xzgim firma küçük hesaplar peşindeydi yarın öbürgün sorun çıksa peşlerinden koşcaktık o yüzden iptal ettik
yarın bikaç mağazaya bakıcaz ama ancak teşhir ürünlerini alabiliriz yetiştiremezler çünkü çok fena kokuyo en az 15 günde havalandırılmalı oda o yüzden büyük ihtimal ikeadan alırız çok uzun ömürlü olmasada 2 3 sene idare ettirir bizi

canim öyle düsünme yaa 2-3 sene diye zaten cocuk o yatakta 2-3 sene yatiyor sonra cocuk yatagina geciyor , ve benim arkadasimda ikeadan almisti 2 .cocugunada cok güzel sekilde kalmisti kullanmisti..
cok iyi yapmisin parayi almakla yoksa gercekten pesine düsmen gerekirdi sinirine sinir eklerlerdi bunlar

selayım selimciğe çok üzüldüm neyseki bişey olmamış bende küçükken düşmüştüm hemde kalorifere çarpmıştım hamile olmadığına sevindim nedense accık çalış daha sonra inş
husun ortak noktalarımız yorumlarına koptumsizde daha çok ortak nokta varmış bizde oda yok

xzgim bahar geliyo mis gibi deniz kokusunu alıp yürümek nede zevkli olur erken kalkma olayın çok iyi bileklerine dikkat et bazen benimde çok ağrıyo pc başındayken saçın içinse içinden ne geliyosa onu yap bazen insan değişiklik istiyo

barbim doğum fotoları çok para yaaa nede olsa sende fotocu sayılırsın al şipşağını gel hastaneye görelim marifetlerinibenim fotocum hazır komşumuzun kızı gelcek nasipse oda profesyonel olma yolunda ilerliyo çok güzel çekimleri var sürekli çekim için gezilere gidiyo foto gruplarıyla bide geçen kkda beylikdüzünde oturan ücretsiz doğum fotoğrafçısı buldum işini ilerletmek istiyo ve para almıyomuş fotoğrafçılık mezunu onada mesaj attım oda gelebilir

handem (hayhay yazmışım aklıma o geldi)sende trendçi oldun hemide diğer arkadaşlarınada bulaştırdınresmini bende merak ediyom

kontes arkidişiyle tavla keyfinde
glox annesinde
tutim sevdiceğiyle
bm ondan haber yok
gecekuşum kpss turunda ben ne msn açıyom nede facede sohbeti acaba bende sorunmu var kk hayatıma girdiğinden beri onlar aklıma gelmiyo
benimadım yarın sende haftaya başlıycakmışsın işe hayırlısı olsun
logo kuzenin geliyomuş gözün aydın

Son düzenleme:
sana bırısı gelınce yada sen oturmaya gıdınce acayıp kıskanıyorum
kocamı bıle boyle kıskanmıyorum

ıyı yapmıssın ayburum bende ıkea urunlerını begenıyorum bence 2 3 sene dıye yabana atma
daha uzun soluklu oluyorlar canım

sarıyerın merkezının kalabalıgından
tın tın yuruyen yolun ortasında durup konusan
okuz gıbı bakan ınsanlardan nefret edıyorum yurumekten nefret edıyorum orda
bıde yere tukuren ınsanlardan da nefret edıyorum

kahvenı hemen bıtırme selayım ben smdı yudumlamaya baslıyorum
misafirden kaçıyorum kaçıyorum onlar peşimde

kahvenı hemen bıtırme selayım ben smdı yudumlamaya baslıyorum
misafirden kaçıyorum kaçıyorum onlar peşimde

sirinlik abidesi dayanamayip aradim
bu laflarina...
simdi bitiyor kahvem seninkide bitmistir..
hus uyandi oda istiyor üfff kahvemi bitirecek

xzgim bende yürürken yere bakamıyorumama yinede görüyorum:84:
yine misafirmi geliyo[/B
ikea çok kötü değil sade ve kullanışlı en azından daha ucuza mal edicemdiğerinin yarı fiyatına

sirinlik abidesi dayanamayip aradim
bu laflarina...
simdi bitiyor kahvem seninkide bitmistir..
hus uyandi oda istiyor üfff kahvemi bitirecek

benim ev tlfnum yok o yüzden kısıtlı görüşüyoz senle
bende xzgimi arıyım

galiba tlfdasınız xzgim cevap vermiyo kesin ev teliyle konuşuyo

Son düzenleme:
slm kızlar...
evde kaldım bugün
ablam yarın gelcekmiş,o yuzden gitmedim anneme.dün de ordaydım zaten

ayburum ikea da çok cici mobilyalar var...
bulursun bi tane...
daha iyi hem uzun süre kullanıpta sıkılmazsın

ezgicim bende yeni kararlar aldım,bakalım uygulayabilcekmiyim

selayım evet canım bi ablam var,başka da kardeşim yok zaten...
gerci annemle beraber üçümüz,bide teyzem arkadaş gibiyiz
belli zamanlarda biraraya gelip sabahlara kadar oturuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…