- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #28.101
cok sagol bitanem sevincimi paylastigin icinmrb kızlar...
benim adım yar sıhhatler olsun canım
selayım senin adına çok sevindim tatlım ...yazından mutluluğun,heyecanın hissediliyo
hayırlı olsun
canim tesekkürler bende kafamda kuruyorum düsünüyorum ,bebek simdi gelirse ne diyecegimi bende bilmiyorum , allahtan hayirlisi diyorum artik.selayım senın bı gun daha uzatmanı ıstedıgım ıcın cok sevındım askım
calısmak ınsana cok ıyı gelıyor hemde 10 saate gore cok ıyı fıyat
bebek olayına ne dıcegımı bılemıyorum senın kurdugun hayalden sonra
bizde smdi ewe geldik
aile büyüğü dediğin 35 yasında ablam kankamdır o benım
yarın belkı gıder boyatırım sacımı sıyah mı daha cok yakısıyor yoksa o acık renk sacımmı sızce kızlar
dün alt komşunun kızı telefonumu karıştırmış, rehberimden makedonyada yaşayan bir arkadaşımı aramış hattımdaki tüm liramı tüketmişboğasım geldi kızı
canim herseyin hayirlisi olsun senin icin dua ediyorum biliyorsun degilmislmlar bgn ne yazıkki yine sinirliyim bebek odasını iptal ettikyarın kaporamızı verip bizdeki mallarını alıcaklar firmadan çok soğudum yaaa ne varsa büyük kurumsal firmalarda var bunu birkez daha anladım tam 6 haftamızı çaldılar mecburen hazır mobilya alcaz ikeadan yeniden sipariş verip 1 ay beklemek istemiyom 1 aydan önce teslimat olmuyo çünkü
barbim yeni işine adım atıcakmışsın Rabbim kolaylık versin iş herşeyden önemli biz hep burdayız zatengörev bizde kutsaldır şafak yazma bana görev verildiyse yapcaz
xzgim ben sana koyu saçı yakıştırıyorum röfleli bir fotonu görmüştüm bence koyu renk daha güzel gidiyo sana hem kısa saçına çok para istemişler
selayım iş saati değişikliğin çok güzel olmuş hiçte fena para değil 10 saat neki millet 14 saat çalışıp o parayı alamıyo burda ne yazıkki reglin gecikmiş ama ben ilaçların etkisidir diyom accık çalış trye gel sonra bebiş yap
tutim adanalına kavuşuyosun çok şükür size bol aşklı günler diliyorumçok iyi gelcek onu görmek
benim adım yarım saatler olsun saçlar gitmiş bende kestirmek istiyomda millet izin vermiyo doğumdan sonra kestirsem daha iyi olurmuş batıl inanç
bm bgn teeee bizim mahalleye kadar geliyon ama akşam bana haber veriyonbaşka sefere inş görüşürüz eltinler bana yakınmış
kontesimgloxim
ah be handem nerelerdesin sen...selam kızlar
yatmadan bir bakayım size dedim
haftasonunu iple çekiyorum geçen haftasonu tatil yapamadım bu sefer alışveriş terapisi yapıcam
hergün hergün giycek bişey bulamıyorum havalar da ısınıyo
kontesim sen bizi trend manyağı yaptın ben de okuldakileri yapmaya başladım
bugün elbise bakarken gördüler bütün öğle aramızı ona harcadık
barbim hadi hayırlı olsun iş değişikliğin inşallah çok güze olur senin için kariyer imkanın varsa yorulmayı falan takma tatlım benim
bide tamamen farklı bir yer mi burası yoksa bağlantılı mı önceki çalıştığın yerle
selayım çok sevindim iş durumuna kreşi ayarlayabilmen de güzel olmuş bence biran önce başla sana çok iyi geldi bu iş çünkü ayrıca parası da iyiymiş
xzgim karamel sana yakışır bence beyaz tenlilere her renk saç gidiyor zaten ben senin açık renk saçlı resimlerini çok beğenmiştim ama 200 fazlaymış canım ya hele 500 offf :18:
benim adım yarcım geçmişi tam okuyamadığım için senin sağlık dürümlarını kaçırdım ben son durum ne oldu canım ya inşallah herşey çok güzel olur senin için
tutim aşkın geliyomuş hadi gözün aydın ne kdar kalıcak
Gloxinia cok tesekkür ederim canim
Ayburcum sen de sagol canim; ben de hep duyarim ama hamileyken neden kestirilmezmis sac?
Artik bukadar bekledin; biraz daha bekle ozaman canim... batil inanc oldugunu bildigimiz halde
icimiz rahat etmiyor
Handem sagol canim, insaallah. Özel mesaj attim sana ...
gece başlamıştım ama 1ol ile lafa dalınca kaldıselayım hamile olmaman iyi olmuş tam yeni bişeylere başlarken iyi olmazdı hus da beklesin canım az daha bi tane var işte
kontesim gündüz gündüz ne kurt adamı ya gece izlesene
selayım türkmax bizde çekmiyor sinir oluyorum
digitürk gerekiyor
1 kadın 1 erkek i de izleyemiyorum o yüzden
netten de izlenmiyor telif hattı vs diye
çok gıcık bi kanal yaaa
selamlar herkeslere
boş saatim yine yanınıza geldim
kontesim gel sen de alışverişe bütün paraları bitirelim
trendde davet gönderip 10 tl kazanıcaktım ne güzel listeniz görünmüyo dedi bi türlü olmadı ya
selayım nerde olucam kuzum yoruluyorum yorulmaz mıyım ama kimse memnun değil seneye bütün öğretmenlerini kaybedecekler bu gidişle
istanbul resmim biteli çok oldu da size gösteremedim dimi
benim adım yar canım okudum mesajını cevap yazdım içini ferah tut nolur gerçi öyle yapıyosun zaten ama iyi moral herşeyin ilacı o yüzden söylemek istedim
barbim fotolar çok şiriiin ilk fotoda melek mi yapmışlar ne
Allahım hepimiz için herseyın en hayırlısını ver yarabbım :26::26:kontescik turkmaxta hersey tadinda isimli bir program var ordaki sunucuda kocaman bir baykuz takmis beyaz badisinin üstüne
xzgim selam bebegim hosgeldin ,bendede oluyor bazen böyle elimde parmaklarimda agri ....
dinlendir güzelim elini kolunu gel birde öpeyim seni . xzgim yüksek degil yatak...hemen baktim bisey varmi diye hicbirsey yoktu allahtan...
logo tesekkür ederim canim insallah iyi olur benim icinde, cocuk olana kadar bende duramiyordum evde yillarca calistim ama cocukla vakit geciyor
ben duramadim yine test aldim kendimde almadim sabah hus a aldirttim oda kosa kosa aldi cocuk meraklisi
hamile degilim simdi olsa karisik duygular icinde olacaktim bütün attigim adimlari geri cekecektim, allahim sen herseyin iyisini biliyorsun
ezgim ağrın için geçmiş olsun kuşum,amma narinsin kız
haftaya cumartesi annemin günü var
değişik mamalar bakıyorum
1-2 şey yapayım da mutlu olsun diye düşündüm
bi yandan da film izliyorum. 'kurt adam' :18:
amaneselayım hamile olmaman iyi olmuş tam yeni bişeylere başlarken iyi olmazdı hus da beklesin canım az daha bi tane var işte
kontesim gündüz gündüz ne kurt adamı ya gece izlesene
Allahım hepimiz için herseyın en hayırlısını ver yarabbım :26::26:
ewet kuzum gercekten cok nadırım cıldım herseyım
s elıyle ruzgar yapıo bana sonra hasta olucaksın dıye dalga gecıyor
ama dun gece yenı yepyenı kararlar aldım saglıgımla ılgılı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?