Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

çotanaklarım bir kaç gündür uğrayamıyorum uzak kaldım gelişmelerden. aaat de geç oldu facem msnim hep açık duruyo
açık da yazmıyo diye düşünmeyin lütfen
ders çalışmaya başladım
ömrümü yedi kpss
alıntıyı sonra yapıcam
hepinizi öpüyorumm

mrb kızlar...
benim adım yar sıhhatler olsun canım

selayım senin adına çok sevindim tatlım ...yazından mutluluğun,heyecanın hissediliyo
hayırlı olsun
cok sagol bitanem sevincimi paylastigin icin
canim tesekkürler bende kafamda kuruyorum düsünüyorum ,bebek simdi gelirse ne diyecegimi bende bilmiyorum , allahtan hayirlisi diyorum artik.
sacini bu renk uzun tuttun degisiklik istiyorsun
sana her rengin gidecegini düsünüp dene diyorum bebegim ben
200 cok fazla benimkide koyuydu kesimle beraber tl 180 verdim ben canim
dün alt komşunun kızı telefonumu karıştırmış, rehberimden makedonyada yaşayan bir arkadaşımı aramış hattımdaki tüm liramı tüketmiş boğasım geldi kızı

canim herseyin hayirlisi olsun senin icin dua ediyorum biliyorsun degilmi
islerin rast gider insallah
kombinime yorum icinde tesekkürler benimde hosuma gitti böyle sagol bebegim..
ayria isin yogun olsun aksamlari bize bi hallo dersin artik yeterki basarin olsun napalim seven neyapmaz katlanir

ah be handem nerelerdesin sen...
istanbul resmin ne oldu bittimi (aklima geldi birden )
özlüyorum ya bu isler yogun olunca insan hasret gidiyor birbirine, umarim cok yorulmuyorsundur

ayburum bebegim seni alintiliyorum diye benim adim yarin senle ilgili yorumunu almisim canim
inan cok üzüldüm simdi , insan heves edince hep böyle oluyor illakibir terslik cikiyor...

kafana göre yine bulursun biseyler canim, özel yaptirilmis olmasin kismek degilmis canim
biliyorum istemistin ama olmadi, büyük bir yerden daha iyisini bulacaksin..
bende hazir almistim canim o yüzden kafana takma... Rabbim baska sorun cikartmasin insallah ...
bunlari kafana takipta kendini üzme

KIzlar demin uyandim yine uyumusum yatarken selimle beraber... ikmiz benim yataktaydik nasil olduysa öyle ters heraket etmiski yataktan düstü, onun düsmesiyle ben uyandim eyvah dedim kabusmu gercekmi anlamadim cok aglamadi allahtan hemen geri uyudu hicbiryerinde birsey yoktu sükür oda düsmenin sokundaydi sanirim yavrusum sakinlestirdim yatagina yatirdim misil misil uyuyor icim parcalandi ama benimde

gecekusum simdi gördüm yazini , yanlis anlamadim canim ben kendi adima , kolay gelsin iyi calismalar sana

Son düzenleme:
günaydınlar
uyuyorum ben hala
selayım dikkat et o düşme olaylarına
yastık şu bu koy
ben de küçükken düştüm öyle
köprücük kemiğim kırılmıştı

topiğimizdeki hamişlerr hayhay heralde çatır çatır doğurmuştur şu an için AYBURUM ve belki hamiş olupta henüz bilmeyenler vardır bugün promoskopta şunu gördümm
1300 tl den 650 ye düşmüş accuk tuzlu ama ben sizin fotolarınızı çekebilirim böyle xzgimin en mutlu günündeki selinle göktuğdan el aldım foto konusunda üstelik ailemde 3 kuşak fotocu

Hayatınızda sadece bir defa sahip olabileceğiniz ve ömür boyu saklayacağınız çocuğunuzun doğum belgesel filmi %50 indirimle! Üstelik ünlülerin doğum belgesel yönetmeni Pınar Çamlıbel’den.
Doğum anı, doğum öncesi ve sonrasından oluşan çekimlerden özenle kurgulanacak ve profesyonel sinema efektleri ile süslenecek çocuğunuzun doğum belgesel filmi 1300 TL yerine 650 TL!
Jinevizyon doğum filmi; aile bireyleri ile röportajlar, boy-kilo gibi bilgisel metinler, giriş gelişme ve sonuç olarak hikâyeleştirilmiş görsel efektler, şiirsel anekdotlar ve müzikler ile süslenmiş bebeğinize ve size özel bir kurgu belgesel film çalışmasıdır.

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar ....

Kontesim zaten onu yatagina koyuyorum , yanima alincada yatagini bizim yatakla birlestirip arada bosluk kalmiyor , dun sirf uyutmak icin yatmistik o yuzden oyle oldu

Barbim bu guzelmis ama dogum aninda fotografciyi istemem heralde , bagir bagir zor cikmisti selim

günaydın kızlar

geçmişi baktım
barbicim inşallah hayırlı olur işin bu yeni yerin eve yakınmı peki
selayhus senin adınada cok sevindim 10 saate cok iyi maaş alıyorsun
çalışmak gibisi yok ben evde birgün dursam yapamıyorum ama senin yanında selimde var
ezgicim karamel sacını bende gördüm siyahta cok yakısıyor ama değişiklik istiyorsan yaptır
hangi kuaföre yaptırcan cok fazla fiyat vermiş
aklımada kalanlar bunlar diğer cotanaklarda selamlar olsun
bende heycanla aksam olmasını bekliyorum kuzenim canımıniçi gelcek akşam
cok heycanlıyım

gunaydın kızlar
barbımm sen yenı ısınde mutlu ol da az gel buraya sorun degıl
telefonla konusuruz musaıt anını 4 gozle beklerız
bu cumartesı gunu ıcın suan bısey dıyemıcem cunku arkadasıma yemege gıdıcez dıye konusmustuk :26: komsunun cocuguna sınır oldum ıcım gıttı
ayburum neden tamamıyle gerı yolladınız kı olsun herseyde bı hayır vardır
ıkeanın mobılyalarıda cok guzel sınırlenme uzulme hıc
selayım cok kotu mu dustu selım bıyerınde morluk sıslık varmı :26:

saclarım ıcın yaptıgınız yorumlar ıcın tesekkur ederım kızlar
1 hafta daha beklıcem eger hala ıstıyorsam boyatıcam saclarımı
buarada benım sag kolum cok agrıyor bıl basında durmaktan gecene kadar daha az gırıcem

kontescik turkmaxta hersey tadinda isimli bir program var ordaki sunucuda kocaman bir baykuz takmis beyaz badisinin üstüne

xzgim selam bebegim hosgeldin ,bendede oluyor bazen böyle elimde parmaklarimda agri ....
dinlendir güzelim elini kolunu gel birde öpeyim seni . xzgim yüksek degil yatak...hemen baktim bisey varmi diye hicbirsey yoktu allahtan...

logo tesekkür ederim canim insallah iyi olur benim icinde, cocuk olana kadar bende duramiyordum evde yillarca calistim ama cocukla vakit geciyor

ben duramadim yine test aldim kendimde almadim sabah hus a aldirttim oda kosa kosa aldi cocuk meraklisi
hamile degilim simdi olsa karisik duygular icinde olacaktim bütün attigim adimlari geri cekecektim, allahim sen herseyin iyisini biliyorsun

ezgim ağrın için geçmiş olsun kuşum,amma narinsin kız

haftaya cumartesi annemin günü var
değişik mamalar bakıyorum
1-2 şey yapayım da mutlu olsun diye düşündüm

bi yandan da film izliyorum. 'kurt adam' :18:

selayım türkmax bizde çekmiyor sinir oluyorum
digitürk gerekiyor
1 kadın 1 erkek i de izleyemiyorum o yüzden
netten de izlenmiyor telif hattı vs diye
çok gıcık bi kanal yaaa

selamlar herkeslere
boş saatim yine yanınıza geldim

kontesim gel sen de alışverişe bütün paraları bitirelim
trendde davet gönderip 10 tl kazanıcaktım ne güzel listeniz görünmüyo dedi bi türlü olmadı ya

selayım nerde olucam kuzum yoruluyorum yorulmaz mıyım ama kimse memnun değil seneye bütün öğretmenlerini kaybedecekler bu gidişle
istanbul resmim biteli çok oldu da size gösteremedim dimi

benim adım yar canım okudum mesajını cevap yazdım içini ferah tut nolur gerçi öyle yapıyosun zaten ama iyi moral herşeyin ilacı o yüzden söylemek istedim

barbim fotolar çok şiriiin ilk fotoda melek mi yapmışlar ne

handem hiç kabul etmiyor o şifreyi
olmadı filan diyor
aylardır öyle sanırım sorunlu
msn adreslerini tek tek yazarsan oluyor tatlım

off hem de ne deliririz kız ankaradaaa:86:
güya ben bu sene ankaraya gelecektim ama bi fırsat olmadı

selayım hamile olmaman iyi olmuş tam yeni bişeylere başlarken iyi olmazdı hus da beklesin canım az daha bi tane var işte

kontesim gündüz gündüz ne kurt adamı ya gece izlesene

selayım türkmax bizde çekmiyor sinir oluyorum
digitürk gerekiyor
1 kadın 1 erkek i de izleyemiyorum o yüzden
netten de izlenmiyor telif hattı vs diye
çok gıcık bi kanal yaaa

ben seni andim merak etme bebegim

canim göstermedin resmi , merak ediyorum vakit bulunca paylas bizimle..
e cok yoruyorlarsa calisma canim , tamam ihtiyacin var ama asiri sekilde sömürmelerine gerek yok

benide isten aradilar hasta olmus 3 kisi , 1 kiside tatildeymis gelebilirmisin ögle sonu dediler, hus sabah isten geldi uyuyor bakarmisin ögle sonu selime dedim kalkamam dedi o yüzden kabul edemedim aslinda gidesim vardi ama kismet degilmis

Allahım hepimiz için herseyın en hayırlısını ver yarabbım :26::26:

ewet kuzum gercekten cok nadırım cıldım herseyım
s elıyle ruzgar yapıo bana sonra hasta olucaksın dıye dalga gecıyor
ama dun gece yenı yepyenı kararlar aldım saglıgımla ılgılı

selayım hamile olmaman iyi olmuş tam yeni bişeylere başlarken iyi olmazdı hus da beklesin canım az daha bi tane var işte

kontesim gündüz gündüz ne kurt adamı ya gece izlesene
amane otursun assa

neymis neymis aldigin kararlar paylas benimlede feysine bisi yazdim askimizla ilgili

gecenlerde husla aramizdaki diyalogu anlatayim bende..
offf dedim hicbir ortak noktamiz yok bu ne böyle

bana söyle diyor öyle deme hayatim
ikimizde teknolojiyi seviyoruz, ikimizinde city villede sehri var , facebook kullaniyoruz, selimi seviyoruz , ayni evde yasiyoruz , ayni yatakta yatiyoruz, kahve seviyoruz al sana birsürü ortak nokta
cok güldüm ben buna

barbim işin hayırlı olsun canım...
bu arada Rabbim nasip ederse bende istiyorum doğumda fotoğrafçı yaa
,bakalım o gün gelsinde inşallah
çanta konusuna gelince,bende beğendiğim bişeyi almakta kararsız kalıyorum bazen...
sonrada pişman oluyorum ...
hamurumuzda var heralde :)

selayım bebeği hem istiyosun hem istemiyosun heralde
senin için olmaması da daha iyi oldu sanırım işbakımından...:93:

ayburum iptal mi ettirdiniz?sağlık olsun canım...
bazen bişeyi çok isteiğinde,hep olumsuzluklar geliyo başına ama sonu güzel oluyo hep...
gönlüne göre bişey bulabilcaksin bence üzme kendini sakın

ezgicim geçmiş olsun sanada

gecekuşu,hande,kontes,benim adım yar, size de meraba kızlar...

ben bugün anneme gidicem,ablam geliyo,orda kalırım heralde...
görüşürüz inşallah,hepinize iyi hafta sonları

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…