- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #28.081
Benim adim yar keske oyle birsey deyip sansini denesen canim , 1 hafta bari cok ii gelirdi...
Kizlar hersey iyi hosta bende yine regl gecikmesi var , egerki bebek varsa butun is hayallerim yatar ... Testede bos yere para vermek istemiyorum gecen sefer 50 gun surmustu arasi , 10 gundaha bekliyeyim bari ...
Kontesim tahmin ettim canim okulda oldugunu :))
evet selayım cok yakın
kuafore gıttım fıyat aldım
kaynaklarımıda katarsam 500 dıyor
sadece kendı sacımı yaptırırsam 200 cok mu bilemedim
canım eskı resımlerımdekı gıbı karamel bal kopugude balyaj yaptırıcam ınsallah ıstedıgım gıbı olur
gule gule kullan damlacım
ben ordan sıparıs verırsem kapıda odeme yapıcam
askım benım ck cok mutlu oldum harıka bı haber
ıssızlık parası cok ıyı ama benım adım yarın tum dedıgıne katılıyorum
zor yazıyorum ondan s-kısa yazıyorum uzun uzun tebrık edıcem senı bebegım
barbim iş durumları karışmış heralde hangisi senin için iyiyse o olur inşallah canım
hersey kendilerine göre ayarlanir, sendin magdur olusun görülmez göz önünde bulundurulmaz, sen sabah oraya ne zorluklarla gidiyorsun simdi yine aynisini yasiyorsun cok kizdim!!
ama bence degisiklik yapmalisin bebegim, egerki yükselme sansin varsa yüksel, tabiki yenilik seni korkutouyor ama ben senin yeni yere cabucak adapte olacagini düsünüyorum. hem ortama hem arkadaslara cabucak adapte olursun , basari konusunda ise sana tamamiyle güvenenlerdenim isini en iyi sekilde yapacaksindir...
begenmenıze cok sevındım fıstıklar
bebegım ben yorumumu yapmıstım zaten
ıyı dusun herseyı hayırlısı olsun bebegım
[/B]
barbicim iş durumları karısık sanırım biraz ama
burdan cıkıp oraya girdiğinde en ufak bi olayda bile keşke cıkmasaydım diyeceksin
yada oraya girmeyip burda devam ettiğin zaman yine bi olayda keske cıksaydım en azından
orayı denerdim diyeceksin yani deneyip görmeden bilemezsin ama hangisin senin için uygunsa orayı seç risk alman gerekicek ama basaracagına inanıyorsan denemelisin
Barbiem rahat ol canim; sonucta hersey olacagina variyor. Hakkinda hayirlisi ne ise o olsun. Bence sen sadece yeni isin olma olasiligi yükseldikce korkmaya basliyorsun, yeni ortam, yeni is ve cevre... aslinda istedigin kesinlikle bu yeni is ama endiselerin bu istegini bastiriyor su an... korkma; yükselme sansini kullan kesinlikle... "no risk, no fun"
slm bgn sinirlerim daha iyi enerjik hissediyom kendimiaccık yürüyüş yapıp geldim
barbim iş konun baya bir karışık ama ben konum değiştirmen taraftarıyım eğer sana + getirecekse kariyer açısından hakkından hayırlısı olsun
mrb kızlar...
valla canım çalışma durumum hiç olmadı,o yüzden bu söylediklerin öyle yabancı geliyo ki bana...
ama genel olarak düşüncem şudur;
eğer bi meslek sahibi olsaydım,kesinlikle ilerlemek,kendimi geliştirmek isterdim...
zahmetsiz rahmet olmaz diye bi söz vardır...
istenilen yerlere gelebilmek için biraz zorluk çekmek gerekiyo sanırım :97:
ama eninde sonunda buna sen karar vericeksin tabi,iyi düşün ki sonradan pişman olmayasın canım...
hayırlısı olsun
barbim iş konularında tecrübem sıfır, o yüzden hayırlısını dilemekten başka sözüm olamıyor ne yazık ki tatlım
ben de şimdi okuldan geldim, çevrimi beğendi hoca
bu kadarını beklemiyordum senden dedi
final notu olarak yansıtacakmış
mutlu oldum
canım bende barbie ile aynı zamanda sipariş verdim, sustiloyu diyosun sanırım, benim elbisem gelmiş, bugün, ben adresi annemin evini vermiştim çalıştığım için ama annem evde olmadığı zaman gelmiş kargo, kapıya kağıt bırakmışlar pttden yarın gidip alıcak :) çok merak ediyorum ama
Kizlar patron aradi istedigim saatler i okeyliyecek cok seviniyorum maasta cok iyi
haftada 10 saat icin 500 eur maas alacagim buna ayrica seviniyorum....
benimadımyarcım şüphelendikleri hastalık konusuna hiç ama hiç değinmek bile istemiyorum gönlümü ve fikrimmi güzel tutmak istiyorum ben senin Rabbimden emanetini alacağını hissediyorum, bekleyelim görelim canım , pozitif arkadaşım yeni saçın hayırlı olsun hayatım Yeni isin hayirli ugurlu olsun canim; Allah utandirmasin. Ben de kismetse birdahaki
cuma basliyorum; ben de karmasigim; hem seviniyorum hem endiseliyim...insaallah
Rabbim beni de utandirmaz... hakkimizda hayirlisi artik...
Deginme canim; ben de hic öyle birsey yokmus gibi davranmaya calisiyorumSagol bebegim
güzel düsüncelerin, iyi niyetin icin; ne güzel rahatlatiyorsun, destek oluyorsun; cok ama cok tesekkür
ederim güzel yürekli arkadasim benim
Sagol bitanem
Xzgim bence sana su anki rengin cok güzel yakisiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?