Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

Bilemiyorum canim; bakalim artik kismetse bi 3 ay gecsin de duruma göre karar veririm artik...
Test alma derim; bence haptan dolayi düzensizligin devam ediyor canim... biraz daha bekle bakalim...

Insaallah istedigin gibi olur canim
Oradaki fiyatlari bilemiyorum canim ama bayagi tutuyormus... Barbie bilir fiyatlari bence
Ben de yeni eve geldim; kuafördeydim, sonra esimle bulusup birseyler yedik... saclarimdan bayagi gitti; kiriktan dolayi degil, ama katli kesildigi icin uclari ciliz durmasin diye 10 cm falan kesildi ama hosuma gitti; daha canli daha hacimli duruyorlar...

Yarın açılacak butikler :

CONVERSE,

İnci,

Burberry,

Casio,

[Tasarım] Elif Cığızoğlu,

Melly Mell,

Porio,

Red Apple,

Wall Amore,

Lady Eleni

mrb kızlar...
benim adım yar sıhhatler olsun canım

selayım senin adına çok sevindim tatlım ...yazından mutluluğun,heyecanın hissediliyo
hayırlı olsun

selayım senın bı gun daha uzatmanı ıstedıgım ıcın cok sevındım askım
calısmak ınsana cok ıyı gelıyor hemde 10 saate gore cok ıyı fıyat
bebek olayına ne dıcegımı bılemıyorum senın kurdugun hayalden sonra

bizde smdi ewe geldik
aile büyüğü dediğin 35 yasında ablam kankamdır o benım

yarın belkı gıder boyatırım sacımı sıyah mı daha cok yakısıyor yoksa o acık renk sacımmı sızce kızlar

bence bu rengin daha çok yakışıyor ezgim
ya da ben ilk böyle gördüğüm için gözüm öyle alışkın:26:
tamamen mi açmak istiyorsun yoksa röfle gibi mi olcak?

karamelın üzerine bal kopugu balyaj attırıcam kontesım
sımdı hemen yaptırmıyım bıraz daha beklıyım ondan sonra yaptırıyım daha ıyı

barbim iş durumları karışmış heralde hangisi senin için iyiyse o olur inşallah canım

begenmenıze cok sevındım fıstıklar

bebegım ben yorumumu yapmıstım zaten
ıyı dusun herseyı hayırlısı olsun bebegım

[/B]

kuzucuklarım öncelilşe hepinize iyi akşamlar diliyorum. ayrıca bana verdiğiniz akıl ve tavsiyelerden dolayı hepinize sonsuz teşekkürler ben ayrılıyorum işimden pazartesi yeni yerimde başlıyorum Allahın izniyle.. Eskisi kadar buraya takılamayacağım, akşamdan akşama bakabilicem mesai saatlerimiz çok uzamazsa tabi ki Anlayacağınız yoğun günler beni bekliyor. Bindim bir alamete gidiyorum kıyamete, Allah utandırmaz inşallah :18::18:

çok şaşırdım, daha önce sustilodan alışveriş yapana hiç rastlamamıştım bu sitede. birde aynı gün alışveriş yapmışız :26: buradanmı okudun canım sen sustiloyu :26: meraktan soruyorum valla

benim kargom yarın gelecek , avrupa yakasında oturuyorum ben .. AN an takip ettim barkod numarasıyla ben

Kizlar patron aradi istedigim saatler i okeyliyecek cok seviniyorum maasta cok iyi
haftada 10 saat icin 500 eur maas alacagim buna ayrica seviniyorum....

çok çok sevindim bebeğim senin adına. aynı dönemlerde aynı işsel gelişmeleri yaşıyoruz hakkımızda hayırlısı selayım. Bebek varsa vardır , mevlam neylerse güzel eyler

geçmişi okudum hatırladığım kadarıyla biraz sizlere değineyim

xzgimm cumartesi 3ten sonra görüşelimmi bebeğim, ken çarşıya çıkacak onun gönlünü eyliyorum sabahtan ayrıca yukarıdada yazdım , kargom yarın teslim edilcek. çok çok hızlılar saçların içinse ben 200ü çok buldum hayatım hele kaynakla 500 çoktanda çok esmer sana çok güzel oluyor esasında ama karamelde yakışır sana herşey yakışır değişiklik istiyorsan boyat gitsin ama dip sorununu unutma hep paranı biriktirmek zorunda kalacaksın kuaför içün

selayımmm selimin lafa koptum ya, büyümüşte küçülmüş aşkım benim kombininide bayıldım hayatım oraya yazamadım valla :18: burayı zor okudum

benimadımyarcım şüphelendikleri hastalık konusuna hiç ama hiç değinmek bile istemiyorum gönlümü ve fikrimmi güzel tutmak istiyorum ben senin Rabbimden emanetini alacağını hissediyorum, bekleyelim görelim canım , pozitif arkadaşım yeni saçın hayırlı olsun hayatım

tutimde adanalısına kavuşuyormuş ne güzellll çok iyi gelecek ona çok sevindim daha eski geçmişte sen bana sustiloyla ilgili birşey sormuştun ama şimdi aklıma geldi neydi ki o :26: sanırım kapıda ödeme varmı diye sormuştun evet var canım

kontesim hocandan aferini kapmışsın bravo sana akıllı bıdık senle ilgili başka bir gelişme yoktu heralde :26:

ayburumun sinirleri yatışmış oh aman çok iyi şafağımı iki elim kandada olsa yazmaya çalışıyorum hayatım ama beni ciddiye aldığın görevi kutsal saydığın için çok teşekkür ederim güzel annem

biemcikkk yeni makinen hayırlı olsun hayatım, valla 900de iyi para he

gloksi canım benimde beymenden istediğim bir çanta vardı kışın 500 lira diye kıyamadım alamadım o çantayı keşke alsaymışım çok asil birşeydi

birde kriptik birşeyler yazmıştı sanırım ama unuttuum sadece selam vereyim

dün alt komşunun kızı telefonumu karıştırmış, rehberimden makedonyada yaşayan bir arkadaşımı aramış hattımdaki tüm liramı tüketmiş boğasım geldi kızı

ezgim değişiklik istiyorsan yaptır bebişimm,yıpranmazlar inşş:18:

barbim işin konusunda hem sevindim hem üzüldüm,unutulacağız çünküüü:84: handem gibi gideceksin sen de uzak diyarlaraaa:84:

slmlar bgn ne yazıkki yine sinirliyim bebek odasını iptal ettikyarın kaporamızı verip bizdeki mallarını alıcaklar firmadan çok soğudum yaaa ne varsa büyük kurumsal firmalarda var bunu birkez daha anladım tam 6 haftamızı çaldılarmecburen hazır mobilya alcaz ikeadan yeniden sipariş verip 1 ay beklemek istemiyom 1 aydan önce teslimat olmuyo çünkü

barbim yeni işine adım atıcakmışsın Rabbim kolaylık versin iş herşeyden önemli biz hep burdayız zatengörev bizde kutsaldır şafak yazma bana görev verildiyse yapcaz

xzgim ben sana koyu saçı yakıştırıyorum röfleli bir fotonu görmüştüm bence koyu renk daha güzel gidiyo sana hem kısa saçına çok para istemişler

selayım iş saati değişikliğin çok güzel olmuş hiçte fena para değil 10 saat neki millet 14 saat çalışıp o parayı alamıyo burda ne yazıkki reglin gecikmiş ama ben ilaçların etkisidir diyom accık çalış trye gel sonra bebiş yap

tutim adanalına kavuşuyosun çok şükür size bol aşklı günler diliyorumçok iyi gelcek onu görmek

benim adım yarım saatler olsun saçlar gitmiş bende kestirmek istiyomda millet izin vermiyo doğumdan sonra kestirsem daha iyi olurmuş batıl inanç

bm bgn teeee bizim mahalleye kadar geliyon ama akşam bana haber veriyonbaşka sefere inş görüşürüz eltinler bana yakınmış

kontesim gloxim

selam kızlar
yatmadan bir bakayım size dedim
haftasonunu iple çekiyorum geçen haftasonu tatil yapamadım bu sefer alışveriş terapisi yapıcam
hergün hergün giycek bişey bulamıyorum havalar da ısınıyo

kontesim sen bizi trend manyağı yaptın ben de okuldakileri yapmaya başladım
bugün elbise bakarken gördüler bütün öğle aramızı ona harcadık

barbim hadi hayırlı olsun iş değişikliğin inşallah çok güze olur senin için kariyer imkanın varsa yorulmayı falan takma tatlım benim
bide tamamen farklı bir yer mi burası yoksa bağlantılı mı önceki çalıştığın yerle

selayım çok sevindim iş durumuna kreşi ayarlayabilmen de güzel olmuş bence biran önce başla sana çok iyi geldi bu iş çünkü ayrıca parası da iyiymiş

xzgim karamel sana yakışır bence beyaz tenlilere her renk saç gidiyor zaten ben senin açık renk saçlı resimlerini çok beğenmiştim ama 200 fazlaymış canım ya hele 500 offf :18:

benim adım yarcım geçmişi tam okuyamadığım için senin sağlık dürümlarını kaçırdım ben son durum ne oldu canım ya inşallah herşey çok güzel olur senin için

tutim aşkın geliyomuş hadi gözün aydın ne kdar kalıcak

ayburum üzülme de sinirlenme de...
kısmet değilmiş
ikea çok beğeniyorum ben,orjinal şeyleri var
genç odasını özel yaptırırsınız ilerde

handem alış verişe ben de geleyim mi trend iyidir iyi,alışın sevin

Gloxinia cok tesekkür ederim canim

Ayburcum sen de sagol canim; ben de hep duyarim ama hamileyken neden kestirilmezmis sac?
Artik bukadar bekledin; biraz daha bekle ozaman canim... batil inanc oldugunu bildigimiz halde
icimiz rahat etmiyor

Handem sagol canim, insaallah. Özel mesaj attim sana ...

Son düzenleme:
Aybur canim üzülme; herseyde vardir bir hayir...
Belki de bu sefer getirdiklerinde gene istedigin gibi olmayacakti ve
zamaniniz kalmayacakti yenisini siparis vermek icin...
Simdiden haberiniz oldugu iyi oldu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…