- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #29.261
Selammmmlar herkese dostlarım
birkaç gündür yoğunum yine gelemedim , halkla iç içe günler geçiriyorum turist murist falanişlerim şu an tıkırında gidiyor , Fulya denen bir çalışma arkadaşım var son günlerde çok şirin bir kız onunla çalışıyoruz. O da yeni burun ameliyatı olmuş sürekli Selayhusumun kulaklarını çınlatıyoruz
Kontesciğim İpekyol olayına bende sinir oldum hemde çok çok çokBir şike var bencede bu işte Aldıklarınada bakıcm cnm. Mamalarınızda enfes görünüyor
Xzgimmm dediğin gibi bol bol haber dinlioruz kuşum , hocamız geldi diksiyon dersi veriyor bize saolsun.. Annenler abine ziyarete gidiyorlar demek , hala gözümün önüne gelir anneciğinin senin düğünündeki o abin için ağlayışıBu arada teyzen çokk tatlı ya
Ayburum doğum şekli belli olmamış , hakkında hayırlısı ne ise o olsun, en rahat hangisiyle olursa Rabbim onu nasip eylesin inş yavrumaBugün ayburumun memlekeyindeydim 25 ERZURUMA SELAMMMMMM
Handeciğimiz uğramış yorgun argın 2 satır yazıp çıkmış kıyamam
Logocum teyze olamamışsın, anne oluyormusun acaba :26:
Speddyde uğramış, onunda düğünü yaklaşıyorr hadi bakalım sanada mutluluklar canım
yok çıkaramıyo değiliz hayatım bizden oturmak için bi 3 ay kadar süre istedilerdeonları beklioruz
onuda biliyordum sağol cnm bnm
ayrıca mevlevi tablonu ben çok çok begendim :87:
aybikin yaşadığı olayı okuyanlar bnm yazdıklarımada bi bakın
bende bişeyler yaşadım o gün bdp eylemleriyle ilgili
sevinçten çok kızgınlık hissederdim benbirol sana böle bi süpriz yapsa sevinmezmiydin
teşekkürederim kızlarr
çok mutlu oldum
bende çıkaramıyosunuz sandımdı
ii bari bi olumsuzluk olmasında
geçer sayılı gün hayırlısıylaaybiğin postunamı yazdın bakim bi
evt canım aybiğin feysine .
bu arada sizinde eviniz bir kez daha hayırlı olsun Kenimin geleceği 17 Mayıs tarihi senin ev tarihin
evt canım aybiğin feysine .
bu arada sizinde eviniz bir kez daha hayırlı olsun Kenimin geleceği 17 Mayıs tarihi senin ev tarihin
barbim walla bakarsan memnun olurum,fikirlerini önemsiyorum
işlerin tıkırında olmasına çok sevindim
nereye yazdın olayı? okuyayım ben dee
ailenin önerisi güzelmiş ,faydalı olacağını düşünüyorum ama alışveriş söz konusu olunca sessizliğe bürünüyorum
ikimizinde bayramı olucak desene
bi de pazar ganimetlerim var ama onları üzerimde görürsün inş
geride kaldılar çünkü bayaa,bi daha da eklemeyeyim görmemiş gibi :86:
senle beni bi arada salmasınlar bence , yanarız hehehehe
tmm yawrum bekliyorum mesajınııı
cici geceler de dilerim şimdideennn
alice pollyanna gonzales başka ne wardıyettin hemen demek hızlı gonzaless kontesssuydu he
siyah pantol süperrrrr
gride güzel ama normal güzel
bende dün ipekyoldan bir ekru gömlek+bluz karışımı bişey aldm . etikette 50 tl yazıyordu kasaya geldim tam ödicem kasşyer 24.90 dedimeğer etikete basmamışlar, pek bir sevindirik oldum o an hayatın güzel olduğunu hissettiğin anlar olur ya, işte bu da onlardan biriydi
bencede salmasınlar:18:
deli gibi iki çılgın
diğer ganimetlerinede sonra bakıcammmm
sanada cici gecelerrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?