Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

sağolasın ezgitomtomm:93:
yok kızzz ben uğraşmam öyle eritmek filan hazırlardan aldım böle ketçap gibi ambalajı var, sıkıyorsun

okudum smdı cok kotu oldum
bıde o gun ben taksımdeydım Allahtan olayları gormedım
sadece bı suru polısler vardı
gercı 5bıntane polıs bıle durduramamıs ya

ezgim anneminde sana selami var bebegim

handem dün senin selaminida söylemistim

ben simid yatiyorum selimi uyutacagim kesin bende uyurum diye vedalasiyorum
kontesim sanada iyi geceler kuzum

[video=youtube;RWC1EHpsJxw]http://www.youtube.com/watch?v=RWC1EHpsJxw[/video]
:97::97::97::97::97::97::97:

Yarın açılacak butikler:

Converse ,

Tabuu ,

Forever ,

Sabra ,

[Tasarım]Nilüfer Tarzi Kuran ,

Belonni ,

Sultans of Harem ,

Jacquline ,

Mokok ,

Stretch

tabuu'da güzel şeyler oluyor ama diğerlerini bilmiyorum hiç:26:

Selammmmlar herkese dostlarım
birkaç gündür yoğunum yine gelemedim , halkla iç içe günler geçiriyorum turist murist falan işlerim şu an tıkırında gidiyor , Fulya denen bir çalışma arkadaşım var son günlerde çok şirin bir kız onunla çalışıyoruz. O da yeni burun ameliyatı olmuş sürekli Selayhusumun kulaklarını çınlatıyoruz
Kontesciğim İpekyol olayına bende sinir oldum hemde çok çok çok Bir şike var bencede bu işte Aldıklarınada bakıcm cnm. Mamalarınızda enfes görünüyor
Xzgimmm dediğin gibi bol bol haber dinlioruz kuşum , hocamız geldi diksiyon dersi veriyor bize saolsun.. Annenler abine ziyarete gidiyorlar demek , hala gözümün önüne gelir anneciğinin senin düğünündeki o abin için ağlayışı Bu arada teyzen çokk tatlı ya
Ayburum doğum şekli belli olmamış , hakkında hayırlısı ne ise o olsun, en rahat hangisiyle olursa Rabbim onu nasip eylesin inş yavruma Bugün ayburumun memlekeyindeydim 25 ERZURUMA SELAMMMMMM
Handeciğimiz uğramış yorgun argın 2 satır yazıp çıkmış kıyamam
Logocum teyze olamamışsın, anne oluyormusun acaba :26:
Speddyde uğramış, onunda düğünü yaklaşıyorr hadi bakalım sanada mutluluklar canım

desene tadindan yenmezsin bihter gibide olduysan
buraya yazmani özlemisim seni özlemisim

yok çıkaramıyo değiliz hayatım bizden oturmak için bi 3 ay kadar süre istedilerde onları beklioruz
onuda biliyordum sağol cnm bnm
ayrıca mevlevi tablonu ben çok çok begendim :87:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…