Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

ayyyyyyyyyyy nefret ediyorum böyle şeylerden ya engelleme yaptıysan dahada rahatsız edemez seni way sapık way...o kadar tiksiniyorum ki böyle şeylerden

millet çok sapıklaştı işi gücü yok milletin salak salak şeylerle uğraşıyor hiçmi işi gücü yok bu insanların iğenç mahluklar...

canım yok biz köü niyetle değil oda arkadaşımıza bize çikolaa getir diye msj çekmiştik geri söyledik yani öyle şeyler tabiki hoş değil kötü niyetle olunca seneler oluyo hem yalnış anlaşılma olmasın lütfen

oturdum ağlıcaktım tutim ya
bu devirde böyle sapıklar hala var ya
madem çok kudurdun be herif aç interneti ne pok yicekse ye
türlü türlü sitelerde
bana nie dadanıosun
ne günah alıo üstüne he
ya kocam olsa görse ya öldürse beni tlfnumfa böyle bi msj yakalayıncane piskopat sevgililer eşler var sonuçta
açıklamanı bile dinlemeyen etmeyen insanlar var.. öyle biride olabilirdi hayatımda
ve ona yakalabilirdim bu msj gelince
elleri kırılsın inşallahda atasın bidaa böyle b msj kimseye

en korktuğum şey barbim düşünsene sevgilin yanında sana böyle bir mesaj geliyor sevgilin o mesajı görse owwwwwwwwwwwwwwwwwwww allah muhafaza bence enişteye söyle bu olayı gerekirse numaranı değiştir...

allah cezalarını versin ne diyim pislikler ne anlarlar sapık msj çekmekten anlamam bi düşün bakalım seni normal hayatında rahatsız eden varmıydı hiç aklına gelen birisi varmı canım

ona söylerim zaten allahtan benimki mantıklıdır
böyle şeyleri anlayışla karşılar, anlar benle ilgisi olmadığını
özelden rahatsız edilirsem birdaha deiştiricem bebim

bugün hiç iyi haberler almıyorum zaten hep olumsuz bişeyler duyuyorum...allah hayretsin sonumuzu kızlar...herşeyden tiksinir oldum

eniştenin anlayışlı olması çok güzel canım bazıları wardır bahane eder sen öylesin sen böylesin diye yüzüne vurur günahını alırlar uyuz olurum öle adamlara...

anammm noldu ki daha geçen hafta kumrular gibiydiniz
geldi buralara kadar gördü seni
gezdiniz ettiniz

sizin şu birden bastıran sessizliklerinize anlam veremiyorum
uzak ilişkinin yükü ağırmı gelmeye başladı da böyle oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…