Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

aminnn bebeişim aminnnnnnnnn
selimoşuma benzer inşallahhhh aminn aminnn:))))

tutim gelmişş sana gelenler yine
pek bi sinirlisin
relax ol bebem accuk relaxxx
şiii sakin sakinnn

"beme" :roflol::roflol::roflol:
güzeldi barbibebiş aklinialirimsmile
hoşbuldumkaydirigubbakcemile2

barbim diger resimdeki yegenim sonradan not düstüm :) bilen biliii zaten oglumun saclari yok :)

nikommm annecimm hiç ii deellll
liposakçın tarzı bişi olcak
hastanede şuann , baldırında bir yağ kütlesi çıktıkii kadınınn bacak arası diye bişey kalmadı
canım benim ya kıyamam :gitme:
dimek hala annecinn hımmm galiba sana inanmamakla hata yaptımvereliniortak barbim köpeen olim affet beni senağlama :roflol::roflol:
aah ah nişanlıyken de kocim, annecim demenin de tadı bi başka oli :jeyyar: vereliniortak sırnaşık şeysırnaşık şey

o nerden aklına geldi bu arada kızz
alemsin valla kaydirigubbakcemile3
iz peşindeyin bilmion mu sempatiksalakcinni ula barbi seni bulacam seni bulacamm kaydirigubbakcemile

vayyy pislükk kötükedihüsoklava:
kim o acaba niko mu :1rolleyes: :roflol::roflol:
hadi barbi çık işin içinden sositososito
yok kı günahımı alma onu bi bulsam eşek okyanusdan gelinceye kadar döverim klava:
hamama giriyorsa terler inşaallah kötükedihüso

selayım okudum etkilendim inan mafoldumben ben de zamanında ne çok çektim hala yaşıyorum
dün de benim iki sıpa çarpıştı birinin kafa birinin ağız; oğluşumun dudağı patladı kan revan içinde :gitme: neyse ki çocuklar bizim kadar etkilenmiyo Rabbim ne güzel yaratmış opuyorumnanaktan
çok geçmiş olsun hepinize canım Şeniz

vereliniortak

iste bu son dediklerinde cok haklisin :))) senin yavru kurtlu olur biraz gece gündüz hareketli :))
yaa değil mi mini bi :roflol::roflol::roflol:

anlaşıldı gel beraber kaçalım vereliniortak bizim apartmanda da ne fena gürültü var ohaoldumsmile tırrrr tırrrrr tırrrrr tıırrrr sesleriyle her sabah neşeyle güne uyanıyorum opuyorumnanaktan :roflol: bakalım komşu tadilat yapıyor bişey de diyemiyorsun ki anacım :umursamaz: en çok da bu gürültüleri çekip çekip belki de yazın sonunda taşınmak çok koyuyo bana :dilcikar:

nasil laa ne mesaji sapik ruhlu nikon :)
dün tam burda yazilari okurken benim hayat arkadasim :)))) senin nicki gördü nikoncan,, dedi neymis ismi nihalmiymis diyor bilmiyorum vallahi dedim diyorki sonra hani arkadasim dediydin :))) beni mort etti
ismini özelime at bari bacim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…