- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #2.941
barbim diger resimdeki yegenim sonradan not düstüm :) bilen biliii zaten oglumun saclari yok :)
evet biemim babasi sarisin kendisi birazcik lazdir :))
dimek hala annecinn hımmm galiba sana inanmamakla hata yaptımvereliniortak barbim köpeen olim affet beni senağlama :roflol::roflol:nikommm annecimm hiç ii deellll
liposakçın tarzı bişi olcak
hastanede şuann , baldırında bir yağ kütlesi çıktıkii kadınınn bacak arası diye bişey kalmadı
canım benim ya kıyamam :gitme:
iz peşindeyin bilmion mu sempatiksalakcinni ula barbi seni bulacam seni bulacamm kaydirigubbakcemileo nerden aklına geldi bu arada kızz
alemsin valla kaydirigubbakcemile3
vayyy pislükk kötükedihüsonayırrr bitmesin yaprak dökümü bitsinnn
yaaaa inanamıyorummm cinlerim tepeme çıktı kızlar
biri bana gizli mesaj atmış
seni seviyorum ve şuan üstünde ne var yazmış inanamıyorum yaa
ayy elim ayağım titriyo kim bu pislikk
selayım okudum etkilendim inan mafoldumben ben de zamanında ne çok çektim hala yaşıyorumarkadaslarim canlarim size bende günaydinlar demek istiyorum :) kac günden beri diyemedim icimde uhde kalmisti..
bugun uyandim güya ama kafa berbart hani böyle kafan kendinden 100 kat daha agir olur yaa ben öyleyim iste allah bilir selim nasildir cünkü oda öküsürüyor burnu akiyor( birde sabah yataktan düstü yavrum agzi kanamis sabah biraz korktum düsünce dudagi patlamis sanirim birde zaten haddinden fazla nazli zaten hasta oldugu icin
umarim sizdede hersey yolundadir iy bir gün gecirmenizi temenni eder ve arzularim :)
vereliniortakherseyi de bana ama ilgisiz ana deme kafani koparirim senin... yataktan atlayan bir cocugun olursa ilerde sende görürsün :))) bu konuda beni diger anneler kesin anliyacaktir ... sen gözünden sakinirken bebegini hic ummadik yerden bisey olur
yarasi kapandi bile kremi vardi sürdüm simdi misil misil uyuyor bebisim
yaa değil mi mini bi :roflol::roflol::roflol:iste bu son dediklerinde cok haklisin :))) senin yavru kurtlu olur biraz gece gündüz hareketli :))
anlaşıldı gel beraber kaçalım vereliniortak bizim apartmanda da ne fena gürültü var ohaoldumsmile tırrrr tırrrrr tırrrrr tıırrrr sesleriyle her sabah neşeyle güne uyanıyorum opuyorumnanaktan :roflol: bakalım komşu tadilat yapıyor bişey de diyemiyorsun ki anacım :umursamaz: en çok da bu gürültüleri çekip çekip belki de yazın sonunda taşınmak çok koyuyo bana :dilcikar:of offfffffffff bi yerde huzur yok sabahın 10 da aşşaki dairede tadilat başladı apartman başımıza yıkılıcak...zaten huzursuzum rahatsızım birde o gürültü ben we annem ewden uzaklaşıcaz oturulmuyor ewde size bakmaya geldim...
birde bu sabah bir uyandım yüzüm her yerim kıpkırmızı sinirselmiş dr öyle dedi gürültü bile beni hasta etti yeminle huzur yok bıktım usandım yaaaaaaaaaaaaa...3gündür ewmi duvarmı yıkılır ya bu apartmanda başka oturanmı yok hiç düşünmüyorlar babamda rahatsızdı işe gitmedi baktıki gürültü coştu halde işe gitti adamcağız...
neyse ben çıkıyorum kızlar görüşürüz...
bu arada selaycım çok geçmiş olsun bebişin umarım iyidir seni çok iyi anlıyorum annemde bize çok düşkündür bişey olcak diye ödü kopar ama odur ki hep hasta oluruz nazara geliriz böyle bişey analık seni annemden yola çıkarak anlayabiliyorum...
ayy biem etme eyleme laza mi düstün sende vah vahh
sarışılar esmere hayran
esmerler sarışına
ortaya böyle veletler çıkıyor sonra sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?