Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

canlarım facede yazdıklarınızı gordum yerım ben sızı yerımm
gıremedım gece newhan bızde ıcıyoruz kafam guzel hersey guzel sız guzelll

arkadaslarim canlarim size bende günaydinlar demek istiyorum :) kac günden beri diyemedim icimde uhde kalmisti..
bugun uyandim güya ama kafa berbart hani böyle kafan kendinden 100 kat daha agir olur yaa ben öyleyim iste allah bilir selim nasildir cünkü oda öküsürüyor burnu akiyor ( birde sabah yataktan düstü yavrum agzi kanamis sabah biraz korktum düsünce dudagi patlamis sanirim birde zaten haddinden fazla nazli zaten hasta oldugu icin
umarim sizdede hersey yolundadir iy bir gün gecirmenizi temenni eder ve arzularim :)

hoşgeldin bacım
nazarmı değdi kız sülalecek size
kıyamam ben o yavruma ya nasıl kanattın dudağını
nasıl düşürdün o bebeği klava:
ilgisiz anaklava:
eczaneye yada klinike falan götür bari mikrop falan kapmasın çocuğun dudağı
sizde eşinle bir görünün doktora
siz hasta oldukça o çocuk hiç iileşmezki sürekli sizden kapar hassas vücudu mikrobu laelaelaelaelae

herseyi de bana ama ilgisiz ana deme kafani koparirim senin... yataktan atlayan bir cocugun olursa ilerde sende görürsün :))) bu konuda beni diger anneler kesin anliyacaktir ... sen gözünden sakinirken bebegini hic ummadik yerden bisey olur
yarasi kapandi bile kremi vardi sürdüm simdi misil misil uyuyor bebisim

sus sus klava:
gitti yavruşumun minicik dudası hala konuşuon klava:
benim veled yataktan değil camdan atlar heralde anası ben babasıda ken olursa :roflol:

iste bu son dediklerinde cok haklisin :))) senin yavru kurtlu olur biraz gece gündüz hareketli :))

sorma yaaa
işte o zmn senin gibi dal gibi olurum heraldeee
şu hayatta en korktuğum şeylerden bitanesi fil gibi bir hamiş olmak
tabiki öncelikle rabbim sağlıklı bir evlat nasip etsin bana ama en zayıf hamişlik kısmısından aklinialirimsmile

aminnn barbibebegim insallah hersey istedigin gibi olarrrrr.. sana benzer sevimli bir kizce olar veyahutta ken gibi kara kara sacli kizan kihh kihhh

of offfffffffff bi yerde huzur yok sabahın 10 da aşşaki dairede tadilat başladı apartman başımıza yıkılıcak...zaten huzursuzum rahatsızım birde o gürültü ben we annem ewden uzaklaşıcaz oturulmuyor ewde size bakmaya geldim...
birde bu sabah bir uyandım yüzüm her yerim kıpkırmızı sinirselmiş dr öyle dedi gürültü bile beni hasta etti yeminle huzur yok bıktım usandım yaaaaaaaaaaaaa...3gündür ewmi duvarmı yıkılır ya bu apartmanda başka oturanmı yok hiç düşünmüyorlar babamda rahatsızdı işe gitmedi baktıki gürültü coştu halde işe gitti adamcağız...
neyse ben çıkıyorum kızlar görüşürüz...
bu arada selaycım çok geçmiş olsun bebişin umarım iyidir seni çok iyi anlıyorum annemde bize çok düşkündür bişey olcak diye ödü kopar ama odur ki hep hasta oluruz nazara geliriz böyle bişey analık seni annemden yola çıkarak anlayabiliyorum...

hemende cikmisin tutim yine offline gözüküyorsun .... insallah hava güzeldir de disarda rahat edersin.. gezer eglenirsin..
ben demin citir minnos japon baligi xzgimi gördüm gibi oldu oda yok buralarda yine gitti veya halaa ayilamadi ayyaas hatun
battaniyenin altina girdim tv izliyorum hazir cocuk uyurken dinleniyorum malum hastalik devam etmekte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…