Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

gecmis falan okumadim , güzel haberlerle geldiiiim .. suan icin hersey olmasi gerektigi gibiymis
4 saat beklemeden sonra sonucu alabildim.. dünyalar benim oldu üzerimden cok büyük bir yuk kalkti kizlar...
insallah bundan sonrada rabbim gönderdigi hediyece can verir büyütür... dogumunu gösterir..
öptüm hepinizi

merhaba herkese

selaycım ben pek birşey anlamadım hamilemisin?

anamm selayım hakkında hayırlısı olsun canım çok sevindim rabbim ne zaman istersen,ne zaman hazır olursan o zaman nasip etsin kucağına almayı inşallah...bende rahatladım bu haberi okuyunca ohh beee...sonuca ulaşmana sevindim yanlışlık olmasın ...rabbim isteyen herkese nasip etsin...yeri ve zamanında inşallah...

[QUOTE=logopeia;19137551]merhaba herkese

selaycım ben pek birşey anlamadım hamilemisin?[/QUOTE]
evet canim hamileyim ...

ay canim cook sagol tutisim , ben cok rahatladi myaa, insallah dedigin gibi isteyen herkese nasip olsun ...

ayyyyy tüylerim diken diken oldu yaaaa
selayım enişte biliyormu ????
xzgim ve logocum darısı sizin başınıza istediğiniz zaman inşallah

ama size bişey diyimmi ben geçen gece rüyamda ayburumu gördüm hepimiz yanındaydık ayburun aybur bebeğini selayın kucağına veriyordu sıra sende al bebeği diyordu demek buna işaretmiş benim rüyam selayım bişey demedim sana rüyam hakkında ama rüya bozulmasın diye demekki bunun işaretiymiş ermişmiyim neyim te allam :86:

Logocum , xzgim , tutimm cok sagolun kizlar , iyiki iyiki varsiniz , desteginize coook ihtiyacim oldu , hep yanimda hissettim . Istediginiz an sizlerede nasip olsun...

Tutim evet biliyor enisten cok mutlu oda kac gunden beri benle meraktaydi..

Insallah kotu birseyler olmaz kizlar , hersey yolunda gider

inşallah sağlıcakla kucağına alacaksın cnm bebğini sen kötü düşünceleri at kafandan canım çokta yorma artık kendini mümkünse artık enişte yardımcı olsun sana oyunu bırakıp nazlanma sırası sende selayım canın ne istiyorsa söyle...şaka bir yana allah herşeyi rast getirsin...inşallah...

İnşaAllah canım İnşaAllah inşaAllah
Çok sevindim , Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

insallah biemcim, seninde benimde birer kizimiz olur ... senin gerci ev telasin var simdi ama , istedigini söylemistin bir ara sanirim :) .... allah gönlümüze göre verir insallah

hani hani

strawberry çoktan açıldı ezgim ama gümrükten biz sorumluyuz
gümrükte sorun olursa strawberry ilgilenmiyor
yani riskli:18:

selayım görüştük ama burdan da yazayımmm
sağlıklıı,kolay doğumlu bi bebiş olsun inşallaahhhh
e tabi bi de kız olursa katmerlisi olur hani :90::90: tebriklerrr

hani hani

strawberry çoktan açıldı ezgim ama gümrükten biz sorumluyuz
gümrükte sorun olursa strawberry ilgilenmiyor
yani riskli:18:

kıyafetlerı yıkadım kurumasını beklıyorum kontesım o yuzden ekleyemedım
eklıcem ama bekleee
gumrukte sorun cıkartıcaklar ozaman ınsanları bezdırmek ıcın
alısverıs yapamamamız ıcın herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…