- 9 Ekim 2009
- 9.108
- 26
- 363
- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #30.081
spaydim sagol cilgin babyim... calistirmiyorum ben onu, o sandalyesiyle mutfakta tezgahtan tezgaha mekik dokuyor afacan ne yaparsam sandalyesini yanima getiriyor...
bugun isten geldigimde uyumus yorulmus sicaktan birde doyamadim bugun ona(
evt cnm boşladık valla, malesef.. kontes umudumuz gelsinde bizim topik artı kk mıhabbet görsün =))
sende gel diğer buluşmayaa
siz genelde haftaiçi falan görüşüyorsunuz bana uymuyor ki
selayımmm teşekkür ederim güzel kankam, utandımm
huss abiye selamlarda, neden xzgide 1 gece kalabiliyosun bende 1 gece kalamıyosun
canlarımmmmm
Çokta meraklı
senin her an ne yaptığını merak ediyor demekama çok yakışmış yaa tam bir afacan yaaa
Iki kelime yazmaya usendinmi kuuu :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92:
kontesimm hoşgeldiiinnnnnn
inşallah canım benim yaa bir yer çıksın da nasıl olsa eş durumundan 1 seneyi doldurunca az daha dişimi sıkıp denizliye geçicem o yüzden gözüm kapalı yaptım biraz da tercihlerimibu arada facede yorum yapamadım bi türlü eteğin çok yakışmışş canımmm
Çokta meraklı
senin her an ne yaptığını merak ediyor demekama çok yakışmış yaa tam bir afacan yaaa
ben geldiğimde kimsecikler olmuyor ben de cee diyip kaçmak zorunda kalıyorum selayımmmbu aralar çok yoğunum tercihler vsss..... üdün hele 4 ale bizde iftardaydı anam fenalık geldi valla yeni kestiğim tırnaklarım kocaman oldu suya girmekten neysekidavetlerimiz bitti bu hafta 3 yere davetliyiz kurtulduk yemek derdinden
tercihleri yaptım canım yarın onaylatmaya götürücem inş. hep doğudaki kötü yerleri yazdım atanmam kesinleşsin diye bakalım artık hayırlısı.bir de rahatım nasıl olsa 1 senemi doldurunca eş durumundan tayin isticem diye
tesekkürler canim..
sen ne isinde calisiyordun söylemismiydin acabada benmi unuttumki ??
inanilir gibi degil simdi yatmaya gidiyorum saat 21.30 :))
bugun selimle babasi yüzmeye gittiler selim cok yorulmus 7.30 da yatti benimde uykum geldi sicakta bir yandan zaten ..
ayyy allahim 10 gün sicaga gelemedim . sizler ne yapiyorsunuz oralarda yaa .. Allah yardimciniz olsun..
yarinde ise gidiyorum yatip misil misil uyuyayim...
daha önce görmemistim canim ben... tekrardan yazmisin yaa er gec olsun :))ne kadar hızlıyım dimi kaç gün sonra cevap yazıyorum
canım benim özel şirkette çalışıyorum. Mutfak tasarım planı çıkartıyorum ve bunu çiziyorum daha önce sanırım söylemiştim.
Buralarda öyle aman aman sıcak değil güzel bayram tatili de geliyor çok şükür kafam dinleecek :82::82:
bugün ne giydiğimizi mi yazıyoruz yav :97:
kontesimm hoşgeldiiinnnnnn
Iki kelime yazmaya usendinmi kuuu :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92:
Hosgeldin hosgeldin ..
Ask sarhosu
Gecekusuum bebegim yanlis mesajini alintilamisim ...
Insaallah gonlune gore bir yer cikar canim .. Acocukluk arkadasimada sirnak silopicikmis , cocuguda var evli , insallah oda biran once atanir geri kendi iline veya akinlarina...
Belki cumartesi buluşuruz bu sefer spidicim
hahaha koptum tırnaklarım uzadı yazmışsın yaa :86::86:
hadi bakalımmm inşallah biryere atanırsın canım yaa, mis olurrr
hoşgeldin konteskoooooooooooooooo
daha önce görmemistim canim ben... tekrardan yazmisin yaa er gec olsun :))
insallah biz gelmeyede hava yine güzel olur eylülün sonunda .. selim vapura binmeyi cok sevdi yine hava güzel olsun biz vapura binelim :)
:
logopei canım çok sevindim hayırlı olsun.
benimde ramazandan dolayı şaştı adetim. dün korkudan bende test yaptım
ama bişey çıkmadı 4 gün gecikti bakalım. inşallah bişey yoktur
kesin hamilesin ama neye bakacak arefe günü kaç haftalık falan olduğuna mı ?
süpriz olmuş
teşekkür ederim canımm bizde düşünmüyorduk ama
cok sevindim bende sanki bunu bekliyormusum gibiyim
inşallah seninde istediğin zamanda olur canım
evet arefe günü gittiğimde eğer bir sorun cıkmazsa
kaç haftalık falan olduguna bakacakmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?