Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

slm güzel çotanaklarım
biliyorum yusuf paşadan sonra çok ihmal ettim burayı
ama sizleri hiç unutmadım unutamamki güzel dostlarımı hepinizi okadar çok seviyorumki
gün içinde pcyi açamıyorum açsam bile çocuk gelişimi hakkında araştırma yaparken paşanın karnı acıkıyo onu doyur oyna derken vakit gelip geçiyo tlfdanda faceyi takip ediyorum
o yüzden kkyı hiç açamıyorum uzunca vakit geçiremiyorum
paşayla günlerim çok güzel ve yorucu geçiyo
Allahtan face varda sizleri ordan takip edebiliyom
hepinizi ayrı ayrı kucaklıyorumşuanda yusuf eymen paşa ciyaklıyarak gazını çıkarmaya çalışıyo

değişen bişey olmamış aşağıda hala ziyaretçimiz var:82::82:

Son düzenleme:

sanada hayirli ramazanlar kuzum...

konteste gelse artik nasilda özledik kendisini nasil nasil (yerin kulagi var diyerekten yaziyorum

merhaba herkese
gittim geldim calısmak koyuyor şimdi
nasılsınız çotanaklar
konteste hala bitmemiş banı
ramazanda çalışmak işkence gibi olur haklısın hayırlı ramazanlar canımm

güzel annem bir türlü faceden yorum yazamadım telle giriyorum çoğu zaman. miniğimiz koca adam olmuş yaa bayıldımm vallaaa

Kus ucmaz kervan gecmez topigi selam...

günler okadar uzunki bitmek bilmiyor birtürlü...

ayburum seni cok özlüyoruz ama mazeretin cook coook gecerli ve bir okadarda tatli bir mazeret ....

size simdi bugun ne yaptigimi anlatayim..

selimi krese biraktiktan sonra geldim yattim yine cünkü 2 saatlik uykum vardi... 3 saat uyuyayim dedim uyumayla uyumama arasinda yattim yine.. sonra 12 de gittim selimi almaya öyle bir sicak hava vardiki yagmurdan firtinadan önceki baskin bir sicakti.. zaten tv dede hava durumlarinda vs söylenmisti yagmur yagacak diye..

bende hava cok sicak oldugu icin iki cami birden actim otomatiklere dokunupta karsilikli sekilde..
selimide aldim geldim ciktik eve.. salonda bir halim vardi onuda küvette yikadim son son hava sicakken kurusun diye..

aman allahim 1 saat gecmeden 1 yagmur , dolu ama öyle böyle degil... izledik tabiki nasil yagmur yagiyor diye..

aksam hus i$e gidecekti asagiya indi arabaya bana telefon etti , aferim sana dedi arabayi su basmis.....

ah benim salak kafam aaahhh diyorum ben tamamiyle iki camida acik birakmisim yaaa ne kadar kafam ucmus hus deiynce aklima geldi .. gülsemmi aglasammi bilemedim adam islak koltuga oturup ise gitti..

selam selam selamm
uzun zamandır uğrayamıyorum düğün telaşındayım ve biraz rahatsızım buaralar bi kızlar faceden ekledim tanıdıklarımı onaylarsanız çok da memnun olurum kontesi de çoook özledim daha bitmedimi ki cezası

nerdesiniz kızlaaar kimseler görünmüyo yine
biz ev işini hallettik evdekilerin çıkmasını bekliyoruz eşyaları toparlıyorum bi yandan da haftaya taşınıcaz artık hiç uğrayamadım buralara o yüzden ama özledim sizi

hayalet topikk merhaba
çok boşladık burayı ama kışa doğru toparlıcağımızı umuyorum, herkes totosunu kapatıp evde oturucağı için
hande nereye taşınıyosun kuzum? hani ataman çıkmıştı gitmiyormusun :26:
geçen gün kontessle buluştuk xzgi ve ben , gerçi çoğunuz feysten gördünüzde görmeyenler için yazıyım dedimm..
eylül gibi gene gelicek gene görüşücez inşallahh..

bugün izinliyim sabahtan beri aylaklık yapıyorum, ay evde oturmayı özlemişim valla
akşama arkadaşa barbekü iftarına davetliyim
birazdan caddeye iniphediye falan bakıcam ona..
şaka maka ramazanda bitti..

xzgcikte bodruma gidicek yakın zamanda, bebişle ilk tatil hatta balayı mahiyetinde bi tatil
selayhusumcum eylül sonu gibi gelicek
yine sayıyoruz işte böyle birtakım şafaklar

Kimsecikler olmuyor burada

Barbi canım resminizi gördüm hepiniz harikasınız :119::119::119::119: bayıldım dostluğunuza..
Selimciğin resimlerini de gördüm tombik yemek bile yapıyor demek çalıştııyor annesi onu evde harikasınız ikiniz de

handemi feysten tebrik ettim birde burdan edeyim ... insallah darisi bize bizimde kendimize ait bir evimiz olur...

spaydim sagol cilgin babyim... calistirmiyorum ben onu, o sandalyesiyle mutfakta tezgahtan tezgaha mekik dokuyor afacan ne yaparsam sandalyesini yanima getiriyor...

bugun isten geldigimde uyumus yorulmus sicaktan birde doyamadim bugun ona (

barbitom kankitom resimleriniz bomba ayrica ekledigin resimde bugun ne giyindine ayri bir bomba, ben ekrana bakarken hus abinde arkadan bu barbi diyor ay gülüstükkk :)))

evet evet safak sayiyorum 25 eylül sanirsam bir pazar günü gelecegiz insallah... o tarihlerde istanbulda ol bebegim ,ezgitomda biran önce yapsin tatilini..

hus ezgitomda kalmama izin veriyor barbide olsun 3ünüz 1 gece yatin diyor :)) daha ne deyimki... cok mutluyum gelecegim diye coooooook

evt cnm boşladık valla, malesef.. kontes umudumuz gelsinde bizim topik artı kk mıhabbet görsün =))

sende gel diğer buluşmayaa

selayımmm teşekkür ederim güzel kankam, utandımm
huss abiye selamlarda, neden xzgide 1 gece kalabiliyosun bende 1 gece kalamıyosun

barbicim resimlerinizi gördüm süperler, bugün ne giydindeki tulumunu da çok beğendim burdan yazayım orda da beğendim zaten
canım ben bir ya da bir buçuk sene için gidiyorum sonra eş durumundan geri gelicem inşallah eşim hala burda, onun işi de değişince eve uzak kaldı iş yeri biz de tekrar kiraya geçeceğimize ev alalım kredi ödiyelim dedik durum bu yani

selayhusum evet burdan da teşekkür edeyim canım darısı başınıza inşallah isteyen herkese

bencede ki$ geldikten sonra herkes burda olacak... yapacak birsey kalmayacagi icin... gerci bizim kisimiz yazimiz belli olmuyor biz her daim evdeyiz

o degilde 2-3 hafta önce ki$ gibiydi kizlar 15 derece simdi 35 lerde insanin dengesi sasiyor

handem insallah canim

Son düzenleme:
Resimleri burayada isteriiiizzz :84: Çoğulcu konuştum ama kendi adıma öyle düşündüm bian :86:

eklesem bile yüzümüzü kapatmak zorunda kalıcazz, o yüzden eklemeyelim dedik, tepki çekiyorr :97:

aa evmi aldınız, çok sevindim canım.. Allah sağlıkla huzurla ve tez zamanda BİRLİKTE oturmayı nasip etsin inşallahhh
sular seller gibi geçsin zaman canım..
darısı tüm ev sahibi olmak isteyenlerin başına. başta selayımın

hahahaahha hafiften bir sitemmm okuması gereken okusun burayı
bizde geçen hafta 2 gün kış yaşadık nefret ettim hiç sevmedim yaz günü o havadan
kış gelmesinn gelmesinnn gelmesinnnnn :84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…