Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

yazdıktan sonra gordm barbım hayranlıklarımı bı kez daha dıle getırmek ısterım
anestol surduk bızde kasıntıyıda alıyor bebegım
ben korunuyorum merak etmeeeee bı ahakıne sercanıa korucam

tesekkurler canım senın askerın geldımı ewlılık ıslerı ne durumda

elbıse baya ne orayı cozemeım askım
olsun hıc yoktan yıne ıyıdır 200 tl az degıl ama tam kazıkmıslar yanı yuhh
bızde senı cok ozledk bebegım
hamılelık cırkınlık kattı aslında bana sıskoluk

bitanem sey demek istemistim enistenin sinirlarini birazcik fazla a$mis ne bicim yazdiysam kendim bile anlamadim sonradan :))
birde gecmis olsun diyecektim ama onuda yazmamisim cok gecmis olsun ,sende dikkat et kendine, bende hamileyken almistim 50 faktorlük hangisiydi unuttum ama sanirim loreal indi tam emin degilim

kenısı gıy dedı walla
yarın alısverıse gııcem zaten hm den terlık almıstım bı kere gıydım koptu gerı gotursem degısırlermı acaba?
ozaman alıcam krem lorealınkıne bakarım askım

formülü neki kendin giy demenin acaba :)) bende o yollari denesem

burdan sohbet edincede amma nostaljik oldu hehe :))

Slm kısçelerim

barbişim hoş geldin

heyy bişi dicemm
yarın müsait olan varmı
benim yusuf paşa ablama gitti bugün orada kalıcak
yani yarın çocuksuzum
müsait olanlarla buluşsak :80:

Slm kısçelerim

barbişim hoş geldin

heyy bişi dicemm
yarın müsait olan varmı
yani yarın çocuksuzum

hehehe tadi damaginda kaldi degilmi degilmi insanin nasil her firsati degerlendiresi geliyor :)

Selam canim ..

Ben bebegimi kaybettim malesef , turkiyeye gittigimizde doktor kontrollerinde kalbinin atmadini ogrendik, ve kurtaj olmqk zorunda kaldim (( 1,5 ay oldu veda edeli .

sipidicim haklısın valla canım altınları muhafaza etmek zor.dün aboneliklerime bakıyordum senin çeyiz topiğine aboneymişim çokfaydası olmuştu şaka gibi yaa şimdi evlisinn

barbimmmmmmtatil fotolarına bayıldım vallaa artistlere taş çıkartırsın her şeyin yerine maşallah kuzumaaa

ezgim teşekkür ederim hayatım amin inş bu arada elbisene ben de bayıldım aşkınızsa muhteşemmmevde kasa ne gezer zümrütlerim yok kibebeğin için dualrım seninlle bitanemmm bu arada çok geçmiş olsunnn

335 biblo surat nickini çok mu aradın bebişimm ay ilahi yaaaözledim senle de muhabbetimizi facede tek tek yorum yapamadım ama fotolarının takipçiisiyimmkasa kiralamak senelik 250 civarında heralde sanırım canım ama dayanamıcam yürüyen sarraf gibi oldum aynıı tedirginim çok mecburen bi çaresine bakıcam

selayım sen nasılsın kuzum benimmmm gülen surartımı çok öp benim içinnteşekkür ederim bitanemmm ayrıca az daha çemkir bence de ölee 800 fatura yazması kolay değil ikna olma bence

biemcim ben boşum bana gel sallanalaım beraber depremdeeay bugün burda da olmuş 5 şiddetinde herkes sokaklara çıkmış ama nasıl uyuduysam hiç arkında olmadım iyiki de olmadım acaip korkarım çünkü.

buraya yazmayı çok özlemişim yaaakontesim gezmelerde ohhhh

Son düzenleme:
sipidicim haklısın valla canım altınları muhafaza etmek zor.dün aboneliklerime bakıyordum senin çeyiz topiğine aboneymişim çokfaydası olmuştu şaka gibi yaa şimdi evlisinn

canım benim bir an önce kurtul onlardan emin olduğun bi yere bırak kafan onlarda olmasın
benim çeyiz topiği artık genel olmuştu yaa ben bile şimdi bakıyorum ayh diyorum ne eğlenceliymiş şimdi evlendim üzerinden 1,5 ay geçti bile 2 olacak 1 hafta sonra

B&M yaa çalışmasam görüşürdük ama çalışınca plan yapmak zor oluyorişte

exgicim askerden ocakta geldi işe girdi çalışıyo daha evlilik işleri çok uzak bana üni bitmesine 2 bçuuk senem var bittigi yıl düşünüyoruz
selayy çok özür dilerim canm bilmiyodm hayırlısı olsun yinede :26:
faturayıda düşürmüşler ama yine fazla bence .. bizde digiturkü kapattırmıştık sadece bi kartı var onun 1 milyon degerinde o kartı teslim etmedik diye geçenlerde aradılar 400 milyon fatura yapmışlar heryer soyguncu olmuş
kuşkii 335 die ad mı olur die değiştirdm bnde takipteym

formülü neki kendin giy demenin acaba :)) bende o yollari denesem

burdan sohbet edincede amma nostaljik oldu hehe :))
hahah aynen walla
hıc bı fıkrım yok bebegım ılgınc bıraz
bıraz aha gobegım ckınca havuza gıtmeme ızın var ama bu elbıseyıde gıymeme ızın vardı dugun dıye herhalde
bıe dun gece anlattıklarımı hatırla ne tezat

Slm kısçelerim

barbişim hoş geldin

heyy bişi dicemm
yarın müsait olan varmı
yani yarın çocuksuzum
walla canım onceden okusaydım bıseyler yapabılırdık smı saat 2 oldu benımde alısverıse gtmem lazım
tesekkur ederım guzel kusum benımmm

anlaım canım en azından askerden geldı kavustunuz Allah ayırmasınn

önemli degil canim nerden bileceksin ... tabiki herseyde vardir bir hayir diyorum...

bu arada askerinede kavustun sende gözün aydin tekrardan, yasinda kücükmüs baya daha unide iki senen olduguna göre :)

bunlarin cesit cesit versiyonlari var ama benimkisi tamamiyle baska bir cesit o kadar diyorum yani...

anlaım canım en azından askerden geldı kavustunuz Allah ayırmasınn
teşekkr ederim canm aminn

önemli degil canim nerden bileceksin ... tabiki herseyde vardir bir hayir diyorum...
bu arada askerinede kavustun sende gözün aydin tekrardan, yasinda kücükmüs baya daha unide iki senen olduguna göre :)
çok küçük sayılmam aslında 21 yaşındaym canm
üniye ilk senemde kayıt yaptırmadm bide hazırlıkta kaldm yarım dönem uzadı o yüzdn iki bçuuk senem var

Yarında boşum kıslarr
şimdilik kaşı komşumla konuştuk fındıkzade pazarını gezelim diye ama net cvbı akşama vericek
gelemeyebilirde :97:

hoşgeldin canım nasılsın?
evet gittik geldik işte

canım selayhusum çok teşekkür ederim, senin güzel bakan gözlerin tattlı dilin o ben seni yerim asıl
güzel bir tatil geçirdim neyse ki , konuşuruzzz kanka

aman ne kadar çok ne kadar çok düşmüş adiler ne yapıcaksın el mahkum ödüceksin böyle telefon şirketleriyle dalaşmaya gelmiyor her türlü ödüyorsun faiziyle hatta

aa utanıyorum ne hayranlığı
o senin güzeliiğin yavyummm
hamilelik çirkinlik katmışmışmışşşş, buna kimse inanmaz boşuna yazma :76:

Slm kısçelerim

barbişim hoş geldin

heyy bişi dicemm
yarın müsait olan varmı
yani yarın çocuksuzum

hoşbulduk canımcım, nasılsın bakalım?
bizde taşınma telaşındayız canım bilirsin

barbimmmmmmtatil fotolarına bayıldım vallaa artistlere taş çıkartırsın her şeyin yerine maşallah kuzumaaa

yaa , hep utandırıyosunuz beni aşkolsunn
o sizlerin güzelliği , hepimiz güzeliz kıskananlar çatlasınnn :76:

bunlarin cesit cesit versiyonlari var ama benimkisi tamamiyle baska bir cesit o kadar diyorum yani...

ayneni benimkiside

bende öğlen iş arkadaşlarımla yemege gittim, temiz hava, denizz , öğle yemeği , güzeldiii
ramazandan önceki son keyifler
bu sene Allah yardımcımız olsun, nasıl tutucaz bakalım sıcakta orucu:44:
20:30 da da iftar :26:

uff birde yandığım yerler çok kaşınıyor, bronza döndüm ama hatır hatır kaşınıyorum uyuz gibi :84:
birde soyuluyor omuzlarım
normalde hiç soyulmazdım ama bu sene haşırtt diye 1 günde yandığım için, şimdi ceremelerini çekiyorum offf
yarın sabahda taşınıyoruz
işler güçler bizi bekler

Guzellerim nabersiniz ???

Bu gece sahura kalkacagiz allahim hepimize kolaylik versin...
Calistigim gunler tutamam sanirim tansiyon sorunundan dolayi ana diger gunler alla kabul ederse tutmak istiyorum .. Gecen senede boyle niyetlenmistim ve ifrara yarim saat kala bulantilarim baslamisti (

Dun annemler turkuyeden geldiler onlarsizda hic tafi olmuyor buralarin...

Birde bu aralar cok mutsuzumm cookk , bu monotonluk beni oldurmekte , allahima sukurku selim var hayatimin en buyuk eglencesi
Sanirim depresyondayim
Bir emre aydin patlatip , dipteyim sondayim depresyondayim demek istiyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…