- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #30.041
yazdıktan sonra gordm barbım hayranlıklarımı bı kez daha dıle getırmek ısterımevet dolu dolu olması daha güzel oldu bitanem zaten 5 günlüğüne gitmiştikkk , dinlenmeye vakit ayırmadık o yüzden
tatil resimlerini feyse ekledimm sende gördün zatenn
ne ismi buldun canım? yankıda güzeldi ama bence ..
ayrıca elbisende sende çok güzeldiniz , bence sercan aşsın bunlarıbu güzellikten mahrum bırakmasın bizleri seni kapatarak
ahh o tekne turu katil katill, bende tekne turunda yandım kavruldum aynı srcan gibi o gece sıtma geçirdim bi üşüyorum bi terliyorum bacaklarımmm omuzlarım cayır cayr yanıyordu:18: hametan+anestol+advantan al bol bol sür brdaha böyle bir durumda felaket iyi geliyor, aklında bulunsun
sende kendini koru mutlaka güneşten, vlla cayır cayır yakıyor güneşş :82:
tesekkurler canım senın askerın geldımı ewlılık ıslerı ne durumdaselam kızlar uzun süredir sesiniz çıkmıyodubu arada ben 335dc bazıları tanır
exgi bebiş kız olcakmş sanırımm ne güzel inş bnmde saglıklı kız bi bebegm olur çok tatlı oluyolar
selaycım seninkinin cinsiyeti belli oldumu selime bi kız kardeş gelseydi :90:
barbi tatiden gelmiş sevgiliyle tatil ohh misss
kuşkimmmmmmbikez daha hayırlı olsun canm kasa tutmak pahalı deilmi canm ya ne kadarmş ?
spidiiii daha düğüne gün saydıgını hatırlıyodm senin bile bi bçuk ay olmuş darısı bşımıza
selamlar kizlarrr...
gecekusum tekrar tekrar hayirli olsun nisanin bitanem..
ay o yaninda altin tasima isini cok iyi biliyorumbende koskoca istanbulda tasimistim haha :==)))
dügünümden sonra kasa kiralamistik canim bankadan bu yaza kadar durdu ,ama bütün bileziklerimi altinlari kullandigimiz icin artik kasa masa yok
barbitom resimlerini gördüm ve bayildim hepsine, o resimdeki gülüslerini yiyesim geldi bebegim.. cok sevindim güzel bir tatil gecirmene ...
ezgitom elbisen baya bir a$IKti seninki ama cok yakismis cook begendim seni hamilelik güzellige güzellik katti ... güzel bebegim benim
cok özledim sizi kizlar
bu arada telefon sirketi 100 eur düstü faturami yani o hatta bagliligimi 4 ay uzattim öyle bir teklifle geldiler .. öyle iste ama yinedeeeee icim aciyor halaaa.
spaydicigim sanada selam olsun, sanirim tekrardan city ville oynamaya baslamisin , hus diyordu oynuyor tekrardan diye
yazdıktan sonra gordm barbım hayranlıklarımı bı kez daha dıle getırmek ısterım
anestol surduk bızde kasıntıyıda alıyor bebegım
ben korunuyorum merak etmeeeee bı ahakıne sercanıa korucam
tesekkurler canım senın askerın geldımı ewlılık ıslerı ne durumda
elbıse baya ne orayı cozemeım askım
olsun hıc yoktan yıne ıyıdır 200 tl az degıl ama tam kazıkmıslar yanı yuhh
bızde senı cok ozledk bebegım
hamılelık cırkınlık kattı aslında bana sıskoluk
bitanem sey demek istemistim enistenin sinirlarini birazcik fazla a$misne bicim yazdiysam kendim bile anlamadim sonradan :))
birde gecmis olsun diyecektim ama onuda yazmamisim cok gecmis olsun ,sende dikkat et kendine, bende hamileyken almistim 50 faktorlük hangisiydi unuttum ama sanirim loreal indi tam emin degilim
kenısı gıy dedı walla
yarın alısverıse gııcem zaten hm den terlık almıstım bı kere gıydım koptu gerı gotursem degısırlermı acaba?
ozaman alıcam krem lorealınkıne bakarım askım
Slm kısçelerim
barbişim hoş geldin
heyy bişi dicemm
yarın müsait olan varmı
benim yusuf paşa ablama gitti bugün orada kalıcak
yani yarın çocuksuzum
müsait olanlarla buluşsak:80:
hehehe tadi damaginda kaldi degilmi degilmiinsanin nasil her firsati degerlendiresi geliyor :)
Selam canim ..selam kızlar uzun süredir sesiniz çıkmıyodubu arada ben 335dc bazıları tanır
exgi bebiş kız olcakmş sanırımm ne güzel inş bnmde saglıklı kız bi bebegm olur çok tatlı oluyolar
kuşkimmmmmmbikez daha hayırlı olsun canm kasa tutmak pahalı deilmi canm ya ne kadarmş ?
spidiiii daha düğüne gün saydıgını hatırlıyodm senin bile bi bçuk ay olmuş darısı bşımıza
sipidicim haklısın valla canım altınları muhafaza etmek zor.dün aboneliklerime bakıyordum senin çeyiz topiğine aboneymişim çokfaydası olmuştu şaka gibi yaa şimdi evlisinn
hahah aynen walla
formülü neki kendin giy demenin acaba :)) bende o yollari denesem
burdan sohbet edincede amma nostaljik oldu hehe :))
walla canım onceden okusaydım bıseyler yapabılırdık smı saat 2 oldu benımde alısverıse gtmem lazımSlm kısçelerim
barbişim hoş geldin
heyy bişi dicemm
yarın müsait olan varmı
yani yarın çocuksuzum
tesekkur ederım guzel kusum benımmmsipidicim haklısın valla canım altınları muhafaza etmek zor.dün aboneliklerime bakıyordum senin çeyiz topiğine aboneymişim çokfaydası olmuştu şaka gibi yaa şimdi evlisinn
barbimmmmmmtatil fotolarına bayıldım vallaa artistlere taş çıkartırsın her şeyin yerine maşallah kuzumaaa
ezgim teşekkür ederim hayatım amin inş bu arada elbisene ben de bayıldım aşkınızsa muhteşemmmevde kasa ne gezer zümrütlerim yok ki bebeğin için dualrım seninlle bitanemmm bu arada çok geçmiş olsunnn
335 biblo surat nickini çok mu aradın bebişimm ay ilahi yaaaözledim senle de muhabbetimizi facede tek tek yorum yapamadım ama fotolarının takipçiisiyimm kasa kiralamak senelik 250 civarında heralde sanırım canım ama dayanamıcam yürüyen sarraf gibi oldum aynıı tedirginim çok mecburen bi çaresine bakıcam
selayım sen nasılsın kuzum benimmmm gülen surartımı çok öp benim içinnteşekkür ederim bitanemmm ayrıca az daha çemkir bence de ölee 800 fatura yazması kolay değil ikna olma bence
biemcim ben boşum bana gel sallanalaım beraber depremdeeay bugün burda da olmuş 5 şiddetinde herkes sokaklara çıkmış ama nasıl uyuduysam hiç arkında olmadım iyiki de olmadım acaip korkarım çünkü.
buraya yazmayı çok özlemişim yaaakontesim gezmelerde ohhhh
exgicim askerden ocakta geldi işe girdi çalışıyo daha evlilik işleri çok uzak bana üni bitmesine 2 bçuuk senem var bittigi yıl düşünüyoruz
selayy çok özür dilerim canm bilmiyodmhayırlısı olsun yinede :26:
faturayıda düşürmüşler ama yine fazla bence .. bizde digiturkü kapattırmıştık sadece bi kartı var onun 1 milyon degerinde o kartı teslim etmedik diye geçenlerde aradılar 400 milyon fatura yapmışlar heryer soyguncu olmuş
kuşkii335 die ad mı olur die değiştirdm bnde takipteym
önemli degil canim nerden bileceksin ... tabiki herseyde vardir bir hayir diyorum...exgicim askerden ocakta geldi işe girdi çalışıyo daha evlilik işleri çok uzak bana üni bitmesine 2 bçuuk senem var bittigi yıl düşünüyoruz
selayy çok özür dilerim canm bilmiyodmhayırlısı olsun yinede :26:
faturayıda düşürmüşler ama yine fazla bence .. bizde digiturkü kapattırmıştık sadece bi kartı var onun 1 milyon degerinde o kartı teslim etmedik diye geçenlerde aradılar 400 milyon fatura yapmışlar heryer soyguncu olmuş
kuşkii335 die ad mı olur die değiştirdm bnde takipteym
hahah aynen walla
hıc bı fıkrım yok bebegım ılgınc bıraz
bıraz aha gobegım ckınca havuza gıtmeme ızın var ama bu elbıseyıde gıymeme ızın vardı dugun dıye herhalde
bıe dun gece anlattıklarımı hatırla ne tezat
walla canım onceden okusaydım bıseyler yapabılırdık smı saat 2 oldu benımde alısverıse gtmem lazım
tesekkur ederım guzel kusum benımmm
anlaım canım en azından askerden geldı kavustunuz Allah ayırmasınn
teşekkr ederim canm aminnanlaım canım en azından askerden geldı kavustunuz Allah ayırmasınn
çok küçük sayılmam aslında
önemli degil canim nerden bileceksin ... tabiki herseyde vardir bir hayir diyorum...
bu arada askerinede kavustun sende gözün aydin tekrardan, yasinda kücükmüs baya daha unide iki senen olduguna göre :)
selam kızlar uzun süredir sesiniz çıkmıyodubu arada ben 335dc bazıları tanır
barbitom resimlerini gördüm ve bayildim hepsine, o resimdeki gülüslerini yiyesim geldi bebegim.. cok sevindim güzel bir tatil gecirmene ...
cok özledim sizi kizlar
bu arada telefon sirketi 100 eur düstü faturami yani o hatta bagliligimi 4 ay uzattim öyle bir teklifle geldiler .. öyle iste ama yinedeeeee icim aciyor halaaa.
spaydicigim sanada selam olsun, sanirim tekrardan city ville oynamaya baslamisin , hus diyordu oynuyor tekrardan diye
yazdıktan sonra gordm barbım hayranlıklarımı bı kez daha dıle getırmek ısterım
anestol surduk bızde kasıntıyıda alıyor bebegım
ben korunuyorum merak etmeeeee bı ahakıne sercanıa korucam
elbıse baya ne orayı cozemeım askım
olsun hıc yoktan yıne ıyıdır 200 tl az degıl ama tam kazıkmıslar yanı yuhh
bızde senı cok ozledk bebegım
hamılelık cırkınlık kattı aslında bana sıskoluk
Slm kısçelerim
barbişim hoş geldin
heyy bişi dicemm
yarın müsait olan varmı
yani yarın çocuksuzum
barbimmmmmmtatil fotolarına bayıldım vallaa artistlere taş çıkartırsın her şeyin yerine maşallah kuzumaaa
bunlarin cesit cesit versiyonlari var ama benimkisi tamamiyle baska bir cesito kadar diyorum yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?