Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

barbivekenim arpa sehriye corbasi yavrum ama iyi gelecegine eminim ...
bide merak ettigim bir konuyu sorayim hani dedin ya sen ekmek yemem öglen aksam yemek istemedigin icinmi yemezsin yani sevmezmisin yoksa kilo almayim diyemi yemezsin
ben 1 ekmek yiyen birisi olarak türkiyeden buraya bavulumda ekmek getirmis birisi olarak cok merak ettim D

mayyak :roflol:

yok kız kilo almamak için yemiom genelde
ama bazende ekmekle yiyince çok şişiom yemeğimi bitiremiom o yüzden yemiyorum
mesela ayranı colayı falanda bi dımdık içerim yimek yerken şişmiyim diye..

ayy yeminle canım çekti
öğlen sadece sütlaç yidim
kuru kuru
şimdi şöle bi ezogelin olsa
limonda sıkarım ona ohhhhhhhhhh cokacimcoook
yatın var gidersin tabi :mymeka: biz ne olacağız :umursamaz:
şşt barbi rusyadan geçerken bebeke çek:1rolleyes: beni de al beraber gidiyorz:dance: selaya çorba şlüpletcez cokacimcoook

yatın var gidersin tabi :mymeka: biz ne olacağız :umursamaz:
şşt barbi rusyadan geçerken bebeke çek:1rolleyes: beni de al beraber gidiyorz:dance: selaya çorba şlüpletcez cokacimcoook

hem siz gelin bana borekler acarim ben size .. ekmekte yeriz böregin yaninda :))

nikoyu koluma takarım
bebekte üj bej tur atarım
olmadı bide seloş yaparım gördüğün gibi çok rahatımmm

gelin sizi buraya götüreyim XZGIMle tutimide getirin gelirken oralardan
haftasonundan cektigim bir kare ben kayik icindeyim lülülülülülü sandal sefasi yapiyordum

ohhh sefan olsun bebegim gez eglen ye ic hakkindir calisp duruyorsun... bende daha yaz tatili icin bir yerlere bakacagim ayarlamadim benimki görevimden ötürü bu isi bana verdi ama kafami 1-2 gün hicbir ise vermek istemiyorum cok kötü cünkü..
ayy orda hava güzel degilmi .. buralari sel götürüyor hafta sonu iyi olmustu yine bozdu, bizide bozdu :)

gelin sizi buraya götüreyim XZGIMle tutimide getirin gelirken oralardan
haftasonundan cektigim bir kare ben kayik icindeyim lülülülülülü sandal sefasi yapiyordum
manzara çok güzel boshayallersmile
sen yüzme bilin mi seli zemuszemus

hee xzgimi de getirek, şöyle yatağa doru bi fotosunu çekicem:jeyyar:
tutimi limonata mı da gazoz niyetine içicemaklinialirimsmile
hala deprem diyii nikoya bak ağzını hayra aç kızaammm..

seloşum hafataya kaçabilirsem şarköye gidiom burcuyla 4 gün tatil yapcam
denize doycamm
sus kız alıcam senin ifadeni
ağşam haberlerinde bir sürü deprem dede görürüz artık :hulya:

nikonum biliyorum canim eskiden cok giderdim ben yüzmelere tatillere i$im geregi bide ben turizmciyimde calisirken :)) calismazken ev hanimi :)

barbim türkiye degil büyük bir ihtimalle italya olacak otel olsun diyoruz sade kahvaltili olan yada bungalowlar oluyor yaa kendin yemek yapabiliyorsun disardan yeriz canimizin istedigi gibi falan diye bilmiyorum tam .. ama öyle cok lüks bisey olmuyacak bu sene onu biliyorum durum onu gösteriyor cünkü :) alipp sirt cantalarimizi koyuluruz belkide yola , ama söyle bisey düsünüyoruz gittigimiz yerin yakininda bi sehir olsun büyük bir sehir mesela florensa gibi veya roma hem sahilde durur baska bir günde tarihi gezi yapariz bakalim artik
sen bodruma gitcen demi essahtan ohhh ohh

nikonum sen tatil yapacakmisin yapacaksan nereye gideceksin

Son düzenleme:
italyaya tatile gitmeyeceğim kesinn
bana hergün tatil kız :dance: :içelim:
he tavsiye ederim bungalow olsun bol bol ekmek yersin zemuszemus
bungalowu da örendim ya gözüm arkada kalmaz :roflol::roflol:

yüzme biliyorsan oh oh kebap zemuszemus
ben bir ay önce gibi eşimin iş toplantısı tatilimi yaptım acemi işi yüzme öğrendim sudan çıkmadım sositososito gondol hatıram da o zamandan kalma kaydirigubbakcemile

eczacının da turizmcisi bi başka oli :içelim:

sonrada aralarından en seksüsünü seçerizzzzz :roflol:
bana seçim deme yasakkelime hanginizi seçicem diye saçım döküldü kabak yol gibi oldu görmedin mi resimde delikafadulden çok zor anam hepiniz topluca gelin bayanssulusmile

karıya bak italyaya gidio
çok ezik hisssetim la kendimi
kıytırık bodrumda bilmiyorumkismile
bide tatile gidiom die imza yapmışım kendime
nimetten sayıyom tatilimi :gitme:

barbieee çıkarr
eve gider ders çalışır
kafası atarsa canı sıkılırsa gelir buraya geyiğe dalar
öpüldünüzzzzzzz :a015:

nikonum cok alemsin ha bebek :) bende öyle dalgic degilim kiz :))
bide eczaciligi cok severdim o yüzden onu sectim bakarsin ilerde baska bir meslek secerim :)))))
zaten ülke ülkede dolasiyorum :))) su an abd bakalim burdan nereye gececegim
lan italyaya gidiyomda sanki para yok pul yok arabayla gidecegiz oraya :))) dedim yaa tam turist olcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…