- 9 Ekim 2009
- 9.108
- 26
- 363
- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #3.001
yatın var gidersin tabi :mymeka: biz ne olacağız :umursamaz:ayy yeminle canım çekti
öğlen sadece sütlaç yidim
kuru kuru
şimdi şöle bi ezogelin olsa
limonda sıkarım ona ohhhhhhhhhh cokacimcoook
tamam yavrummm vereliniortak gazozlar benden :jeyyar:hem siz gelin bana borekler acarim ben size .. ekmekte yeriz böregin yaninda :))
yatın var gidersin tabi :mymeka: biz ne olacağız :umursamaz:
şşt barbi rusyadan geçerken bebeke çek:1rolleyes: beni de al beraber gidiyorz:dance: selaya çorba şlüpletcez cokacimcoook
hem siz gelin bana borekler acarim ben size .. ekmekte yeriz böregin yaninda :))
hem de ne tur atcaz yavrularım deprem yapıcaz :jeyyar: :içelim:nikoyu koluma takarım
bebekte üj bej tur atarım
olmadı bide seloş yaparım gördüğün gibi çok rahatımmm
manzara çok güzel boshayallersmile
sus kız alıcam senin ifadenihala deprem diyii nikoya bak ağzını hayra aç kızaammm..
seloşum hafataya kaçabilirsem şarköye gidiom burcuyla 4 gün tatil yapcam
denize doycamm
nikonum biliyorum canim eskiden cok giderdim ben yüzmelere tatillere i$im geregi bide ben turizmciyimde calisirken :)) calismazken ev hanimi :)
italyaya tatile gitmeyeceğim kesinnnikonum biliyorum canim eskiden cok giderdim ben yüzmelere tatillere i$im geregi bide ben turizmciyimde calisirken :)) calismazken ev hanimi :)
barbim türkiye degil büyük bir ihtimalle italya olacak otel olsun diyoruz sade kahvaltili olan yada bungalowlar oluyor yaa kendin yemek yapabiliyorsun disardan yeriz canimizin istedigi gibi falan diye bilmiyorum tam .. ama öyle cok lüks bisey olmuyacak bu sene onu biliyorum durum onu gösteriyor cünkü :) alipp sirt cantalarimizi koyuluruz belkide yola , ama söyle bisey düsünüyoruz gittigimiz yerin yakininda bi sehir olsun büyük bir sehir mesela florensa gibi veya roma hem sahilde durur baska bir günde tarihi gezi yapariz bakalim artik
sen bodruma gitcen demi essahtanohhh ohh
nikonum sen tatil yapacakmisin yapacaksan nereye gideceksin
bana seçim deme yasakkelime hanginizi seçicem diye saçım döküldü kabak yol gibi oldu görmedin mi resimde delikafadulden çok zor anam hepiniz topluca gelin bayanssulusmilesonrada aralarından en seksüsünü seçerizzzzz :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?