- 9 Ekim 2009
- 9.108
- 26
- 363
- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #3.021
he ya sen elalemin sıpalarının derslerini yapacağına simit satsaydın ayakabı boyasaydın en kral tatillere giderdin senağlamakarıya bak italyaya gidio
çok ezik hisssetim la kendimi
kıytırık bodrumda bilmiyorumkismile
bide tatile gidiom die imza yapmışım kendime
nimetten sayıyom tatilimi :gitme:
barbieee çıkarr
eve gider ders çalışır
kafası atarsa canı sıkılırsa gelir buraya geyiğe dalar
öpüldünüzzzzzzz :a015:
ooh oh seninle ne ortak yönümüz varmış gıvereliniortaknikonum cok alemsin ha bebek :) bende öyle dalgic degilim kiz :))
bide eczaciligi cok severdim o yüzden onu sectim bakarsin ilerde baska bir meslek secerim :)))))
zaten ülke ülkede dolasiyorum :))) su an abd bakalim burdan nereye gececegim
lan italyaya gidiyomda sanki para yok pul yok arabayla gidecegiz oraya :))) dedim yaa tam turist olcaz
tutim ya büle deme be ya :1hug:deprem olacak söylentisi bize teee yunanistandan haberi geldi babam yunanistanlı olduğu için babamların çiftliinide kurbağlar basmış dere kenarında olduğu için babamda dereden geşmiştir demiş hahahaha her yeri evet kurbağlar basmış ama deprem konusunu sadece allah bilir allahın işine karışmıyorlarmı uyuz oluyorum ya rabbimda kızınca alın size deprem diyor...
kendisii benim başımın tacııı şirinn şeeyyyyselayhusuma bır dakıka ıcınde yazdıgım anlamlı ve kafıyelı sarkımı sızınlede paylasmak ıstıyorum sempatiksalakcinni
tatlı sey tatlııı seyyyyy ballıı seyyyyyy ay ballı sey
cotanagımsın benım kafadansın
kız sen ne balsın
tatlııı seyyyy
gozlerı komur karası
ah o sozlerı
bas belası
ballı seyy
selımın guzel anası
börek açmaz getirir anası
kendısı benım basımın tacııı
sirin seyyyy
he gülüm anadolusındayım canımkaydirigubbakcemile2 gel biz de kave içelim :içelim: olumunekankayizsmileselayhusum msnden yazdıklarım gelmıyor galıba
ben smdı cıkıyorum utu yapıcam haftasonu bır de onlarla ugrasmayayım ısım bıtınce gelırımm
tutım kız senınle ıkı geyık cevırmeyı cok ozledımm
barbımm bu haftaıcı arıyorum senı kahve ıcmeye gıdıyoruzz
nıkoncanım sen nerde oturuyosun ıstanbulda mı?
bırde hayhaycıgımaa selamlar olsunn
hee nikonun işi ne ki tabi yazar her zaman kazoz içirmiyoruz ya sempatiksalakcinnianaaam onlar yinemi sevisiyorlar su behlülüde nihali essah seviyor saniyordum yaww
xzgim hicbisi gelmedi ..
nikonum yeniden yaz nolcek isin ne ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?