Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

deprem olacak söylentisi bize teee yunanistandan haberi geldi babam yunanistanlı olduğu için babamların çiftliinide kurbağlar basmış dere kenarında olduğu için babamda dereden geşmiştir demiş hahahaha her yeri evet kurbağlar basmış ama deprem konusunu sadece allah bilir allahın işine karışmıyorlarmı uyuz oluyorum ya rabbimda kızınca alın size deprem diyor...

selam bebeklerım
dun gece abım ben newhan fena ıctık
oglen kalktım yemek tatlı falan yaptım
smdı geldım ben gecmısı okuyup gelıyormmm

fena kaynatmıssınız kızlar
okurken soylıceklerımı bıle unuttum walla sempatiksalakcinni
ben baya bır gec kaldım muhabbete aksama kısmetse kaydirigubbakcemile2
sercan'la bugun bulusamadık cok ozledım ben onu tutsam yanaklarından da koparıversem

selayhusum senın o mınnos cıtır japon balıgı xzgım dıyen agzını yerım aklinialirimsmile
sen benım sapıgım ben senın sapıgınım sempatiksalakcinni

selayhusuma bır dakıka ıcınde yazdıgım anlamlı ve kafıyelı sarkımı sızınlede paylasmak ıstıyorum sempatiksalakcinni
tatlı sey tatlııı seyyyyy ballıı seyyyyyy ay ballı sey
cotanagımsın benım kafadansın
kız sen ne balsın
tatlııı seyyyy
gozlerı komur karası
ah o sozlerı
bas belası
ballı seyy
selımın guzel anası
börek açmaz getirir anası
kendısı benım basımın tacııı
sirin seyyyy

xzgim bana hayatimda ilk sarki yapan insansin :)))) nasil duygulanmis bulunmaktayim anlatamam

ahh bebegım keske daha guzel yapabılseydımm
ama sen merak etme ugrasırım daha guzellerı yapar
sonra sana o bad sesımle soylerımmm:))

selayhusum msnden yazdıklarım gelmıyor galıba
ben smdı cıkıyorum utu yapıcam haftasonu bır de onlarla ugrasmayayım ısım bıtınce gelırımm
tutım kız senınle ıkı geyık cevırmeyı cok ozledımm
barbımm bu haftaıcı arıyorum senı kahve ıcmeye gıdıyoruzz
nıkoncanım sen nerde oturuyosun ıstanbulda mı?
bırde hayhaycıgımaa selamlar olsunn

aman yarabbim akannehir alıntıladığım ve yazdıklarımın hepsi gitti bilmiyorumkismile
noldu bu pilkisayara aboo nasıl tekrar yazıcam :sinifsinif:

geldim ezgiime bakıp çıkam dedim
zira bihterlen behlülün sevişme sahnesini kaçırmak istemiom sınavdan kalıp sınıfta çakmak pahasına
offf aneyy offf
burcu bana bi vidyo yapmışş facete xzgim eğer görünüosa sende izle çok duygulandım la
ölmemmi beni daşlara vurunnnnnn senağlama

anaaam onlar yinemi sevisiyorlar su behlülüde nihali essah seviyor saniyordum yaww
xzgim hicbisi gelmedi ..
nikonum yeniden yaz nolcek isin ne ki

he ya sen elalemin sıpalarının derslerini yapacağına simit satsaydın ayakabı boyasaydın en kral tatillere giderdin senağlama
üzülme canım talebenin ni zaman pağası oldukine :gitme: :1rolleyes:
yeme beni barbi az ye de abiye al :roflol::roflol: :roflol:
ooh oh seninle ne ortak yönümüz varmış gıvereliniortak
ben de dalgıç kadar değilim suyun üzerinde kalsam kulaç atsam, dalmasam yeter be ya zemuszemus habüle büle nazlı nazlı yüzüyom zemuszemus
ben de eczacı olmayı hayal ederdim fizikten çaktık :umursamaz:
tee Allahın emerigasından italyaya arabaynan ne güzel de gidilir, çayır çimen geze geze ooo çayır çimen geze geze oh gamyoncuiremsu :1rolleyes: kaydirigubbakcemile3

tutim ya büle deme be ya :1hug:
deprem de doğanın normal bir olayı aslında :1rolleyes:
deprem öldürmez binalar öldürür :1rolleyes:
havalar da pek bir garip pek bir nazlı gidiyor bilmiyorumkismile eyvahedigeldismile

kendisii benim başımın tacııı şirinn şeeyyyy

ay ne kadar hoş ne kadar masumane ya :asigim: bibeğem bayıldım bu düşüncene ne yalan söylim olumunekankayizsmile kafan iyi mi hala bu arada fisfisfis
selayla ilk kaynaşma zamanlarınızı anımsadım şimdiboshayallersmile
di mi selayım xzgim ban aldığında ne kadar üzülmüştük içimize oturmuştu olumunekankayizsmile peşinden selayım öyle bi daldı ki kıza kaydirigubbakcemile anam dedim bari bu kızı çekip alam yoksa kurunun yanında güme gidecek Şeniz

he gülüm anadolusındayım canımkaydirigubbakcemile2 gel biz de kave içelim :içelim: olumunekankayizsmile

Son düzenleme:
süprize bak nasıl dumur oldu ama behlül ay cıwıdı bu dizi bitsede kurtulsak...
kızlar kedim öldü benim çok kötüyüm...

valla burdada bi aşkı memnu geyiği çevirmeye halim kalmadı tutimmm
anam parmacıklarıma kara sular indi
iki saattir faceden burdan bihterlen behlül hakkında yazı yazıom
nihali çekiştiriorum yetti gari
buda can..

bebişimm başın saolsunnn
üzülme kedilerde yavrı çokk
sen böle herbişey kafana takarsan fazla ömğr biçmem yane sana
hücceten gidersinn allah korusun

ayy nikoncanım o gunu hatırlatma herkes yapma dur dedı ama tutamadım cenemı oyle cok sınırlendırdı kı benı:)
kafam duzgun bebegım,selayhusumu bıraz fazla sevıyorum askından yazdım o uyduruk sarkıyı msnde konusurken oylesıne:) anadolu yakasında nerde? ben avrupa yakasındayım hatta barbıyle cok yakınız anladıgım kadarıyla,içelim tabi şatlar benden:))
tutımm basın sagolsun askım 5cı gun ne ben cok gerı kaldım herseyden
barbımmm bırazdan ızleyıp yorum yapıcam bebegım olanlara,askı memnuyu bende smdı gerıden ızlıyorm neler oldu merak ettımm
selayhusumm ballı kurabıyem okadar sey yazdım belkı cevrımdısıyım dıye gelmedı,gıtmıssın uyudun mu?nasıl oldunuz ıyılestınızmı bırazda olsa
benımde burnum akmaya basladı,yarın temızlık var sabah erken kalkmam gerekıcek hazırlanıcam aksama sercanın asker arkadaslarıyla rakı balık var cok gec surerse ewe donmem kalırım orda

günaydin canlarim bidenelerim aksam cok kötü oldum bas agrisindan yemekten sonra yattim uzandim bilgisayarin basina kalkacak halimbile yoktu.

tutim basin sagolsun bebegim .. bizimde türkiyede yasarken bir köpegimiz vardi karabas (standart köpek ismidir :) o öldügünden 2-3 gün aglamistim yaa bide daha cocuktum yoklugu cok koymustu.

aski memnu dizisini 2 haftadan beri izlemiyorum zaten kanal d olmadigi icin netten takip ediyorum ..
koca derdi, veled ziriltisi, ev isi msn , kk .. bide dizi izlemek cok zoruma gidiyor...

bekar kizlar ilerde kocaya gidince beni cok iyi anliyacaksiniz, diyeceksinizki vayyy bee selayhus ne kadarda vefaliymis o kadar isin icinde bizede vakit ayirmis :))) kih kih kih inanmiyorsaniz nikonuma sorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…