Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

günaydın kızlar..
ruhsal çöküntüdeyim resmen kedimin ölümü altüst etti beni herşey üst üste geliyor...sitem etmiyorum hiç bir zamanda etmedim herşeye pozitif bakıyorum ama negatifler peşimi bırakmıyor.yaşayan ölüden farkım yok hiç birşey yapasım yok ağlamak istedikçe anneme sarılıp ağlıyorum hayatta tek gerçek aile allah ailemizi başımızdan eksik etmesin...

hiç bişey içimden gelmiyor...neyse ben dışarı çıkıyım biraz görüşürüz sonra canım bu arada geçmiş olsun sizede...

bugun niye kimse yok burda .... bos birakmisiniz burayi coook ayip :) gelince ses edin bakiim ben ev isleriyle ugrasmaktayim

geldim seloşum ses ediorumm
sesssssssssssssssssssssssssssssss :)))

bu ne ya tutim ağlama duvarı gibisin
kızım bu kadar kafaya taka taka herşeyi çıkaramadın başını kendini sokttggn o pohçukurundan
biraz pozitif ol bebem ya, kediyse ben sana kedi getiririm
üzülüorum valla yapma bölee

seloşum sağada geçmiş olsun yavrimmmm

xzgi rakı balıktasınnnn götürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..

niko yoh, hayhay yohh
beme zaten misafir ürenciydi
yoklamayı aldım artıkın gidebilirimmm
zira yarın aöf sınavım var
hiçbi boh çalışmadım henüzzzzzzzzz

yaww anlamadigim bisi var asagida konuyu okuyan 3 kisi var diyor bi sen bide ben variz kiz birimizi iki sayiyor :)) haaaa bu ken i ayri sahsiyet olarak sayiyor olmasin

Nikonum eger burayi okuyorsan coooook gecmis olsun.. gözündeki operasyon nedir acaba arpacik falanmi aldirdin merak ettim ??? umarim yarin kontrolunde iyi gecer cok öptüm seni.. enisteyede gecmis olsun

selayım canım benim seni görünce damladım meğer kulağım çınlamış Şeniz
geçen sene oğluşumun tırnağı gözümü çizmişti
ara ara iltihaplanıyordu
bu hafta tekrar ağrımaya başladı ben ilacımı ihmal ettim
dün akşam kil maskesi yapmıştım özensiz yıkadım, gözüme kaçırdım önemsemedim falan
sabah kalktım gözüm çok fena :bbo:
bu sefer gözümü uyuşturup iğneyle kazıdılar
bu hafta çok acı çekecekmişimmafoldumben
tek gözüm bantlı sabahtan beri yatıyorum
ne uyuyabiliyorum ne bir şeye bakabiliyorum benneyaptımki :a015:
öyle işte canımm olumunekankayizsmile
çpk teşekkür ederim güzel dileğine opuyorumnanaktan

barbim tek gözüme çarptı yoklama yapmışsın
bebeğim sağa zahmet bana izin kağıdı ver ya da biri benim yerime parmak kaldırsın kaydirigubbakcemile3 olumunekankayizsmile

selam bebeklerım
ya muhabbet kopuk yada benım kafam guzel basmıyr anlamadım konusulanları
nıkoncanım canımınıcı vok gecmıs olsun hemencecık kavus saglıgına
ben cok fena grıp olmusum ama alkol alıcam dıye antıbıyotık ıcmedm yarın baslıcam
tutımm cık gel aramıza pıs depresyondan
barbısım bu hafta ıcı ayarlıyorm ve sana haver verıyorum taksıme gıdıyruz ıs cıkısı bıseyler ıcmeye olurmu bebegım
selayhusum bal yanaklarımm sırın bebegım ozledınmı benı

hemde coook cook özledim ... kendini alkole verdin la ayyas qari :) ic ic güzelles bu nedir böyle

nikonum bende cok ameliyat oldum gözümden o yüzden sordum bebegim insallah agrisiz sizisiz düzelir biran önce

xzgi bebegim hos geldin hos hos takip ettim diger konudan cikip buraya geldin :))) hepmi sen beni takip etcen hihi

bak görüyormusun burayi begenmeyip pembe koltuga gitti sanki burda bisey yazilmadi sahsina hanfendinin !!!!!!!! huuuuu tilki dönüp dolasip gelecegin yer kürkcü dükkani amma velakin :)

simdi kafan iyi yaa o yüzden sesimi cikarmiyorum :) dolasta gel

Son düzenleme:
neyse canlar ben yatiyorum herkese iyi geceler yarin görüsürüz artik insallah coooook cooooooooooook öptüm öptüm öptüm öptüm sizi
pay pay

hahah bende senı takıp edıp konulara gırdım bebegım
yazdıgını gece goremedım elbet yazardım sonra gozlerım kapanmaya basladı zaten
burnum falan baya tıkandı ya sılmektende kıpkırmızı oldu zor nefes alıyorum resım eklıcektım usb kablomu kaybettım bulamıyorum mafoldumben
buarada gunaydın b&m cim gunaydın selayhusumm gunaydınn gulen suratımmmm olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…