Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

canlar ben yatiyorum artik iyii geceler ... belki bunu daha öncede dedim hatirlamiyorum :))) o yüzden iyi geceler öpüldünüz anaciiim.. ara da bir dilimiz sürcerse affola

tünaydiiiiiiiiiiiiin kalkin kalkin .. hadin yorganlar a$$$$aaa diri vucutlar yukari ayaga hoppidi hoppidi hoooop hop

gunaydın canlarr
hava yine çok bunaltıcı
sızın orda nasıl selayhusum
olmadı atlayıp geleyım yanınıza olma mııııı:)

tünaydın bayanlar...
xzgim bizim burda hava açık çok sıcakkkkkkkkkkkkkkkkkkk...
selayım iyisin dimi
barbişin sınavı nasıl geçti acaba?
nikom iyimidir gözü nasıl olmuştur acaba?
B&M sende arada geliyorsun cnm ama yok olma hep gel tememmiiiiiiiiiii???
şileye gitme ihtimalimiz var kızlar haberiniz ola....

yavrularim lala tinkiwinki poo hepinize günaydin :)
tutim gayet iyiyim ... oldugumdan fazla hemde.. burda hava günesli cok sicak olmasada günes basimizda allah razi olsun kuslar ötüyor balkonumun kapisindan iceriye dogru. ayy öyle bir ihtimal olsa bana gecikmis kahvaltiya gelirdiniz :) ne süper olurdu

ayy wallahı ne guzel olur
tutısımm gııttınız mı yoksam sıleye havada guzel degısıklıkte olur
hem ewden cıkmıs olursun hemde bugun ne gıydıne resım koyarsın olma mııı:)))
barbısın bugun sınavı mı var bılememıstım ben onu
benım bogazlarım tamamen fena oldu antıbıyotıge basladım

sinav dündü heralde canim.. bende kac günden beri bisey giyinmiyorum bugunde pacali donum var :)

yok canlarım yarın sabahtan kahwaltıya gidicez annaneciğimin kocaman balkonunda kahwaltı edicez.dedemlede şakalaşırım biraz...hamağımı özledim gerine gerine sallanırım yarın artık...
xzgim geçmiş olsun herkesin boğazları ağrıo hawalar bir garip ya...bende maymunlu pijamamla pazar keyfi yapıyorum.kardeşim arabayı almış ben alcaktım annemle acıbademe dondurma yemeğe gidicektik uyuz kardeşim sevgilisiyle buluşucakmış...

eee genc delıkanlı ewde tutmak cok zor be tutım:)
ellerınden opersın benım ıcınde yarın dedenlerinn
bende ınternetten mobılya,davetıye ıvır zıvıra bakınıyorum smdı
keske boyle beledıyelerın sıtelerınden su gune nıkah gunu ıcın bos su saatte dolu vs gbı gosterseler suan okadar cok ısterdım kı:))

saol canım ya öperim ellerinden tabiiki...
dün ben kadıköy belediyesinin sitesinden arkadaşımın nikahını izledim sanki sitede gördüm öyle bişey dur bir daha bakayım...

not: Mayıs 2010 ıÇın gÜn verılmesı aralık 2009 baŞında , hazıran ayı ıÇın ocak, temmuz ayı ıÇın Şubat,aĞustos ayı ıÇın mart,eylÜl ayı ıÇın nısan,ekım ayı ıÇın mayıs ,kasım ayı ıÇın hazıran, aralık ayı ıÇın temmuz ayı baŞında baŞlıyacaktır.

evet tutım cok tesekkurler sımdı sıslı ıcın olanına bakmaya calısıcam kadıkoy bana cok ters:)
selayhusum aynen ya evlenene kadar bu pazar gunulerını hıc sevmıcem emınım kı:)

2 saat uyudum uyandim simdi keske uyumasaydim böyle tam bir tuhaf moda girdim gündüzle gecem karisti bugun sabaha kadar otururum heralde ...
xzgim senide online görür gibi oldum ama kisa sürdü.

selayhusum ben smdı hazırlanıp dusa gırıcem ondan snra gelıcem bebegım
hep onlıne olucam ınternetım dusmezse:))
uyusunda buyusun nınnıııı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…