- 9 Ekim 2009
- 9.108
- 26
- 363
- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #3.141
sağol bibeğim assolistim Şeniznıkoncanım canımınıcı vok gecmıs olsun hemencecık kavus saglıgına
ne ameliyatı oldun gı bilmiyorumkismile lazer mi yaptırdın aklinialirimsmilenikonum bende cok ameliyat oldum gözümden o yüzden sordum bebegim insallah agrisiz sizisiz düzelir biran önce
sağol limonatam pime şekerim Şeniznikom çok geçmiş olsun canım ya iyileş hemen...
gönaydın bayanlar.................
teşekkür ederim ahretliğim nunişim zemuszemus nunişim olmadan asla zemuszemuselam kızlarrrr
nikonum ezgim geçmiş olswun ahretliklerimmm
nikom benden sağa süresiz izin iileşde gell..
sabahın 6 sında kalkttım ders çalıştım 9 da sınava girdim 9:40 da çıktım sonra kuaföre gittim 11-30
saçıma kaynak yaptırdım boya yaptırdım uzzattım derken saati 4 yaptım ve şimdi evdeyim..
o kadar uykusuzum ki sıcakta bunalttı ee boya kaynak falanda bayılttı o nedenle kestirezeyimmm birazz
hadi bana iyi uykular
size eygünlerrrrrr
Allah gönlüne göre versin bibeğim kaydirigubbakcemile2yazgımla kanlı bıçaklı
kalbim hep alacaklıııı
hayalim 3 kelime oda şöyle
vereliniortak (evli) opuyorumnanaktan (mutlu)(çocuklu)
öyle ya sırnaşık şeysırnaşık şey hiç gözünden kaçmıyo hatunumun ha :roflol::roflol::roflol:tuti bi kafrar ver bekar mutlu çocuksuzdu haniiii
dejavu :1rolleyes: :roflol::roflol::roflol:bilgisayarımın jarjı bitene kadar burdayım bitince gidiom
pat die çıkarsam haberiniz olaaa gençler
canım benim ya vefalı bibeğim olumunekankayizsmilenikom iyimidir gözü nasıl olmuştur acaba?
lalayavrularim lala tinkiwinki poo hepinize günaydin :)
tutim gayet iyiyim ... oldugumdan fazla hemde.. burda hava günesli cok sicak olmasada günes basimizda allah razi olsun kuslar ötüyor balkonumun kapisindan iceriye dogru. ayy öyle bir ihtimal olsa bana gecikmis kahvaltiya gelirdiniz :) ne süper olurdu
ben sıkıldım karıştırdım artık izlemiyorum akannehirbugün ezel var var mı izleyen???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?