Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

barbim sakin ol canim inan cok üzüldüm durumuna belki de biran önce bitirirsin sen o isi ögle sonu calisirsin yine calisacagina .. essek kadar herif neymiski bu yapamadi sey

günaydın kızlar
barbım o neymıs oyle ya kendını akıllı zanneden salak bosversene bugun kacar yarın kacar sonra poposunun ustune yere bır cakılır orda kalır
sense hep ayakta dımdık
selayhusum gece msne gıremedım kı annem modemı sak dıye kapattı:)
buarada tutımm nıkoncanım gunaydınn canlarım

Son düzenleme:
selayhusum askım basını sen sonunuda selımmı getırdı
ayy cok ozledm sızlerı bugun ewdemısınız gorusek mıı ogleden snra:)

evet canim öyle oldu tam günaydin yazip kalkacaktim islerim vardi o arada cocuk bi tuslara basmis y nin yerinde z , z nin yerinde y cikmaya basladi sizin tuslar gibi oldu :)) bilgisayari kapadim tamamiyle... ögle sonu evdeyim canim görüsürüz bi aksilik cikmazsa bende seni özledim..

tutim, nikonum , hayhay, barbim tekrar tekrar günaydin hepinize

nikoooooo cok alemsın kız gecenın o kor saatınde kazenı nasıl bır soru yagmuruna tutmussun
smıle sovu yapmıssın nerden buluyosun onları canım ya hepsı bırbırınden guzell

ben bici bici yaptim geldim tutim yazmisin msn e ama ben yoktum simdi gördüm yazdim ama cikmisin ...
evde sivi yag kalmamis sacimi basimi kurutup cikacagim karsi markete cok öptüm hepicinizi
barbim online gördüm seni umarim moralmen birazcik düzelmisindir canim

canim bebegim geldim ama benim beyim :))) evde yemekti suydu buydu , muffin yaptim milföylü bohca yaptim selimimi uyuttum bulasiklari yigdim ama yikamadim henüz :) esimin ise gitmesini bekliyorum ... sen bugun evdesin heralde 1 saat sonra falan acarim msn i görüsürüz camda eger sana uyarsa

kızlar ben geldim
moralim fena değil işte
gerizekalının yalanı nasıl çıktı ortaya varya, sözde gece 12 de doktora acile gitmiş böbrek taşı düşürmüşşş
gece 2 de eve gitmiş hatta gidince bide siyaset programı izlemiş
sabah nedense gran tuvalet hastaneden çıkıp öğlen gibi işe geldi..

allah aşkına taş düşüren birinin bugün işte işi ne
geberir ağrsından canının..
la havle çektim bitirdim işlerimi güçlerimi ama bende bittim
haftasonu sınavlarım var bu akşam derslerime yoğunlaşcam ara ara gelirim

barbim moralinin düzelmesine sevindim bebegim... alninin akiyla istende kurtulmusun simdide kendini derse ver bakalim ne calisiyorsun sormasi ayip olmazsa :)

saol seloşum düzelmesede yapcak bişi yokk akşama kadar baba hindi gibi kabarmış bi durumda oturamazdım
işçisin sen işçi kal mantığıyla çalıştım geldim boshayallersmile

ben ne çalışıorummm

mikro bilgisayar sistemleri ve asssembler
internet programcılığı
görsel programlama
linux
ingilizce
c # kaydirigubbakcemile3

ooo very good ozaman yavrusum calis calis :) adam olacak insan böyle olur iste.. bende ders calismayi cok özledim yaaa ..
simdi ben istesem disardan üniverste okumam mümkünmü yani uzaktan acik ögretim okuyabilirmiyim acaba cook merak ettim bi bunum eksik yaa üzerime yük almaya bayiliyorum :)

yani şöyyle tam olarak bilmiyorum ama bacım türkiyeye gelip össye girmen gerkeiyor sonrada açıköğretimi tercih etmen gerek, zaten barajı geçtinmi açıköğretime girdin demektir..
yılda 3 kez sınavı oluyor nisanda mayısın sonunda ve eğer iki sınavda dersleri veremezsen bütünleme eylülde..

bide şey eğer iki yıllık üni mezunu isen dikey geçişle falanda açıköğretim 3.sınıfa başlayabiliyorsun burda
ama bu türkiye üniversiteleri için böyle ordakilerden geçiş nasıl olur bilemicem

ayrıca bu yazdığım dersler açıköğretime ait değil canım başka bir okul bunlar yerimseniben

barbimm o adamın ben agzını yuzunu kırarım takma sen kafana,yogunlas derslerıne ara ara gel kafanı dagıtt
selayhusum off cok hamarat kadınsın vesselam beyın gıtsın ısede bana kal kıh kıhh
heyy tutıcımm neden gelmedn bgn gezıyormusun

ben geldim canlar bugün öğlen çok fenaydım regl oldum çok pis şekilde ağrıdan kıwrandım ağladım duwarları tekmeledim resmen...
annemde evde yoktu komşuya zar zor gittim dedim annemi bul ne olur ölüyorum ben diye nerden nasıl buldularsa annemi cep telinide almamıştı annem annem eve geldi yere yığıldım =) hayalet gibi bembeyaz olmuşum annem nasıl korktu varya ...
neyse ilaç falan aldım hafifledi ağrım daha iyiyim şuan...

siz kalkın be3n oturim pc başına
ya ders çalışmadan kaytarmak için yemediğim şey kalmadı valla, pisboğazlığım tuttu
hımm bnmde canım makarna istedi şöyle bolll salçalııııııcokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…