- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #3.241
bende senin yaptigin yere yaptimm :)) ay ile dünya gibi birbirimiz etrafinda dönüp duruyoruz . gel askiiim gel.
:çok üzgünüm: a.s Şeniznikonum saol cnm ewet herkes öyle diyor sana bişeyler oldu eski neşen yok diye ama düzelicem inşallah...
barbim,selahusum,xzgim sizinlede ilgilenemedim affedin...size bakmak için girdim ilaçlar uyku yapıyor yatacağım şimdi iyi geceler hepinize...
huff zaten içim geçii mirmirmirmir Şenizakşam bi mok çalışamadım sigara molası yerine uyku molası verim dedim
veriş o veriş
uyudum gitti mirmirmirmir mirmirmirmir
sen ni zaman uyuyorsun yağ :uhm:günaydin bebeklerim ballarim .
xzgim bende seni yerim.. ham yaparim.
barbim afferim iyi etmisin kavun ve karpuz yata yata büyürlermis yat uyu anacim, dinlensin vucudun.
su anda burda olmayan arkadaslarim tuttti nikon, aybur,hayhay hepinize tünaydin güzel günler
:çok üzgünüm: a.s Şeniz
huff zaten içim geçii mirmirmirmir Şeniz
sen ni zaman uyuyorsun yağ :uhm:
orda saat gece değil mi fisfisfis
sana ve de ezgime de Şeniz
ab de A.B.D. olarak mı yazılır şaşkın alsanaalsanasmile :roflol::roflol:ben uyumuyorum hic birzaman :))
kiz ben yurt disindayim abd degilim ab deyim :)) 1 saat gerideyim sizden su anda 14.04 saat ayy cok güldüm buna allah iyilgiin versin imiii
di mi nasıl aldım ağzından lafı aklinialirimsmilezeki nikoo naniknanik
demek öyle aretliğim kaydirigubbakcemile bak bakim şimdi şu saate ha bak bakim zemuszemussanki sarılıp yumulacağı goncası yokk
bak zeka küpü nikoya geceleri horull horull valla :roflol:
goncan hayat arkadaşın çalışi demekyok barbim oda uyumuyor geceleri :)) beraber takiliyoruz geceleri..
e bacim niko ben sana gecenlerdede dedim yaa kiz abd ye cok gitmeyi isterdim o yüzden orayi sectim diye :))demediysem demedi deee
benim gonca bazen geceleri calisiyor bende buralarda takiliyorum.. emin ellerdeyim yani :) nikona teslim ediyorum kendimi gazosssuz ama :)
he hem çılgınım hem hiperaktif sositososito sempatiksalakcinniçılgın niko:)
selam kızlarrr
ben ewe tıkıldım bugun benımkısı yarın gunubırlık manısa adapazarına falan gıdıcekmıs ıs ıcın
erken yatması gerekıyor bende o yuzden gıtmedım onlara
selayhusum sana kaldım
hayhay buyursun ye sinaşkı memnuyu izleyim bari bende
bide yemek yiyim
bu saatte yiyip sonra şişeyim:)
bana da çok iyi geldi güzellerim :kedi: Şenizbarbim rabbim yardımcın olsun
selayhusum allah razı olsun dünya ahret bacım var benimde
xzgi canım ben beylikdüzünde oturuyorum
tutii canım çok geçmiş olsun
nikoooooooo sesini duymak iyi geldi
çok güzel bir sürpriz oldu bana da opuyorumnanaktaniyi geceler türkiye her nerede ya$iyor ve ya$atiliyorsan...:)))
ooo nikon tellerde sesde duyurulurmushani bize hani bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?