Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

yaa benim aslinda karnim tok ama biraz önce tutisko kizartma dedi yaa benim canim acayip sekilde, patates ,biber ve patlicak kizartmasi cekti üzerine zeytinyagli domates sosu ve onun dahada üzerine sarmisakli yogurt sosu :)
yarinki menumde kesin bulunacaktir bu agzim sulandi anlatirken bile cokacimcoook

pc nin olduğu odada tv yok bende ayrı odalarda
yoksa ben de evcilik oyunu diye bişe başlamış ona takılıp kalıyorum bazen
kendi ye gülüyorum:))
pembe kendi

hayhayciiim cok kilolu olmaktan korkuyorum ben cünkü diyet nedir bilmem acliga kesinlikle tahammülüm yoktur o yüzden insallah bu duyguyu hic yasamam.. aciktigim zamanlarda kan sekerim düser elim ayagim titrer gözümün önü kararir resmen canim yaa ....

gece kusuna ilham geldi durun durun bi sarki söyliyecegim :)

hani sevdikleriiiiiiiim , nerde sevennnnlerrrr, aglatiyor beniiiiiii aci gercekler, BUNDAN ILeriyi uydurcam tam bilmiyorum..
basimi koydugum iiiih bilmiyorum vazgectim..

en cok sevdigim sarkilardan birisi olan kapis kapis askla devam etmek istiyorum..
öyle bir bakis atki, kalmasin tas tas üstünde
sen aski öyle canima katki tassin yüregimde
hadi cikar icindeki sakli cenneti
zaten sevisiyorsun benimle vucut dilinle ay ayy ay

hakkini verelimmi askinn, namusunu kurtaralimmi, yediden yetmise nam salip dillere slogan olalimmi...
ayy ayy ayyayy
aman ha arayi bozmayalim biz ,sakin ha siradan olmayalim biz
elimize gecen bu firsati sevise sevise kullanalim biz ayy ayy ayy ayy
kapis kapis ask her yerde dillerde ,al kacirma al , al kacirma al, al, al al dercesine aska ihanet edercesine

ayy ne severim bu sarkiyi ... gecenin bir yarisi delirmedim haa gayet iyiyim

Son düzenleme:
kop selayhus kopppp
kop evladımmm diyo ya ibo:)
coşmuşsun bi başına selaycım
çağırsan ben de gelirdim eşlik ederdim ama yatayım artık
yarın 7 de kalkcam

günaydın canlarım...
selayhusum dün gece sana eşlik edecektim burda fakat gece 12:00 de sağ kasığımda bir ağrı başladı annem apandistten şüphelendi apar topar acile kaldırdılar beni dr geldi hayatımda bu kadar ilgili cana yakın bir dr görmedim görmemde sanırım muayene etti apandist değil dedi apandist olsa kasılır ayakların mide bulantısı olur falan dedi bağırsaklarımla alakalıymış regl olduğumu bu ay çok yoğun sancılı regl oldum dedim bana strestli gördüm seni dedi birde elim ayağım nasıl titriyordu varya dr dedi sakin ol dedi daha çok gençsin falan dedi bağırsaklarım için film istedi önemli bişey değildir ama yinede bir bakalım dedi regl döneminde akmayan kanlar bağırsaklarının arasına girip ağrı yapmıştır dedi istersen acilde kal bu gece dedi bende evime gitsem sakıncası olurmu dedim ilaç yazdı 2 tane kardeşim nöbetçi eczaneden aldı ilaçlarımı ağrım yok çok şükür kasığımda ama vücudum bir garip sersem gibiyim...
benimkide telaşlandı tutturdu gelicemde gelicem diyor benim yüzümdenmi böyle oldun diyor dedim regl ile alakalı senin ne suçun var dedim iyim dedim sakinleşti sürekli arıyor yokluyor beni...şimdi ilaç aldım yatmaya gidiyorum haber vermek istedim sizede dinlenmem lazımmış birde şu aşağıdaki tadilat olmasa of offf öptüm sizi kızlar...

xzgim yaa yara olacak nerdeyse artik iyice gina geldi valla
cimdik atmadan tutarim diyorsan ne ala :)
yok askım ben cımdık atmadan duruyorum:)
aynen bende oyle ya gece yarıları yıyorumda yıyorum sonrasında kılo alırım bı anda dıye tırsmıyor degılım zaten o ılaclara tam baslamadan 46 kıloydum hatta smdı 50 kılo aldım herkes yakıstırdı hatta benımkısı ne al nede ver dıyor
ben günaydin diyeyimde insanlik görevimi yerine getireyim :)
GÜNAYDIN yavrucuklar
hahahah buna cok yarıldım gunaydın dedın ve ınsanlık gorevını yerıne getırdın bebegım benım bende tunaydın dıyımm hem ınsanlık hemde hayvanlık gorevımı getıreyım:) bu saatte kalkmak bıraz hayvanlık oluyor annem modemı kapattı bende acmadım kıtap okudum snrada uyudum bı bucukta yattım bı bucukta kalktım tam 12 saat

ya tutım sana neler oluyor anlamadım,nazara mı gelıyosun kendıne mı ıyı bakmıyorsun bılmıyorum ama uzuluyorum bak senınkısı yanında heran sana destek,cok anlayıslı hatta bebegım
barbi bebegım ve hayhaycım gunaydınnn belkı nıkocumda gelır oda gorur gunaydınlar efendımmmmmm

heyy ayburum tatlımm hoşgelmişsinnn
artık öğrendiğine göre sık sık beklıyoruz senii
bız aylardır burdayız:)))

hoşbulduk xzgim:1hug:
valla topic baya ilerlemiş hemide çok güzel ilerlemiş eğlenceli güzel sımsıcak muhabbetler olmuş
fırsat buldukça bende tık tık :asigim:yaparım topişinize
:enbuyukkk:

gel tabı sık sık ayburum:)
burda her sey var:)
gel de ara ara guzel cantalarını ekle gozumuz gonlumuz acılsınn:)

kızlar ben smdı cıkıyorum hazırlanıcam
annemı doktora goturucem ordanda 5 gıbı taksıme gıdıcem sercanla bulusucam
gece gelırım opuyorum hepınızı kocaman kocamannn

tutimm canim arkadasim gecmis olsun sana canim yaa , insallah simdi daha iyisindir..
ben bugun giremiyorum fazla benimkisi evde pc den kaldiramadim ...
aybur34üm hosgeldin askitom seni burda görmeye cokkk sevindim gözlerim aydin oldu SIK SIK gel emi
barbicigim yogunsundur yine ders calisiyorsundur kesin calis bitanem basarilar..
xzgim birgünde beni götür taksime rüyalarda bulusalim noluuur

tabikide canim benim ben zaten buranin demirbasi oldum :) hem demirbas hem abla :)) sen hayirdir bugun istanbulda gezmeye dolasmaya cikmadinmi ??? normalde cikar dolasirdin beni orta yerimden catlatirdin

bu aralar gezmeye çıkamıyorum 5 günde 3 ayrı yatılı misafirim oldu ve bununla beraber boğaz enfeksiyonu geçirdim bgn yalnızım pc başında pinekliyorum ama bu haftadan sonra istanbul ve ortaköy beni bekler

Aybuşum, dert ortağım gelmiş be ya zemuszemus Şeniz
selayım şarkını yiyim bebeğim sempatiksalakcinni eurovisiona çok aday gönderilir bu topikten kaydirigubbakcemile3
ben de sargımı çıkarttım çok şükür
bir kaç saat dünyayı yamuk yumuk gördüm aha bun gibi sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…