- 9 Ekim 2009
- 9.108
- 26
- 363
- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #3.201
izleme şeker ya öyle şeyler
depresyona sürükler sonra
hele de ağlamaya hazır bi yapın varsa benim gibi:)
yok askım ben cımdık atmadan duruyorum:)xzgim yaa yara olacak nerdeyse artik iyice gina geldi valla
cimdik atmadan tutarim diyorsan ne ala :)
aynen bende oyle ya gece yarıları yıyorumda yıyorum sonrasında kılo alırım bı anda dıye tırsmıyor degılım zaten o ılaclara tam baslamadan 46 kıloydum hatta smdı 50 kılo aldım herkes yakıstırdı hatta benımkısı ne al nede ver dıyorhayhayciiim cok kilolu olmaktan korkuyorum ben cünkü diyet nedir bilmem acliga kesinlikle tahammülüm yoktur o yüzden insallah bu duyguyu hic yasamam.. aciktigim zamanlarda kan sekerim düser elim ayagim titrer gözümün önü kararir resmen canim yaa ....
hahahah buna cok yarıldım gunaydın dedın ve ınsanlık gorevını yerıne getırdın bebegım benım bende tunaydın dıyımm hem ınsanlık hemde hayvanlık gorevımı getıreyım:) bu saatte kalkmak bıraz hayvanlık oluyorben günaydin diyeyimde insanlik görevimi yerine getireyim :)
GÜNAYDIN yavrucuklar
günaydın canlarım...
selayhusum dün gece sana eşlik edecektim burda fakat gece 12:00 de sağ kasığımda bir ağrı başladı annem apandistten şüphelendi apar topar acile kaldırdılar beni dr geldi hayatımda bu kadar ilgili cana yakın bir dr görmedim görmemde sanırım muayene etti apandist değil dedi apandist olsa kasılır ayakların mide bulantısı olur falan dedi bağırsaklarımla alakalıymış regl olduğumu bu ay çok yoğun sancılı regl oldum dedim bana strestli gördüm seni dedi birde elim ayağım nasıl titriyordu varya dr dedi sakin ol dedi daha çok gençsin falan dedi bağırsaklarım için film istedi önemli bişey değildir ama yinede bir bakalım dedi regl döneminde akmayan kanlar bağırsaklarının arasına girip ağrı yapmıştır dedi istersen acilde kal bu gece dedi bende evime gitsem sakıncası olurmu dedim ilaç yazdı 2 tane kardeşim nöbetçi eczaneden aldı ilaçlarımı ağrım yok çok şükür kasığımda ama vücudum bir garip sersem gibiyim...
benimkide telaşlandı tutturdu gelicemde gelicem diyor benim yüzümdenmi böyle oldun diyor dedim regl ile alakalı senin ne suçun var dedim iyim dedim sakinleşti sürekli arıyor yokluyor beni...şimdi ilaç aldım yatmaya gidiyorum haber vermek istedim sizede dinlenmem lazımmış birde şu aşağıdaki tadilat olmasa of offf öptüm sizi kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?