- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #3.221
hee burdayım ya kupam bile var ahretliğim verdi :hooray:kız nikonum cancanım sen buralardadamı geziyon kaydirigubbakcemile5
ben dışarda sende pc başında gezip duruyon
kuzum çok sevindim sargıların çıkmasına azıcık tepende kuzuları saymış olsan bile
bende uykusuzum yaaaa sabah 7 de kalktım dahada uyuyamadım
o'oo 36 saatte neler olmuş öyle ohaoldumsmileheee demi senin gelişmelerden haberin yok öyle hızlı hayatım varki
hani eşimin kuzeni bendeydi yaa o dün gitti kayınpederim geldi akrabası vefat etti bgnde gitti
birazdan kayınçolar gelcek yemek yiycez sonrada taziyeye gitcez bağcılara
yarın sabahta çapaya tahlil vermeye gitcem reglimin 3. günü yaaa
kaydirigubbakcemile3ilerde demiyolar şimdiden diyolar
istanbul rehberimiz var nede olsa ohhhh evide rahat kocası geç geliyo missssskaydirigubbakcemile3
cuma günü yine misafirim var
yaaaaa duy selayhusum ben hem geziyom hemide bi ton misafir ağırlıyom
şimdi gördüm okudum ohaoldumsmilegünaydın canlarım...
selayhusum dün gece sana eşlik edecektim burda fakat gece 12:00 de sağ kasığımda bir ağrı başladı annem apandistten şüphelendi apar topar acile kaldırdılar beni dr geldi hayatımda bu kadar ilgili cana yakın bir dr görmedim görmemde sanırım muayene etti apandist değil dedi apandist olsa kasılır ayakların mide bulantısı olur falan dedi bağırsaklarımla alakalıymış regl olduğumu bu ay çok yoğun sancılı regl oldum dedim bana strestli gördüm seni dedi birde elim ayağım nasıl titriyordu varya dr dedi sakin ol dedi daha çok gençsin falan dedi bağırsaklarım için film istedi önemli bişey değildir ama yinede bir bakalım dedi regl döneminde akmayan kanlar bağırsaklarının arasına girip ağrı yapmıştır dedi istersen acilde kal bu gece dedi bende evime gitsem sakıncası olurmu dedim ilaç yazdı 2 tane kardeşim nöbetçi eczaneden aldı ilaçlarımı ağrım yok çok şükür kasığımda ama vücudum bir garip sersem gibiyim...
benimkide telaşlandı tutturdu gelicemde gelicem diyor benim yüzümdenmi böyle oldun diyor dedim regl ile alakalı senin ne suçun var dedim iyim dedim sakinleşti sürekli arıyor yokluyor beni...şimdi ilaç aldım yatmaya gidiyorum haber vermek istedim sizede dinlenmem lazımmış birde şu aşağıdaki tadilat olmasa of offf öptüm sizi kızlar...
belki değil geldim bilebarbi bebegım ve hayhaycım gunaydınnn belkı nıkocumda gelır oda gorur gunaydınlar efendımmmmmm[/B]
gel beraber gezek selayhusum daha gencım gezmem lazımm:)6ayın acısını cıkarmam lazım:)barbim bebegim benimki sigara molasina kalktiginda geliyorum :)) 2 dakka nasil cabuk iciyor oda hemen geliyor geri gecmisi bi okuyayim..
ayburum arkadasligini kabul ettim artik dünya ahret arkadasimsin bacim :) ayriyetende gecmisler olsun atlattin demi iyice hastaligi ??
nikonum seninde gözünden cikmis bandaj , hadi cabucak iyiles arkidisim.
xzgim gez gez gez gez anasini satayim bebek
tuti nasil oldun canim bebisim ???
uyu askım,uyu dınlen kendıne gel ama çok özletme kendını ben hemencecık ozlerım senınikonum saol cnm ewet herkes öyle diyor sana bişeyler oldu eski neşen yok diye ama düzelicem inşallah...
barbim,selahusum,xzgim sizinlede ilgilenemedim affedin...size bakmak için girdim ilaçlar uyku yapıyor yatacağım şimdi iyi geceler hepinize...
heyy masallah be canım bıtmıyor mısafırlerınn Allah sana nasıl bır sabır ve guc verıyorsa artık:)) istanbulun neresınde oturuyosun tatlımilerde demiyolar şimdiden diyolar
istanbul rehberimiz var nede olsa ohhhh evide rahat kocası geç geliyo missssskaydirigubbakcemile3
cuma günü yine misafirim var
yaaaaa duy selayhusum ben hem geziyom hemide bi ton misafir ağırlıyom
wallaha cok sukur ayagım cok daha ıyı saka maka 2 ay oldu amelıyat olalı,cuma gunu kontrolum var bayadır egzersızlerımı yapmıyorum ınsallah yakalanmam doktoraşimdi gidip ezgiyi taksimde bi basam benn
cöööööööö yapıp kaçimm
leyleği havada gördü gezip duruyo
ayağıda nası hemen iileşti sercan gelince, var bunda bi iş :dilcikar:
ayy yagmadı cok sukur canım hatta ne guzel serın serındı keske hep oyle olsa tesekkur ederım bıtanemmtamam xzgicim paylaşırım
sanada iyi gezmeler havada kara bulutlar dolaşıyo inş yağmur yağmaz
anneciğinede geçmiş olsun
sen hele bır gel ben seni nerelere nelere goturucem ama en cok senı degıl selımımı gezdırıcemm:))tutimm canim arkadasim gecmis olsun sana canim yaa , insallah simdi daha iyisindir..
ben bugun giremiyorum fazla benimkisi evde pc den kaldiramadim ...
aybur34üm hosgeldin askitom seni burda görmeye cokkk sevindim gözlerim aydin oldu SIK SIK gel emi
barbicigim yogunsundur yine ders calisiyorsundur kesin calis bitanem basarilar..
xzgim birgünde beni götür taksime rüyalarda bulusalim noluuur
Aybuşum, dert ortağım gelmiş be ya zemuszemus Şeniz
selayım şarkını yiyim bebeğim sempatiksalakcinni eurovisiona çok aday gönderilir bu topikten kaydirigubbakcemile3
ben de sargımı çıkarttım çok şükür
bir kaç saat dünyayı yamuk yumuk gördüm aha bun gibi sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?