Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

hepsi birbirinden güzel bebegim yaa nasil hosuma gidiyor valla beni imrendiriyorsunuz evi mutfagi bastan dizecegim sanirim :)) bu kk benimkinin hic hosuna gitmiyecek masraf cikiyor diye :)) artik ekimde kendim basliyayimda ise rahat rahat alayim istedigimi :)

çok hoş ve güzel şeyler seçmişsin
allah mutlulukla sağlıkla kullanmayı nasip etsin

evin eksiği hiiiçç bitmezz canımm :))

demi günaydinim hergün yeni bisey görüyor insan modalar geciyor hatta ben evleneli oldu 8 sene oooo ilk aldiklarimin cogunu attim :)

selayhusumm sen gel bıze ıstedıgını kullan gonlunce al gotur bence bıze gelmen daha az masraflı olcak o yuzden sen bıze gel:))
ewet gunaydıncım alıyorum alıyorum bıtmıyor ama zaten cok esya sewmıyorum gereklılerı alıcam gerekırse ılerde kendım alırım zaten yıne
sız senelerdır ew hanımı oldugınız ıcın degısık gelıodur

gndy canim ben artik tam gün calisamam cocuk icin olmaz yarim gün 3-4 saat günde düsünüyorum . selimi krese verecegim o zamanlardada hem onun hem benim icin artik 2 sene oldu bana nerdeyse dogum iznine cikali izin izin bitiremedim gitti :)
xzgim bebegim ama hep sizde kalmam gerekecek ozaman bana bi oda acin siz bari :))

Son düzenleme:
way xzgı maasallah cok gusel seyler secmıssın...
bu ev zıkkımlarını ne kadar alırsan al bitmez...bende yavaştan başlıyım diyorum baharatlıkları bilmemneleri almaya yemek takımlarım,çatal-bıçak setlerim tamam su takımı almam lazım bide bol bol şarap bardağı alayım diyorum bizim ewde mahzen olucak çünkü şarap çok seviyoruz benimkiyle...

eee zaten modaya yetişebilene aşkolsun.
evde mutluluk huzur olsunda herşey zamanla olur
diyoruz ama diğer taraftanda biz kadınlar alışverişdende vazgeçemiyoruzz :)

selayhus allah kolaylık versin canım
bencede arayı uzatma başla iyi geliyor çalışmak insana

ayıp edıyorsun selayhusum basımın ustunde yerınız var ama mınnosumuda getırsenız
senı ne kadar kabul ederım bılemem:)) mınnos gelırse ısın rengı degısır:)) ama gelsınde bız dedıkodu yaparken bızı rahatsız etmesınn:))
tutımmm ewet cok guzel seyler var ınsanın ıcı acılıyor bende alıcam daha sarap bardakları bız hernekadar sarap ıcmesekte sarap bardakları cok guzel:)
gunaydncımm ınsallah huzurumuz mutlulugumuz daım olurda 2 catal 2 kasıgımız olur razıyım

alkolikler sizi
sarapci sarap sarap
shut up - black eyed den esinlenerek söyledim :)

alkolikler sizi
sarapci sarap sarap
shut up - black eyed den esinlenerek söyledim :)
ayy sana ınanmıyorum selayhusum bunu bu sarkıyı bole degıstırdıgıne ınanamıyorum sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
tatlı kızlarr
ben yatıyorum artıkk
size hoş sohbetlerr şekerler

ıyı geceler ıyı uykular tatlım
yıne beklerız topıgımızee

hhahahha o resımde ne oyle:))
saka yapıyorum tabıkıde bebısımmm:)
gıttım sabah hastaneye 10da demıstı doktor
tahlıl bolumune gttım kadın dedı kı en az 3 saat once uyanmanıs gerekırdı
bense 10a yetısmek ıcın cok ugrasmıstım gerı gonderdıler benı 12de tekrar gıdıcemm off off

günaydın
barbi kendimi sana bi tanıtayımki bi daha unutamayasın beni
tutim canım bir gün o klavye benim başımdada patlıycak kociğin sabrı tükenmek üzre oda leptop alsın
xzgim ayyne tatlı heyecanlar vardır sende kimbilir doya doya alışverişin tadını çıkarın benim çeyiz alışverişim hiç güzel olmamıştı aceleye gelmişti içine sine sine al bu arada inş hormon değerlerin normal çıkar
selayhusum sen istanbul geliver bi molada bende verirsin
güzel öğretmenim günaydında gelmiş

günaydin bebekler hepinize hepinize ... güzel bir haftasonu diliyorum sizlere
xzgim tabikide alinmadim, ne alincam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…