Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

biraz önce misafirlikten geldik :) eve gelince karnim acikti dünden kalan pizzalarimi yedim ayran yaptim yanina buzlu. simdi karnim $i$.. rahatsizim :)) ama size bakmaya geldim

butun kızlar toplastık toplastık:)
bende smdı geldım ewe canlarım sercanlardaydık kayınpederim salı gunu cıne gıdıyor onu yolculama bahanesıyle gıttık sımdı geldık eve
sız kıme gıttınız bakım selayhusum hımmmmmmm?
tutısım bebegım cıkmadınmı bgn ewden?
bgn you_knowla konustuk cok ama cok yakın oturuyoruz aramızda bırkac sokak var gorusucez bıde kk dan kızlar onun ewınde toplanıcaklarmıs benıde dawet edıcek ozamanda gıdıcem

barbicikte yok kac günden beri özledim onuda huuu barbi barbii seni özledik gel artk kuzmm

geçen gün otobüse bindim gidiyoruz karsımda bır kız tam bır esmer guzelı yesıl gozler falan dedım ayy ne guzel kızmıs allah sahıbıne bagıslasın neyse abı snra ben kafamı cama cevırdım yolu ızlıyordum.karsımdakı kız musaıt bıyerde ınebılırmıyım dedı otobus durdu ve ındı işte o an anladım kı bız bosa yasıyoruz hemen harekete gectım ve tek hucrelı canlılar ıcın bısey yapmaya karar verdım bununlada yetınmedım aldıgım ders oyle buyuktu kı gozunun ustune duzgun gozkalemı cekemeyen butun kızların ders alması ıcın beledıyeye basvurdum

o xzgim seni tutabilene ask olsun :)) vayyy vayyy bulusmalarada gidecekmis artik bizimle resimlerini paylasirsin :))

nasil yani ya kizin gözleri cok güzel ama kalem cekmeyimi becerememis ??

benim bi arkadasima gittik canim sayili aile gezmelerimizde tekiydi :)) aslinda beraber gittigim benimkiyle tek bu arkadsim var.. oda evli 2 cocugu var 12 senelik arkadasim ...2 saat oturup geldik bizde.

evet selayhusum grıp degılde bogazlarında bır sorun var alerjık gıbı bısey
alperde usutmus 2 gundur yatıyordu mıdesı yok kotuydu
yarın okul pıknıklerı vardı ona gıdebılmek ıcın ıyılestı garıbım ama cok yagmurlu dıye hava ıptal edıldı carsambaya

ayy hayır selayhusum makarasına yazdım sadece:)
bazen oyle sacma sapan anlamı olmayan hıkayeler yazıyorum ya
sokumu kaybettım hıkayesınden sonra anlaman gerekırdı askolsun
bıtanem benım ya kalemımı duzgun cekememıs dıye
yerem ben senı yermm yeremmm

beni yiyebilirsin :))
sizofrenik ruhum askiim, bal petegim, seker pakedim, lolipop topitopum , etipufum ..:==))

beni bu halimlede sev selayhusum:)
off delı gıbı sıtelerde dolasıyorum ceyız ıcın nevresım takımları falan bakıyorum sıparıs verıcem
sız kıme gıttınız bugnn

kiz dedim yaa arkadasima diye okumamisin :))
illede ismini soruyorsan tülaya gittik :))
sizinkilerede gecmis olsun canim bizimkilerde ayni sizinkiler gibi hastaymis.. annem babam abim yani

kzlar ben yatiyorum uykum geldi , sabah erken kalkiyorum topigimizin sakinleri..

xzgim,tutim,barbim,nikonum,ayburum,gnydinim hepinize iyi uykular iyi rüyalar yarn görüsmek üzere insallah. coook cok öpüldünüz

barbim dön artik ...diger topiktede selimin hamuruna ne kattiniz demisin :))) bende bilmiyorum valla

gunaydın kızlarr
oo kalkmıssınızda gezmelere bıle gıtmıssınız:)
bende sabah kalktım bı sıtenın yenı urunlerı gelmıstı geldıgı anda bıtıyor onları sıparıs etmekle ugrastım
yenı yenı cıcıler aldım ceyızım ıcın pıjamalar camasırlar falan kendımı ıyı hıssedıyorum:))
hanturkscum hosgeldın canım elbet karsılasırızz:)

kızlar siz sormadan bu sefer ben hemencecik koyayım resimlerini hazır bosken

3lü takım

kesme tahtası ve cay koyma kutusu

hem kısa bornoz hemde sabahlık

devamı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…