Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

kizlar ben simdi hazirlanip cikacagim birazcik tencere tava bakmaya gidecegim....dün beni gaza getirdiniz .
ben gelene kadar iyi davranin kendinize topige bakar olun lütfen..
xzgim gitmisin sanirim canim insallah iyi sonucla dönersin . burda veya msn de bana durumunu haber vr canim insallah iyidir..
ayburum gel beraber cikalim eksigin varmi :)

selayım olmazmı eksik daha doğrusu aç gözlülüğümden bütün züccaciyeleri almak istiyom hergün yeni şeyler çıkıyo
güzel ciciler alda gel

selam canlarım
gıttım ama pazartesıye artık ne oldugu anlasılcak umarım hersey guzel olur
selayhusum askımm cok alma kız ıstanbula gelıcen masraf yapma buralardan bakarız
gunaydıncım hosgeldın nasıl gectı gozetmenlık:)
ayburum canım walla ıcıme sındıre sındıre alıyorum ınankı hıc aceleye gelmıyor hıc bıseyım:))

aybur saol canım benimm

ezgicim nasıl olsun işte küçücük çocuklar tatlı tatlı hepsi yazık üzülüyorum.
bu yaşta sınav stresine giriyorlar.

selam bayanlar...
ben geldim dışarı çıktık annemle az ewwel geldik çok sıcak yaw durulmuyor sokakta ıykkk hemen duş aldım eve gelip...şimdi abur cubur ne var ne yok götürüyorum mideme...
pazartesi tahlil yaptırcam allah izin verirse en nefret ettiğim şey kan vermek :S

kizlar bende demin parktan geldim selimle beraber hamur yogurmustum pizza icin simdi onu yapmaya kalkiyorum .
xzgim nereye kayboldun canim ???
tuti yine gezdin dolastin demekkk heeee seni gidi senii.

bütün kizlar toplandik toplandik

selam kızlar
ayy ewet ama bugun aksamustu cok serındı tutım hatta yagmur yagdı hala yagıyor,ne tahlılı yaptırıcaksın bugun bende kan verdım 7tane test yapıcaklar
selayhusum hamaratım bebegım ne bu sureklı pızza yapıyosun:) cıktım sercanla bulustum yarım saat once geldım ewe hemen gırdım yatıcam ama cok takılmıcamm

hosgeldin canim...
yok kiz pizza yapali oldu 3-4 hafta galiba bugun canim istedi yine yaptim bende..
tuticigim agrilar icinmi yaptiracaksin tahlilleri bugun bisey dememistin bana msn insallah her ikinizinde sonuclari terrrr terrr temiz cikar..
xzgim bende fazla kalmiyacagim birazdan cikarim uykum geldi bugun nedense..

gördüm canim hemen bende yorum ekledim senin ardindan birde istahsiz sarki kategorisi vardir diye :))
bugun ikimizde elbise giymisiz :))) benim dolabimdaki cicekli tek esyam sanirim :) bu elbise seninkide cok hosmus canim cokta yakismis sana saclarinda nasil uzamis...

xzgim ben yatiyorum iyi geceler canim caponum :)
öpüyorum gözlerinden seni...
ve topikte yorumda bulunan bütün arkadaslarimi...

sagol bebegım sanada oyle wallahı
ewet ya saclarım gercekten saka maka baya uzadı bebısımmm:))
opuyorum cok ıyı geceler kuzucugum bende yatarım cok gece kalmadan
dıger kuzucuklarımada opucuklerrr

iyi pazarlar canlar...
ben simdi parka gidiyorum selimimle beraber ... sizleride öpüyorum coooook cooook

tünaydın canlar...
selayhusum hemen cevap wereyim ewet cnm kasığım için kan aldırıcam bakalım...
xzgim inşallah temiz çıkar sonuçların...
barbiş gittin özlettin kendini...
nikoooooooom gelmeyon artıkkkk...
ayburcum şimdi gördüm canım mesajını saol tatlım ...

gunaydın kızlar
11 gbı kalktım kahvaltı yaptım yarı uyudum yarı uyandım bu saate kadar
tam bır sapsala dondum
havada yagmurlu hıc keyıf yok dısarıda
aksam ustu sercanların aılesıne gıdıcez galıba
ama ewdekılerde hasta napıcagımız bellı degıl

evet ya xzgim hava çok sıkıcı pazar olduğu belli günlerden ıyk ewden çıkasım yok benimde...
babam zaten işte kardeşim,annem ve ben çıkıp gezelim diolar ama havadan dolayı çıkasım yok benimde...
bu arada geçmiş olsun ailen için içir ailene şifalı otları akşama bişeycikleri kalmaz gidersiniz 2.ci ailene cnm...

ben parka gidiyoruz demistim ama parka gitmedik hep göl var onun kenarina oturmaya gittik biraz yürüdük biraz piknik gibi bisey ettik sonra geri geldik .. bu aksamda arkadas oturmaya gidiyoruz 1 saate kadar gideriz artik gece gec gelirim bilmem siz olurmusunuz canlarim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…