- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #3.461
öptüm tutim smilli smilli Şeniz kaydirigubbakcemile3ıooooooooooooooooooo barbim gelmiş hoşgelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş...maaşallah çok enerjik gördüm seni...
nikom smili manyağım benim senin özet geçmeni yerim ben ne güzel ifade etmişsin ya kıyamam sana...
bu arada orda kullandığın smililer bile çok hoşuma gitti...
ist hava berbat ya zor görüyorum laptopun tuşlarını hava o derece karanlık ışıktada oturmayı sevmiyorum
xzgim bensiz dedikodu yaptınız he tahlillerin temiz çıkmış çok sevindim...
selayhusum marketçi güzelim benim gez bakalım oğluşunda kreşe başlıcak hayırlısı olsun bakalım...
evet bebeğim ni zaman yaz gelecek :sinifsinif: evet geleceksiniz yiyip içicez bi bakmışın niko kaybolmuş siz doru mtfağa bulaşık yıkamaya :jeyyar: :roflol::roflol::roflol:nikonum sorma havalar mahvetti durdu ama bize vız gelir toplaşıcaz en kısa zamanda
ve acı gerçek orası eniştemin tükanı değilmiş :jeyyar: sırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol:
he picamayla giderük kaydirigubbakcemile3 maytapmı geçiyon :mymeka: sanki bihterin ölüm gecesinde pijama patrisine gidik sırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol:pantolumu almaya gittim
işyerinden bi hatun bugün mangoda indirim başladığını söyledi
onla daldım mangoya
o kıyametten bi akkabı bide tek omuz bi badi aldım çıktımmm.
hiçbişeyim yokmuş gibi bide edeirnede alışveriş yaptım
bu ay batttımmmmm eyvahedigeldismile
nise aldığın cicilerini güle güle kullan aretliğim bizim de gözlerimiz şenlensin aklinialirimsmile
pantulla ne zaman tanıştırıcan bizi sempatiksalakcinni
oyy kuzuma da espri ne kadar yakışıyo :roflol::roflol::roflol::roflol: Şenizbarbim yeni cicilerin hayırlı olsun
migrosa çok yakın oturuyom sen yeterki bi alo de offf bide geniş mis gibi balkonum var ne güzel kahve içilir
selayım galiba kociğide kendinide pc başından kaldırmış :jeyyar:
şşşşt jenifer sit down sit downkimsecikler yok
alt kattaki jennifer apartmanı yıktı sağolsun (jennifer köpek)
evde yalnız sanırım kapıyı kırmaya mı çalışıyo napıyo
güm güm güm bi de ağlıyo zavallı
hem kendi sesi hem kapının gümbürtüsü offfffff
ben de e-okula not girmeye çalışıyorum bi yandan
karne yaklaştı işler çoğaldı
ay kuzuma da anaokulu öğretmenliği ne kadar yakışır Şenizbuarada ayburcum selam canım tesekkur ederım ewe gelır gelmez yenı cıcılerde sıparıs etmeye calısıyorum smdı cok buyuk kampanya var cotton box da nevresım takımı ve battanıyesıyle beraber 200 mılyondan 90a dusmus ama onaylanmıo bır turlu mafoldumben
gerçek diyorum ya, çok şefkatli bi bakışın var yirim seni olumunekankayizsmile
cotton box nevresim ben de aldım renkleri kumaşı çok güzel tavsiye ederim
2 tane almıştım biri ilk yıkadığımda kat izi gibi solma oldu sanki ama bir sorun yok hiç renk atmadı :hulya:
soldu gibi ama renk atma olmadı nasıl oluyo dersen hiç bi fikrim yok nasıl anlatırım bilmiyom :sm_confused:
ötekinde öyle bir problem olmadı yeni almışım gibi vereliniortak
umarım sen de memnun kalırsın çiçeğim opuyorumnanaktan
bu ne acele 3 gündür yağ :uhm: bulgurluya mı gidicen düştün çehiz telaşına kaydirigubbakcemile
selayım, masum çılgınım ha gayret bu yaştan sonra gençliğin dibine vurcaz süprizzzzz :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:burdayim alooo henüz bir isim yoktu tv bakiyorum ama gelecek icin söz veremem :))
xzgim gelmis hosgelmis
hayhay buyurmus gelmis hosgelmis
tuti gitmis niye gitmis
nikon zaten bi ugradi gitti nereye gitti
barbim resim eklemis kacmis :)
buda nikonun dedikodusuna döndü :))
sizleri seviyorum
aybur burda kulaklarim cinliyor :)) dikkat et hemen gelirim
şu 7 dk browniyi bir kaçkere duydum acil tarif alimayy ben bın saatte hep yazıyorum hep bısıler bakıyorum sızın yazısmalaerınızı kacırmısım
selayhıusum gelmıss
tesekkur ederım kızlar
hayhaycım bende pazr gnu yaptım brownı hemıde 7 dakıkada herkes afıyetle yedı:))
ben gece yemek yerım ama kalmıyor kılolar:)