Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

öptüm tutim smilli smilli Şeniz kaydirigubbakcemile3
nikonum sorma havalar mahvetti durdu ama bize vız gelir toplaşıcaz en kısa zamanda
evet bebeğim ni zaman yaz gelecek :sinifsinif: evet geleceksiniz yiyip içicez bi bakmışın niko kaybolmuş siz doru mtfağa bulaşık yıkamaya :jeyyar: :roflol::roflol::roflol:
ve acı gerçek orası eniştemin tükanı değilmiş :jeyyar: sırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol:
he picamayla giderük kaydirigubbakcemile3 maytapmı geçiyon :mymeka: sanki bihterin ölüm gecesinde pijama patrisine gidik sırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol:
nise aldığın cicilerini güle güle kullan aretliğim bizim de gözlerimiz şenlensin aklinialirimsmile
pantulla ne zaman tanıştırıcan bizi sempatiksalakcinni
oyy kuzuma da espri ne kadar yakışıyo :roflol::roflol::roflol::roflol: Şeniz
şşşşt jenifer sit down sit down bi rahat dur da hayhay örtmenimden şu kabaklı kesin tarifin alim zira çok ilgimi çekti cokacimcoook kaydirigubbakcemile2
ay kuzuma da anaokulu öğretmenliği ne kadar yakışır Şeniz
gerçek diyorum ya, çok şefkatli bi bakışın var yirim seni olumunekankayizsmile
cotton box nevresim ben de aldım renkleri kumaşı çok güzel tavsiye ederim
2 tane almıştım biri ilk yıkadığımda kat izi gibi solma oldu sanki ama bir sorun yok hiç renk atmadı :hulya:
soldu gibi ama renk atma olmadı nasıl oluyo dersen hiç bi fikrim yok nasıl anlatırım bilmiyom :sm_confused:
ötekinde öyle bir problem olmadı yeni almışım gibi vereliniortak
umarım sen de memnun kalırsın çiçeğim opuyorumnanaktan
bu ne acele 3 gündür yağ :uhm: bulgurluya mı gidicen düştün çehiz telaşına kaydirigubbakcemile
selayım, masum çılgınım ha gayret bu yaştan sonra gençliğin dibine vurcaz süprizzzzz :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

şu 7 dk browniyi bir kaçkere duydum acil tarif alim :dance:

nikonum bir gelmiş pir gelmiş hastayım sana sen iskenderden sonra kaçarsan nolcakki bizde mutfağa geçerik biliyon bulaşık yıkamayı seviyom
selayım keşkem benimde ev telefonum oluvereydi

rüzgar gibi estin gectin yine nikonumcanim.. helall
biz eski topragiz her yerimizden dinamizm fiskiriyor :)delikafadulden :sm_cool: :dance: hihoyyyt

nikonum bir gelmiş pir gelmiş hastayım sana sen iskenderden sonra kaçarsan nolcakki bizde mutfağa geçerik biliyon bulaşık yıkamayı seviyom
selayım keşkem benimde ev telefonum oluvereydi
biliyorsun değil mi sen bulaşık yıkarsan dayanamayacağımı yaramaz seni aklinialirimsmileaklinialirimsmile
olmaz Aybuşum bensiz bulaşık yıkayamaz kıskanırım olmaz yasakkelime sempatiksalakcinni :roflol::roflol:
rüzgar gibi estin gectin yine nikonumcanim.. helall
biz eski topragiz her yerimizden dinamizm fiskiriyor :)delikafadulden :sm_cool: :dance: hihoyyyt
vaay selay hakkat dedikleri gibi varmışsın gece gece iyi vakit geçirdiğin belli :jeyyar::jeyyar:
heyyt yawyum be şu neşeye şu enerjiye bah aklinialirimsmile
coşalım tabi hakkımız sositososito hihoyyyt :dance: :teytey:

nikko allah senine etmiye emi bgn selayımın çok günahını aldık durduk
nasılda hedefi tam ortadan vurdum eeee ben bulaşık yıkıycam sende duruluycan aybikte kahve yapcak
selayım senin sesini duymak bir şereftir

nikon yavrum ne iyi vakiti yawww , bi benimki acti laptop bide ben actim karsilikli teknolojimiziüdoruga cikardik :) (lütfen yanlis anlasilmasin bu laf kih kih )

ayburum canim cigerim o seref bana aittir, ben internet hesabima yükliyeyim para essah ararim kiz hic sorun degil yükleyince sanada haber veririm söylersin numarani bana :) emiii

bulaşıktan sonra Aybikemin kavesi de çok güzel gider :dance::dance:
o ne güzel kaveydi cokacimcoook
nikon yavrum ne iyi vakiti yawww , bi benimki acti laptop bide ben actim karsilikli teknolojimiziüdoruga cikardik :) (lütfen yanlis anlasilmasin bu laf kih kih )
şimdikini yanlış anlamasak bile bi itiraf vardı o cümlede eminim :jeyyar:
maşallah maşallah her daim böle olun :icecream:
ayburum canim cigerim o seref bana aittir, ben internet hesabima yükliyeyim para essah ararim kiz hic sorun degil yükleyince sanada haber veririm söylersin numarani bana :) emiii
aman dur arama yasakkelime
bi aradın mı kapatamazsın benden uyarması delikafadulden
biz 1-2 saatten önce kapatamıyok dakikalar eriyo sonra bekleki 1 ay dolsun sempatiksalakcinni :dance::dance:
:jeyyar::jeyyar:
yok canım yanlış anlamadık:teytey::teytey:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

nikonum bende kendime albüm yaptım ama boyutları küçülttüm şimdide çok küçük oldu yavvvv
nerde albüm cd mi çıkarttın dvd mi delikafadulden :roflol::roflol::roflol:

hakkaten küçük olmuş ya mafoldumben
paintten boyutunu 100 veya 200 yap bi dene bakalım resim bozulmadan büyücek mi :2:

gelmeyin üzerime :)))) itifar edecegim herseyi :))
ben yatayim bari.. en iyisi yatmak ..
hepinizi muculadim baybiler :1hug: Şeniz

albume bakiim öyle gideyimm.. ayburum senin benim albümde yaptigin yorumlara bende yorumumu ekledim :))

gelmeyin üzerime :)))) itifar edecegim herseyi :))
ben yatayim bari.. en iyisi yatmak ..
hepinizi muculadim baybiler :1hug: Şeniz
güle güle yat bebeğim aklinialirimsmile :jeyyar:

nikoncanım cancanım sana ve espirilerine hastayım biliyin dimi
:kedi:
ben de seninle her konuda hem fikir olmamıza, yanında rahat edebilmeme, sıkıntılarımı sabırla dinlemene hastayım yerimseniben Şeniz

GÜNAYDINN hatuşlar dün aşkam sizden ses çıkmayınca yatıvirdim
ee bilionuz 3 günün yorgunluğu uyu uyu geçmiyür biliyünüzmüü :2:

hayhay bağa ingilizce çalıştırıvir bebembi zahmet, zira 45 almışım sınavdan alsanaalsanasmile
yannız benimkisi mesleki yabançı dil, teknik yanii netcem bilmiommm :1no2:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…