- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #3.481
tamam canım mutlaka haber veririrm. aaa radyo tv de güzelmiş ha,ben de öyle bi bölüm çok istemiştim ama bizim katsayı düşüyordu seçemedim.koydugun zaman haber ver hemen bakıp yorum yapmalıyım canım sempatiksalakcinni
ben anaokulu ogretmenıyım gercı ılk once radyo ve tv okudum sonra anaokul ogretmenı olmalıyım dedım ve bu ıse basladım :hulya: senın bransın ne canım senden nedense bır ıngılızce yada tarıh hocalıgı sezdım :kedi:
ayy kızım ben senın sesıne bayılıyorum cok tatlı sıven sen konus ben senın konusmana sarkı dıye tempo tutarım kih kih sempatiksalakcinnine etmisim ne etmisim :) beeeen xzgim haftaya ararim seni ben aluu diyecegim sana hihoyyyt:1hug: tabi önce numarani alacagim :)
benim sesimi duymak isteyen arkadaslar özelden numaralirini atabilirler ama ev telefonu olsun lütfen hepicinizi ararim güzel türkcemle size hallo derim :)
yangından mal kacırmaya calısıyorum bebegım:) bingo evet bu huyumdan bazen cok nefret etsemde bıraz fazla sefkatlıyım herkese karsı okulda arkadaslarımın ılac saatlerınde ılaclarını bıle ıcırdım bırazcık gaddar ve kın tutmayı ınan cok ısterdım sempatiksalakcinniöptüm tutim smilli smilli Şeniz kaydirigubbakcemile3
evet bebeğim ni zaman yaz gelecek :sinifsinif: evet geleceksiniz yiyip içicez bi bakmışın niko kaybolmuş siz doru mtfağa bulaşık yıkamaya :jeyyar: :roflol::roflol::roflol:
ve acı gerçek orası eniştemin tükanı değilmiş :jeyyar: sırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol:
he picamayla giderük kaydirigubbakcemile3 maytapmı geçiyon :mymeka: sanki bihterin ölüm gecesinde pijama patrisine gidik sırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol:
nise aldığın cicilerini güle güle kullan aretliğim bizim de gözlerimiz şenlensin aklinialirimsmile
pantulla ne zaman tanıştırıcan bizi sempatiksalakcinni
oyy kuzuma da espri ne kadar yakışıyo :roflol::roflol::roflol::roflol: Şeniz
şşşşt jenifer sit down sit downbi rahat dur da hayhay örtmenimden şu kabaklı kesin tarifin alim zira çok ilgimi çekti cokacimcoook kaydirigubbakcemile2
ay kuzuma da anaokulu öğretmenliği ne kadar yakışır Şeniz
gerçek diyorum ya, çok şefkatli bi bakışın var yirim seni olumunekankayizsmile
cotton box nevresim ben de aldım renkleri kumaşı çok güzel tavsiye ederim
2 tane almıştım biri ilk yıkadığımda kat izi gibi solma oldu sanki ama bir sorun yok hiç renk atmadı :hulya:
soldu gibi ama renk atma olmadı nasıl oluyo dersen hiç bi fikrim yok nasıl anlatırım bilmiyom :sm_confused:
ötekinde öyle bir problem olmadı yeni almışım gibi vereliniortak
umarım sen de memnun kalırsın çiçeğim opuyorumnanaktan
bu ne acele 3 gündür yağ :uhm: bulgurluya mı gidicen düştün çehiz telaşına kaydirigubbakcemile
selayım, masum çılgınım ha gayret bu yaştan sonra gençliğin dibine vurcaz süprizzzzz :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
şu 7 dk browniyi bir kaçkere duydum acil tarif alim:dance:
barbim hanturksüm tünaydin , sevgili burda olmayan topik sakinleri uyumaktamisin uyanin uyanin ricaaa
canım bende hatırlamıştım seni hatta dün belirtmiştima.shoşgeldin hanturks yaa yanlış hatırlamıyosam ben senin düğün fotolarının boyutunu büyütmüştüm heralde o zamanki nikim leptaptı
günaydın kızlaar, akşamki yazılarınıza baktım da ne çok örtmen varmış burda
ayburcuk sen de mi öğretmendin kız, gerçi belli bana resim eklemeyi ilk sen öğrettin hatırlıyo musun bilmem kaydirigubbakcemile3
[
yok be canım ben çakma öğretmenim:jeyyar: dışardan işletme 2. sınıf terkim anaokulunda yedek öğretmenlik yapmıştım
aaa ben senin o mesajını görmemişim ama ikimizde hatırlamışız birbirimizi opuyorumnanaktan olsun hayatım öğretmenlik yapmışsın sonuçta öğretmen sayılırsın o zamancanım bende hatırlamıştım seni hatta dün belirtmiştim
yok be canım ben çakma öğretmenim:jeyyar: dışardan işletme 2. sınıf terkim anaokulunda yedek öğretmenlik yapmıştım
[B]selayım tünaydın
barbim ingilizce yerlerdeymişlmaz:
bu sene nasipse bende kursa gitcem inş
ahali bu arada albüme foto ekledim barbim beni bidaha görüpte unutamaya[/B]sın diye:kedi:
barbım aradım senı ama acmadın tam ogle yemegındemı aradım acabaa
ew telınden aradım ama sonu 25 bebegım
[B]selayım tünaydın
barbim ingilizce yerlerdeymişlmaz:
bu sene nasipse bende kursa gitcem inş
ahali bu arada albüme foto ekledim barbim beni bidaha görüpte unutamaya[/B]sın diye:kedi:
ayy cok hostu
cok heyecanlandım barbım konusurken sankı sevgılıymısızde yenı yenı konusmaya baslamısız gbı:))
hıc beklenmedık bıanda konustuk bıde:))
zalak kafam alsanaalsanasmile
hoşgeldin kuşumcumm sana arkadaşlık yolladım
albümü dikizlicem hemen şakkıdı,
ingilizceden sürünüom ya evet
ayy ben capacity sephoradan aradılar sandım valla delikafadulden
ordan tlf bekliodum
birden ezgi diyince kal geldi
canım benim ses tonun samimiyetin harikaaa tiz zamanda bu görüşüğün canlısını edelim :teytey:
xzgim orda mısın canım, hayırlı olsun barbiyle ilk konuşmanız, nasıl değişk bir duygudur heralde
xzgim ama bayıldım size maşşallah subhanallah rabbim nazardan saklasın
sende bütün fotolarda gülmüşsün ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?