Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

günaydın kızlaar, akşamki yazılarınıza baktım da ne çok örtmen varmış burda
ayburcuk sen de mi öğretmendin kız, gerçi belli bana resim eklemeyi ilk sen öğrettin hatırlıyo musun bilmem kaydirigubbakcemile3
hayhaycım kolay gelsin valla bilirim ben de kolejde çalışmıştım son zamanlar çok zor olur, ben hem not vermeyle hem sergilerle uğreşıyordum, sen devlette misin?
tamam canım mutlaka haber veririrm. aaa radyo tv de güzelmiş ha,ben de öyle bi bölüm çok istemiştim ama bizim katsayı düşüyordu seçemedim.
:icecream: ingilizce ve tarihi nasıl sezdin kız, yok sana yakın bir branş benimki resim :teytey: kreşlerde anasınıflarında çalıştım bende
bu arada selayhusum +18 muhabbetinize çok güldüm kız, nasıl yöntemler var sende öyle kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
barbim hanturksüm tünaydin , sevgili burda olmayan topik sakinleri uyumaktamisin uyanin uyanin ricaaa

ayy kızım ben senın sesıne bayılıyorum cok tatlı sıven sen konus ben senın konusmana sarkı dıye tempo tutarım kih kih sempatiksalakcinni
yangından mal kacırmaya calısıyorum bebegım:) bingo evet bu huyumdan bazen cok nefret etsemde bıraz fazla sefkatlıyım herkese karsı okulda arkadaslarımın ılac saatlerınde ılaclarını bıle ıcırdım bırazcık gaddar ve kın tutmayı ınan cok ısterdım sempatiksalakcinni
hemen vereyım nıkonum tarıfı mıkrodalgada pısırıyorum amma ben
http://www.kadinlarkulubu.com/kekler-pastalar/342878-7-dk-browni.html

barbim hanturksüm tünaydin , sevgili burda olmayan topik sakinleri uyumaktamisin uyanin uyanin ricaaa

gunaydınlar efenımm hıc uyuyamadım gercı ben 4e dogru uyudum 9da kalktım sapsalım tam bugun sempatiksalakcinni
herkesciklere gunaydınlar ve gunaydın opucuklerı :kedi:

hoşgeldin hanturks yaa yanlış hatırlamıyosam ben senin düğün fotolarının boyutunu büyütmüştüm heralde o zamanki nikim leptaptı
canım bende hatırlamıştım seni hatta dün belirtmiştima.s

[B]selayım tünaydın
barbim ingilizce yerlerdeymiş lmaz:
bu sene nasipse bende kursa gitcem inş
ahali bu arada albüme foto ekledim barbim beni bidaha görüpte unutamaya[/B]sın diye:kedi:

canım bende hatırlamıştım seni hatta dün belirtmiştim

yok be canım ben çakma öğretmenim:jeyyar: dışardan işletme 2. sınıf terkim anaokulunda yedek öğretmenlik yapmıştım
aaa ben senin o mesajını görmemişim ama ikimizde hatırlamışız birbirimizi opuyorumnanaktan olsun hayatım öğretmenlik yapmışsın sonuçta öğretmen sayılırsın o zaman

ayy cok hostu
cok heyecanlandım barbım konusurken sankı sevgılıymısızde yenı yenı konusmaya baslamısız gbı:))
hıc beklenmedık bıanda konustuk bıde:))

barbım aradım senı ama acmadın tam ogle yemegındemı aradım acabaa
ew telınden aradım ama sonu 25 bebegım

zalak kafam alsanaalsanasmile

[B]selayım tünaydın
barbim ingilizce yerlerdeymiş lmaz:
bu sene nasipse bende kursa gitcem inş
ahali bu arada albüme foto ekledim barbim beni bidaha görüpte unutamaya[/B]sın diye:kedi:

hoşgeldin kuşumcumm sana arkadaşlık yolladım
albümü dikizlicem hemen şakkıdı,
ingilizceden sürünüom ya evet

ayy cok hostu
cok heyecanlandım barbım konusurken sankı sevgılıymısızde yenı yenı konusmaya baslamısız gbı:))
hıc beklenmedık bıanda konustuk bıde:))

ayy ben capacity sephoradan aradılar sandım valla delikafadulden
ordan tlf bekliodum
birden ezgi diyince kal geldi
canım benim ses tonun samimiyetin harikaaa tiz zamanda bu görüşüğün canlısını edelim :teytey:

tahmın ettıgım gıbı neselı,tatlı gelıyordu sesın barbım
ewet ewett bukadar yakınken gorusmemek ayıp olumunekankayizsmile

xzgim orda mısın canım, hayırlı olsun barbiyle ilk konuşmanız, nasıl değişk bir duygudur heralde

gercektende oyle hayatım
aylardır konusuyoruz,gerek burda olsun gerek msn de dertlesıyoruz
hayatımızda olup bıtınlerı bılıyoruz ama hıc sesını duymamıstım,cok heyecanlı oluyor:))

xzgim ama bayıldım size maşşallah subhanallah rabbim nazardan saklasın
sende bütün fotolarda gülmüşsün ne güzel

aslında fotolarda gulmeyı hıc sevmem cenem yamuk cıkıyor sempatiksalakcinni
ama bunlarda fazla mutluluktan gulmusum hep sercansa tam tersı kolay kolay hıc bır resımde gulmez

allahtan sercanın foto çekiliyo
benim kocik nefret eder foto çekilmekten çok az beraber fotomuz vardır olanlardada yamuk yumuk çıkıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…