Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

tarifi burdan mı almıştım ezgicim kk da öyle bi tarif vardı sanki
selaycım kulakların çınladı demek:)
ben demedim aybur dedi :hulya:

ayyy bılıyorum bızde e okul dan yapıyorduk canım
ohh bıtırmıssın ıstee sefan olsun hayhayım sen hangı branstın ben onu unutmustum:)
ben bu sezon calısmıyorum dızımden dolayı
sımdı bıde alısverıs yapıyorum sureklı gelırım yok gıderım cok babamdan artık bısıler ıstemeye utanıyorum walla
bu hafta cv mı hazırlayıp okullara gondermem lazım sarıyere tasınıcam ya evlenıp o cıvardakı kolejlere bakmam lazım ınsallah gonlumce bulurum

evet hayhayım burdan alıverdım:)
ya benımkısı pazartesı ıs ıcın gıdıyor bı hafta on gun yok sımdıden sıkıntısı sardı
gercı ben 6ay beklemıs ınsanım ama bı haftaya bıle tahammulum kalmadı:)
bu cumartesı kayınvalıdemlerde kalıcam ınsallah hava guzel olursa sercan tekneyle yada sandalla cıkarıcak benı kurek cekerek ben sandal ıstıyorum gercı daha romantık kıh kıh:)

bitirdim rahatladım walla
ingilizce benimki canım
inş bulursun ya
sizinki de zor bıcır bıcırlar minikler ama sevimliler de:))

sabrın kalmadı tabi o kdr dayandın bitti bi de şimdi hergün görüyosun alıştın bu ara iyice
sende git düş peşine:)
çok romantiksiniz zamanı da güzel değerlendiriyosunuz ne güzel

ben burdayim kizlar
oje sürdüm kurumasini bekledim uzun sürdü oda
coktan beri kirmizi sürmemistim ne kadar kistirtici geldi gözüme :)))

zamanı nasıl gecırdıgımızı bılmem ama hayhayım hayatımdakı en guzel zamanları onunla gecırıyorum
o benım en eglendıgım en huzur buldugum dostum:)
ewet bıcırlar ama bazen ınsanı cıleden cıkartıyorlar ama cocuklarımdan cok velılerı:)
hala gorustugum cocuklarım var cok vefalı oluyorlar kucuk cocuklar:)
selayhusum baska bısey ıstesen olucaksın msndeyım ve senınım kıh kıh:)
umarım enısteyede cok kıskırtıcı gelmez alıverır senı elımden:)

selayım hoşgeldin sefalar getirdin kırmızı oje molası vermişsin pardon
xzgim avatar foton çok güzel bende 2 yıl önce yardımcı anaokulu öğretmenliği yaptım o dönem belim çok ağrıyodu diye bıraktım
hemide küçük gruplara bakıyodum 3 öğrencimde komşu çocuğu olunca paylaşılamaz bi öğretmen olmuştum

hayhay demek ingilizce öğretmenisin ne güzel

yarın erkekn kalkcam yatsam iyi olcak
yoksa sabah sevk mi alsam okula mı gitsem ikilemine düşcem yine:))
iyi geceler herkese
barbi,tuti,nikoncan sizedeeee (kaçıncı uykudalar kimbilir)

hayhay canim iyi geceler iyi uykular
xzgim aliverir demisin yaa korkunun ecele faydasi yok kaydirigubbakcemile ceker alir :) bugunde burasi +18 oldu :))
xzgim avatar süper olmus canim

Son düzenleme:
hep mutlu olun inşallah
ayy veliler zaten bi alem:)
selaycım hala ordasın dimi:)
tesekkur ederım hayatım velıler ayrı bır alem hemde:)
selayhusum ısmın selay kalıcak ben sana deyımm azıcık cılvelestık msnde geldık:)

oo ben en kucuk 4 yas grubuna baktım ama hepsı zehır gıbılerdı
yuvada yapınca ole oluyor ama kolejde daha kolay hergun en az 3 saat baska brans derslerı falan oluyor dınlenıyorsun:)tesekkur ederım buarada canımm:)

evt foto çok hoş ezgi
küçüklerin tuvalet sorunu fln var bi de yemek o yönden zordur aybur
tesekkur ederımm:) yok hayatım kolejde tuvalletlerde duran 2 kişi oluyor onlar ılgılenıyor hemsıre var ılaclarıylada onlar ılgılenıyorlar ama yuvada ole degıl herseyıyle sen ılgılenıyosun:)
hayhay canim iyi geceler iyi uykular
xzgim aliverir demisin yaa korkunun ecele faydasi yok kaydirigubbakcemile ceker alir :) bugunde burasi +18 oldu :))
xzgim avatar süper olmus canim
hee valla ole oldu selayhusum almasın etmesın ayırmasın bızı:))
tesekkur ederım selayhusum bebegım heryerde cılvelesme potansıyelıne sahıbız
40 yıllık dost olsak anca bu kadar olur:)

hayhaycım canım ıyı geceler guzel ruyalar tatlım

iyi geceler hayhayım
bgn ne olduysa selayımın leptop mevzusu bizim kafamızı +18e çevirdi
xzgim hemde ne zordu ahh o günlerim aklıma geldi özledim kuzucuklarımı

oyyyh kimler gelmis nikon amirim asayiz berkemal ))) böylemi denirdi ki acaba berkemal ne demek yaa

nikonum tencerelerimi sormusun bebetom geldilermi hemen resmini cekip koyacagim 5 parca wmf diye bi marka burda cok meshur orda varmi bilmiyorum artik daha iyi yemekler yapabilecegim :)

hepsı selayhusum sucu bende ona eslık ettımm:))

ne etmisim ne etmisim :) beeeen xzgim haftaya ararim seni ben aluu diyecegim sana hihoyyyt:1hug: tabi önce numarani alacagim :)
benim sesimi duymak isteyen arkadaslar özelden numaralirini atabilirler ama ev telefonu olsun lütfen hepicinizi ararim güzel türkcemle size hallo derim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…