Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

hadi beee..
aa cok sasirdim..
hic burda yasadin mi peki canim?
ordayim ben simdi tekirdag caddesinde teyzemde kaliyorum.

kız benim sülalem oralarda şuan dayımlar falan orda...
tğm akrabam orda
cadda adı neyim bilemiyebilirim ama bilirim oraları
kültür falan bilionmu
yağ fabrikasının ordabizimkiler oralarda oturuyooo

bizim istanbulda cok akrabalarimiz var.. görüsmüyoz ama..

akraba cikarmi$iz ? hahahha ay cok komik olur .. özelden konusalim .. iyice desifre olmayalim :))

nece konuşuyorsunuz baayanlar...
tweety'im sagapo agapi mou (yunancada seni seviyorum aşkım demek) ihihihih

tutiş saçlarına bakım yapıyomusun veya yaptırıyomusun , doğal hali koyun tiftiği gibi oluyo mu seninde .. valla ben kel kalcaktım dönmeseydim sarıdan saçlarım kndine gelmeye başladı biraz birazmafoldumben sen diplerini orealle mi açtırıyosun yoksam dip boya mı yapıyosun ben palettenin açıcısıyla yapardım hep kocam boyardı kaydirigubbakcemile3

tuti
eskiden acaip dalgalıydı güzel bir dalgası vardı ama orielden dolayı dalgası gitti...ben o saçı kendim yapmıştım ucunu kabartma tozuyla kabartmıştım (şaka 1 nisan şakası köpükle kabarttım) heç sewmiyorum dalgalı saçı bende ewde düzleştiriciyle geziyorum bütün gün.aşk yaşıyoruz düzleştiricimle...

twetty
bende aynen öyle ya nefret ediyorum kuaför muhabbetlerinden boshayallersmile bizim ilşkimizde 6 senelik falan çok mutluyuz laf aramızda kaydirigubbakcemile3

efet cnm kuaförüm boya işlemine başlamadan önce bakım yapıyor saçıma ebet bebem saçımı orielle açıyorlar...sonra boyuyorlar...bende keçelenme yok ama saçlarım azaldı sanki ya kaynak yaptırayım diyorum bu arada aranızda bilen vardır saçıma kaç parça kaynak almam gerek 50 tane yetermi...
bu arada saçıma serum uyguluyorum cnm ben...:hulya:

tuti hakkaten sen sade oryalmi sürdürüyon kafana

bebem önce bakım yapılıo sonra orielle açıyorlar,sonra platin sarısı tonunu vuruyorlar kafama...bu işlemler yapılıncabaygınlık geçiriyorum 3-4 saat kuaförde of offfffffff nefret ediyorum ama bu yazı atlatayım saçımı kendi rengimeboyatıcam açık kumral yani...

hahah allah bozmasın bebem yerimseniben

evet zaman geçtikce azalıyor benim önümdeki saçlar öyle hacimsiz kalmışlardı ki artık düşün saçıma arkadan krape zor yapıyordu kuaförüm boshayallersmile

bu saçı nasıl yapmışlar kızlar ya hasta oldum böyle istiyorum yazdan sonra saçımı nasıl olur sizce...

kendi rengin ne renk canım açık kumral derken fındık kabuğu gibi f alan mı ?

bu saçı nasıl yapmışlar kızlar ya hasta oldum böyle istiyorum yazdan sonra saçımı nasıl olur sizce...

süper canım bende bayılıyorum bu saça benimkiler böyleydi röfle yaptıra yaptıra platin oldu mafoldumben ince ince röfleler var sanırım fındık kabuğı gibi bi rengin üstüne

size bir şey tavsiye edeceğim saç serumu

creative talk
hair serum

(saç bakım serumu olarak geçiyor) ben kuaför salonumdan almıştım hemen hemen her kuaför salonunda vardır...

nemi alınmış saçlarınıza diplerden uca doğru uygulayın hem saçı besliyor ışıltı veriyor sağlıklı gösteriyor hemde saçınızdaki kırıkları onarır,besler,elektriklenmesini önler hemde dolgunluk verir...
25 tl civarı bişey...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…