- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi BarbieveKen
-
adım samuel 25 yasım bende vıdeosu var dur ızlıyım aklıma gelmısken
aminnn benimkisi meslegımı degıstrıdıgım halde,suan askerde diye calısmadıgım halde,her telefonu actıgım ona karsı hep sevgıdolu oldugum halde bazen soruyor yıne bana sewıyomusun,omur boyu sevıcekmısın vs dıye.anlayamadı onu bı annenın cocuguna olan sevgısı gıbı sonsuz sabırla kosulsuz sevdıgımı
bende arkadasin zoruyla alisan konserine gittim :))) orda oturarak izliyorduk konseri alisanin parlak gri bir takimi vardi hic unutmam :)))) varya varyaa diyordu..
benim kocisimde karsimda oturuyordu orda tanistik sonra msj falan aramalar karsilikli.. bulusmalar bu olay tam 1999 da oldu hee milattan öncesonra iki sene ciktik sonrada iste nasipmis evlendik
Amin kuzucum ewet o korkusunu hala atamadı cocukotobanda ındır benı gıdıcem,tekırdagda sabah 5de ewı terketmeler,orda surda burda asılesıp gıtmeler falan atlatamıor korkusunu artık yapmadıgım halde
ahah cok tanıdık laflar canım 4 ayda hem canıma okudu hem Allah senden razı olsun kıymetını daha cok anladım dedı neyse kı 1 ay daha kaldı,bende askerlık yaptım walla canım cıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?