Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

kendi rengin ne renk canım açık kumral derken fındık kabuğu gibi f alan mı ?

yok cnm fındık kabuğu değildi ne bilim acaip bir ton şöyle diyim az ewwel bir resim ekledim ya o kızın diplerindeki renk

tutim bildiğin röfle o , uçlardada yoğun balyaj var
bişey yok onda
bi çok kez yapılmış sadece

owwww çok mahveder bu saçı değilmi vazgeçtim...

kuaförler hep bişeyler satıyor ve işe de yaramıyor bende bakayım ona boshayallersmile
eniyi bakım badem yağı yumurta bemiks ampul kızlarr

....................

kızlar alıntı yapmayın silicem...
bu saç rengimde sarıdan sıkılmıştım bu kafamdaki sarının üstüne kolestonun çikolata kahvesi tonunu wurmuştum ewde...

Son düzenleme:
kuaförler hep bişeyler satıyor ve işe de yaramıyor bende bakayım ona boshayallersmile
eniyi bakım badem yağı yumurta bemiks ampul kızlarr

kız ben çok üşengecim öle karışımlarla uğraşamıyorum...

barbim ne forülü kız sanırım tweetye soracaktın da yanlışlıkla benim ismimi yazdınkaydirigubbakcemile3

güzelmiş bu saç renginde benim şuanki saçıma benzoorr zemuszemus

hoşgeldin :) yok kız sallama tarif değil çok iyi geliyor saça aklinialirimsmile

hımm iyi o zaman ben bi ara üşenmezsem deniyim bari yawwww
aslında bi istanbul buluşması yapıp
bugün ne giydine çoklu foto koymak lazım
bunu düşündüm ben az önce :)ihihihi

melinda uyelıgı sılınmıs sormussun ya yınede olucakmısın dıye ewet canım ya mecbur yırtık amelıyatsız gecmıyormus rahatım dedıysem yıne dızımı kıramıyorum falan

hahah hosbulduk canım neden bılmıyorum bgn ne gydne foto koyasım hıc ıcımden gelmıyor sana soz verdım dıye cektım gercı:)

kizlarrr selam kocisten sira gelmiyor bugun bana :giremiyorumm
xzgi dün net olmadi giremedim cnm tekrardan öptüm hepiciginizii, tuttiiyde

gunaydın guzel hanımlar bugun hava cok guzel bu dıyarlarda,sabahın köründe gözüme giren güneş olmasaydı daha mutlu uyanıcaktım ama yinede içim kıpır kıpırr :) ne warr ne yok?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…