Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

tutim sana kim dedi uzun bacaklı ol diye
günaydınım örtmenim hepsi ligt ürün
bu arada melek yargıcı kafayı iyice yemiş töbe yarabbim

bayıldım ya :roflol::roflol::roflol::roflol:
xzgiye bakın hele delikafaduldendelikafadulden :roflol::roflol::roflol:

hanturks söylemeden geçemicem bindallın çok değişik çok beğendim sanada çok yakışmışşş...
ayburcum o ufak sevimli çocuklar seninmi maaşallah çok güzeller yaaaaaaaaaaa allah uzun ömürler versin...
gunaydıncım seninde bebeğin çok tatlı rabbim uzun ömürler versin...
ah bende evleneyim hemen çocuk yapacam çok seviyorum çocukları............

:roflol: ayburcuk kız allah seni davul etmiye, herkese bişey uydurmuş çok iyi ya, olsun hayatım resim yaparken yüzümü gözümü de boyuyom bıyığım oluyo benim de :teytey:

ayburum ya ne bilem ben püffffff topuklu giyemiyorum aşkımı geçiyorum topuklu giyince zaten napcam ben nikahta ya gerçi converse giymek vardı hep hayalimde ama yırttık ordan

ayburum ya ne bilem ben püffffff topuklu giyemiyorum aşkımı geçiyorum topuklu giyince zaten napcam ben nikahta ya gerçi converse giymek vardı hep hayalimde ama yırttık ordan

mor converce gıy bebegım sana cok yakısır
bende dugunde babet gıymek zorundayım mecburr
gercı ben smdıden denemeye basladım topuklu ayakkabı
ama kısa surelı zamanlarda gıyıcem zorlamayayım
ya kızlar bıse ıtıraf edıcem
ben bayadır egzersızlerımı bıraktım yenılerıde eklendı cok sıkıldım napıyım saatımı alıyor eyvahedigeldismile

günaydinim iyi geceler ipek coktan uyumuz sanirim rahat rahat takildigina göre :)

xzgim bende platesi biraktim 2 hafta oldu tekrardan baslamam gerek ama bu sicaktada insan hic gelemiyor öyle seylere

selayhusum askım ya cok duskun davranıyor bana
cok sevıyorum bu ılgısını ama bır gun onu sevgıden bogmaktan korkuyorum olumunekankayizsmile

benimde hiç içimden bişe yapmak gelmıyor selayhusum off
gunaydıncım ıpek mı kızının adı cok severım ıpek ısmını bende dusunmustum ıpek koysammı dıye
hele bır ogrencım vardı aka kolejndeyken okadar bal akıllıydıkı ondan esınlendım

valla sizin fotolarınıza daldım burayı unuttum, hakketten hepiniz çok güzelsiniz, xzgim senin pozlarına bayılıyorum kafanı şööyle geriye atıyosun ya bayanssulusmile
tuticim sağol canım bindallımı evlenmeden bir sene önce görüp vurulmuştum, eminim sen daha güzelini bulursun

xzgim glinliğin altına mor conversemi giyeyim bir deneyeyim bakayım ben benimkine geliniğimin altına converse giyicem dediğimde böyle bakmıştı :1shok:bana evleniyoruz aşkım spora gitmiyoruz demişti sen ne anlarsın tarzdan demiştim öyle tarzmı olur ya dedi hahahahaha

ayburcum pardon cnm o zaman inşallah olur canım istediğiniz zaman...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…