Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

tesekkur ederım balım ama hangı pozumdan bahsettıgını anlayamadım sayı numarası ver bana
kelebekcım hosgeldın aramıza

amin cnm ama gerçekten çok beğendim farklı şeyler hep ilgimi çekmiştir her zaman...kırmızı değilde beyaz bindallı giysem diye düşünüyorum bende kırmızıyı kendime yakıştıramıyorumda...

sagol tutim:asigim: şık hatunum sempatiksalakcinni
muju cnm teşekkür ederim

hem cıcegınıde mor renk alırsın tutımm
ben oyle yapıcam ya mor ya pembe alıcam gelın cıcegımı
ya burada sultan sanrıcına gıden varmı belkı dugunu orda yapabılırım cok guzel bır yere benzıyor
ama fatıhte bırde sarıyerın ılersınde kılyos yolunda denız kenarında bır yer begendım ekım gıbı olursa yıne dısarda yaoabılırım ama kasıma kalırsam mecbur ıcerıde

kelebek hosgeldin demistim ama gözünen kacmis heralde tekrardan hosgeldin gün gectikce sayimiz artiyor seviniyorum buna

ana kim acaba o ????
ama ben öndeki plastik beyaz bölümünü ellerimle parlak taşlarla süslicem ipini saten beyaz kurdele yapıcam direk beyaz converse alıp giymicem ayburcum...

kiz ben sana linkini atmistim yaa hatirlamadinmi ?? bakmistin sende

xzgim beni istedigin kadar sevebilirsin bebegim ben kaldirabilirim bu kadarini :)

tam şettiriyodum bende hoşbulduk canımmm..
kuzum ben sessiz takipçilerdendim sempatiksalakcinnibaskın yedimmmsırnaşık şey

tatlışım güzel fikir aslında...çiçeğin mor weya pembe olması tarz katıyor genelde yabancı uyruklu hatunlar arklı renkli çiçekelri tercih ediyor güzelde oluyor...
tatlım sultan sarnıcını duymadım ama güzeldir heralde...ekimde havalar güzel oluyor sanırım pastırma sıcaklarıda ekime denk geliyor yanılmıyorsam o yüzdn çok soğuk olmuyor ekim ayı...

tutim xzgim kınanızda oynayıveririz

ayburum tabiiki kınama beklerim ama önce xzgi var sırada hehehe

iyi geceler kızlaar, çok mutlu oldum sizleri daha yakından tanıdığıma, selayhusum seni de bekliyoruz face e zira seni de çok merak ediyorum özellikle adını aklinialirimsmile

hanturks canim resimlerim var zaten burda albumde bakabilrsin .. cok yakinda acarim iyi bir düsünmem gerekiyor :))

nikoncan senin yokmu face to face :))

tutim converseyi işlemek güzel fikir
selayım bu topic çok hızla ilerleyiveriyo maşşallah
sonunda temizliği yapmakta nikona düşüyo

kelebeğim senin kocik hele bi gelsin askerden ahada böyle bi evin oluvercek inş

öyle sadece bize el sallamak olmaz barbekü partiside vericen:jeyyar:

yavrular bende kaciyorum artik cok öpüyorum sizi iyi geceler tatli rüyalar hepinize,
barbim gördü xzgim gördü görmeyenler icin rüyanizda bizi görün emi oglusumla beni yani :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…