- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #3.921
valla sizin fotolarınıza daldım burayı unuttum, hakketten hepiniz çok güzelsiniz, xzgim senin pozlarına bayılıyorum kafanı şööyle geriye atıyosun ya bayanssulusmile
tuticim sağol canım bindallımı evlenmeden bir sene önce görüp vurulmuştum, eminim sen daha güzelini bulursun
valla sizin fotolarınıza daldım burayı unuttum, hakketten hepiniz çok güzelsiniz, xzgim senin pozlarına bayılıyorum kafanı şööyle geriye atıyosun ya bayanssulusmile
tuticim sağol canım bindallımı evlenmeden bir sene önce görüp vurulmuştum, eminim sen daha güzelini bulursun
muju cnm teşekkür ederimsagol tutim:asigim: şık hatunum sempatiksalakcinni
prensesim benim ya boshayallersmile olumunekankayizsmile
onlar senin ne kadar şık ve zevkli bir hatun olduğunu bilmiyorlar değil mi aklinialirimsmile
ŞenizŞeniz bayanssulusmile:asigim: sende foto koy sık sıkksositososito gözümüz gölümüzde görsünn
tutim bi ara kkdan biri converse giymişti
ana kim acaba o ????
ama ben öndeki plastik beyaz bölümünü ellerimle parlak taşlarla süslicem ipini saten beyaz kurdele yapıcam direk beyaz converse alıp giymicem ayburcum...
tam şettiriyodum bende hoşbulduk canımmm..kizlar bu face ayarlarinda bi $Ik var demi görmüstüm benim duvarima sadece benim sectigim kisiler yaziyor.
bide birisini, bide önüne gelen mesaj atamaz demi onunda bi ayari var sanirsma ??
kelebek arkadasim buralara ucuptami geldin hosgeldin??
hem cıcegınıde mor renk alırsın tutımm
ben oyle yapıcam ya mor ya pembe alıcam gelın cıcegımı
ya burada sultan sanrıcına gıden varmı belkı dugunu orda yapabılırım cok guzel bır yere benzıyor
ama fatıhte bırde sarıyerın ılersınde kılyos yolunda denız kenarında bır yer begendım ekım gıbı olursa yıne dısarda yaoabılırım ama kasıma kalırsam mecbur ıcerıde
tutim xzgim kınanızda oynayıveririz
kiz ben sana linkini atmistim yaa hatirlamadinmi ?? bakmistin sende
xzgim beni istedigin kadar sevebilirsin bebegim ben kaldirabilirim bu kadarini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?