Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

tam ustune bastın eşiminde bole bir hayalı var :lepi:ben yok diom ama:umursamaz:neyse olsunda buyurun gelın ızmıre neler yaparım ben sızeee:içelim: su borekleri .içli köfteler ne ıstersenizboshayallersmileahhh bi gelsin o günler

şafak 451

ŞenizŞeniz bayanssulusmile:asigim: sende foto koy sık sıkksositososito gözümüz gölümüzde görsünn
:kedi:
kendi kendimi foto çekmeyi örenicem üşeniyorum bebeğim sempatiksalakcinni
hanturks canim resimlerim var zaten burda albumde bakabilrsin .. cok yakinda acarim iyi bir düsünmem gerekiyor :))

nikoncan senin yokmu face to face :))
ben facede aktif değilim ancak bizim kızları yokluyom arada bir, hasret gideriyom olumunekankayizsmile
Aybuşumun listesinden dalarım artık :jeyyar:
sorma sonunda timizlik bana kalıyo, önce toptan alıntılayıp youm yapıp haalandırıp işe girişiyorum :roflol::roflol::roflol::roflol:

bebeğim benim ya :1hug: turkbayragi

disarda cok rüzgar var bir yandanda sicak bunaltiyor ben anlamiyorum bu nasil oluyor yaa
balkonda camasirlarim var onlari almam gerek dün alt komsu selimin corabinin tekini kapiya birakmis sabah gördüm :) allahtan selimin corabiydi

afiyet olsun selayım
benim kocikte hala çekyatta uyuyuveriyo çin işkencesi çektirmiyim bende kaçayım artık
nikonum temizlik sana düşüyo yine
hepinizi öpüyom iyi uykular

tek kötü aliskanligim dondurma sigaram yoktur ama hergün bi kase dondurma yerim yaz kI§ buzluktada bulunur 2 cesit hastasiyim

canlarım bende artık yatayımmmmm izninizle kopamıyorum sizden ama gözlerim kapanıyor...
hepinize allah rahatlık versin iyi geceler allaha emanet olun canlarım yarın allah izin verirse görüşmek ümidiyle...

hahahahahahahahahahahahah selayımın dondurma yiyen smileyi çok güzel ayburum...
beğenmene sevindim ayburcum hakikaten çok zewkli bişeymiş smiley yüklemek

bayılırım pooh ya bekarken hep çizgi filmini izlerdim hihoyyyt

hadi bakalım kızlar bu kadar gevezelik yeter timizlik yapıcim

Smillere bak olummm siz manyaksınız ya
işiniz gücünüz yokmu lem sizin gece vakti burda smil yarışı yapıonuz
sabah kopum geçmişe bakarkene kaydirigubbakcemile3

facete resimleri inceleyemedim henüz çünkülüm ben netten çıkarken ayburumla gnydınım kabıl etmemişti beni
işyerinde acamıorum face msn falan
akşam eve gidince bakıcam incelicem sizleriii

ayburum ismimi bazı tanınmış bağyanlar kirletti :sm_confused:
yinede tşk ederim gamyoncuiremsu

şeyy seloşum face açtımı kendine
bi ton yazışma var annayamadım

Mezuniyetimi kutlayan nikommmm,tutimmm,ezgimmmm,selayhusum,hanturksum,,ayburumm,gnydınımmm hepinizi en kokulu öpcüklerimle öpüorummmmmmmmmm Şeniz Şeniz Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…