- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #4.041
ezgim benim görevim var yarın
sbs sınavında görevliyim canım
teşekkür ederim benide düşündüğün içinn
çok şaşırdım valla moda olana kadar hiç duymamıştım o ismi guclubacismiletabikide gerçek ismimm
moda bana uydu sempatiksalakcinni
eve gidince hemen okeyliyorummm guclubacismile
ben o mekana kışın iftara gitmiştim
radyoda çekilişten bedava iftar kazanmıştık arkadaşımla hahayytt sempatiksalakcinni
türkiye yok hala içime sindiremiyorum :gitme:Tsamina mina
Zangalewa
Cuz this is Africa
Tsamina mina eh eh
Waka Waka eh eh khihoyyyt
:1closedeyes::1closedeyes:hımm anladım
ama şunu anlamadım biz nolcaz :1closedeyes: :dilcikar:
madem ben geliyorum araştırmana gerek yok o mekan olsun süprizzzzz delikafadulden :içelim:askım cok sagol resımler ıcın cok guzel bır yere benzıyor,gercektende cok benzıyor sultan sarnıcına bakıcam burayada umarım cok tuzlu degıldır fıyatı,dugune cok butce ayırmaktan yana degılm onun yerıne ewıme daha guzellerını alırım yurtdısında balayına gıderım
askolsun nıkonumm soylemen bılem ayıp herhalde cagırıcamm buarad kabul ettım teklıfını ama senın hıc resmın yok
off bır kız muhabbetı bızdede oldu bız ne guzel kıyıcaktık nıkahımızı snra kapatıcaktık mekanı gencler fasıllı eglence yapıcaktık ama neymıs bes dakıka gormek yetmezmıs annemlere.bende daha kına gecesı yapıcam off onuda hıc ıstemıyorum :umursamaz:
cumartesı dugun olsa
cuma ımam nıkahı
persembe kına gecesı
carsambada gelın hamamı yapıcaz kızlarla ve o gece bekarlıga veda partısı yapıcaz sempatiksalakcinni
ben bugün patlıcanları haşlayarak karnıyarık yapıcam nasıl olacak hiç bilmiyorum guclubacismilekızlar ne pısırsem bugun kolay bır yemek soyleyın bana
2 çocukla anadolu yakasından taksime kendimi hayal ettim de sempatiksalakcinniozaman haftaya cumartesı hepberaber taksımde bulusalım mı
ayburum nıkonum tutım gunaydınım uyarmı sızede
sen ne güzel gelin olmuşsun gördüm bayıldım maşallah Şenizkızlar düğün yerleri konuşmuşsunuz
ben ailelere katılıyorum olsun imkanlar dahilinde en güzelinden ne gerekiyorsa
arkadaşlarla eğlence herzaman olur doğum günü, evlilik yıldönümü filan
ama düğünü kınayı vs ne varsa yapın muhakkak
yorucu oluyor ama herşey bitince insan iyiki olmuş diyor
allahın izniyle hayatta bir kere olması düşünülen bişey doya doya yaşayın
anaa ben bunu niye unuttum ya kaydirigubbakcemilenikoo haşlama fırında yap patlıcanı
yada ocağın üstünde közlee canımm
sus kız :mymeka: cevroşun bayılır badılcana guclubacismile zemuszemusböğğğ patlıcandan ve patlıcanlı herşeyden böğğğğğğğğğğğğ
yalancı tawık göğsü annem yapar bende yapıyordum ama içine damla sakızı at daha güzel oliyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?