Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

cok gücendim ,sabah kalktim erkenden yerlerimi sildim
dusumu aldim

cocugumuda uyuttumbu bana yapilirmi

cok gücendim ,sabah kalktim erkenden yerlerimi sildim
dusumu aldim

cocugumuda uyuttumbu bana yapilirmi
analara kalkan eller kırılsın sempatiksalakcinni
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
amannn amann neler yapmışsın öyle okurken yoruldumm -tatlicadiarzu-
desemde inanma :roflol: :roflol:
feysbuktan isteklerimi gönderdim onaylayın bekim
barbim o senin gerçek ismin mi yoksa modaya mı uydun :jeyyar::jeyyar:
çok şaşırdım desem yeridir

selammmmmmmmmmmmmmun aleyçüm bayanlar...
yaz geldi düğünler çoğaldı gene bugün tam 3 tane davetiye geldi maaşallah ne bereketli mevsim bu yaz ayı...
barbiş mekan çok güzel ama sanırım ben duymuştum bi yerden sarnıçlarda yüksek müzik yasağımı ne varmış ne alakaysa ???
benim kuzen kına gecesini binbirdirek sarnıcında yapmayı düşünüyordu sonra öyle bişey duymuş al jamal de yaptık kınasını evlenmekte tam bir sorun ya bazen düşünüyorumda yat kiralayıp aile arasında denizde sade bir nikah kıyıp akşamda kocemle balayına gitmeyi düşünüyorum annemde 1tane kızım var öyle oldu bittiye getirmem ben diyor evlenmiyciim ulennnnnnnnn

tabikide gerçek ismimm
moda bana uydu sempatiksalakcinni
eve gidince hemen okeyliyorummm guclubacismile

barbim mekan görüntileri bi harika
ezgim beni de dügüne çağırıyon değil mi kuzum sositososito

ben o mekana kışın iftara gitmiştim
radyoda çekilişten bedava iftar kazanmıştık arkadaşımla hahayytt sempatiksalakcinni

hoşgeldinnn tutim
banada bugün 1 davetiye geldi servisten bi kız evleniyi..
düğün mevsimi normaldir aklinialirimsmile
yatta düğüne herkes gelemio be aşkitom
deniz tutuyo mide bulanıyo falan, pek kullanışlı olmuyo genelde misafirler açısından CADIARZU
o müzik sınırlaması olayını bilmiyorum ben valla kafamçokkarıştı

günaydin tutim sana ... evlenmicen evlenmicen de nereye kadar evlenmiceeen :) aaa olmaz böyle

cikita muz demek istiyorum
cikita muz cikita muzz

bu mekanlar ne kadar güzeller yaa sultanahmetin ordaki neydi kizlar yerebatan miydi ?? birsürü tabele vardi aklima gelmedi simdi sultanahmetten sirkeciye dogru inerken gösteriyordu tabelelerde ????

yüksek müzik dalgalari tarihi eserlere zarar verdigi icin böyle bir uygulama yapmislardir

evet bebeim yerebatan sarnıcı
nasılda aklında kalmış bak
uyanık hatunn

hee söylemeseydin hiç anlamıcaktık seloşş :roflol: :roflol: :roflol:
şaka yapıom aşkitom he sempatiksalakcinni

ewet selayhusum yerebatan sarayı orası...dediğin doğru tarihi eserlere zarar werir diye yüksek ses yasağı koymuş olabilirler...
barbişim yok kız ben sadece yatta eşimin ailesi ve benim ailemden oluşan sade bir nikah düşünmüştüm ama anam kabul etmedi...neyse yaw daha war zaten önümüzde askerlik var pehhhhh 5 aycık...
ne kadan sıcak bir hava war bugün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…