- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #4.001
cok gücendim ,sabah kalktim erkenden yerlerimi sildim
dusumu aldim
cocugumuda uyuttumbu bana yapilirmi
analara kalkan eller kırılsın sempatiksalakcinnicok gücendim ,sabah kalktim erkenden yerlerimi sildim
dusumu aldim
cocugumuda uyuttumbu bana yapilirmi
feysbuktan isteklerimi gönderdim onaylayın bekimamannn amann neler yapmışsın öyle okurken yoruldumm -tatlicadiarzu-
desemde inanma :roflol: :roflol:
analara kalkan eller kırılsın sempatiksalakcinni
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
feysbuktan isteklerimi gönderdim onaylayın bekim
barbim o senin gerçek ismin mi yoksa modaya mı uydun :jeyyar::jeyyar:
çok şaşırdım desem yeridir
barbim mekan görüntileri bi harika
ezgim beni de dügüne çağırıyon değil mi kuzumsositososito
selammmmmmmmmmmmmmun aleyçüm bayanlar...
yaz geldi düğünler çoğaldı gene bugün tam 3 tane davetiye geldi maaşallah ne bereketli mevsim bu yaz ayı...
barbiş mekan çok güzel ama sanırım ben duymuştum bi yerden sarnıçlarda yüksek müzik yasağımı ne varmış ne alakaysa ???
benim kuzen kına gecesini binbirdirek sarnıcında yapmayı düşünüyordu sonra öyle bişey duymuş al jamal de yaptık kınasını evlenmekte tam bir sorun ya bazen düşünüyorumda yat kiralayıp aile arasında denizde sade bir nikah kıyıp akşamda kocemle balayına gitmeyi düşünüyorum annemde 1tane kızım var öyle oldu bittiye getirmem ben diyorevlenmiyciim ulennnnnnnnn
günaydin tutim sana ... evlenmicen evlenmicen de nereye kadar evlenmiceeen :) aaa olmaz böyle
cikita muz demek istiyorumcikita muz cikita muzz
bu mekanlar ne kadar güzeller yaa sultanahmetin ordaki neydi kizlar yerebatan miydi ?? birsürü tabele vardi aklima gelmedi simdi sultanahmetten sirkeciye dogru inerken gösteriyordu tabelelerde ????
yüksek müzik dalgalari tarihi eserlere zarar verdigi icin böyle bir uygulama yapmislardir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?