Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

hımm anladım
ama şunu anlamadım biz nolcaz :1closedeyes: :dilcikar:

barbi bugun yogun deelsin heralde baksana saka bile yapiyon bal köpüklüm bi resim ekle kiz gözümüz gönlümüz acilsin
ne biliim tuti böyle yasak niye var deyince ben $ey etme geregi $ey ettim

burası sultan sarnıcına çok benziyo dimi
o da sarnıç buda
askım cok sagol resımler ıcın cok guzel bır yere benzıyor,gercektende cok benzıyor sultan sarnıcına bakıcam burayada umarım cok tuzlu degıldır fıyatı,dugune cok butce ayırmaktan yana degılm onun yerıne ewıme daha guzellerını alırım yurtdısında balayına gıderım
barbim mekan görüntileri bi harika
ezgim beni de dügüne çağırıyon değil mi kuzum sositososito
askolsun nıkonumm soylemen bılem ayıp herhalde cagırıcamm buarad kabul ettım teklıfını ama senın hıc resmın yok

off bır kız muhabbetı bızdede oldu bız ne guzel kıyıcaktık nıkahımızı snra kapatıcaktık mekanı gencler fasıllı eglence yapıcaktık ama neymıs bes dakıka gormek yetmezmıs annemlere.bende daha kına gecesı yapıcam off onuda hıc ıstemıyorum :umursamaz:
cumartesı dugun olsa
cuma ımam nıkahı
persembe kına gecesı
carsambada gelın hamamı yapıcaz kızlarla ve o gece bekarlıga veda partısı yapıcaz sempatiksalakcinni

bencede ezgim sen ölç tart kendini bütçeni kararını
ver
sosyal tesisleride düşünebilirsin bence, koktyl için

bu arada akşam napıosun görüşekmi heeeee bilmiyorumkismile olumunekankayizsmile

xzgim bebem walla anneler çok biliyor balım yaaaaaa neyse onlarıda kırmamak gerek demi...
ohhhhhhhhh hamam sefası falanda var sizde maaşallah cnm ya inşallah herşey istediğin gibi olur balım...
bizim olursa 2 yerde olucak düğün nikah artık nerde nikah nerde düğün yapılır onu bilmiyorum ama çok karışık olcağı belli...

barbim kajal iyi markamı eğer güvenilirse kapayım kajalları majalları...

bencede ezgim sen ölç tart kendini bütçeni kararını
ver
sosyal tesisleride düşünebilirsin bence, koktyl için

bu arada akşam napıosun görüşekmi heeeee bilmiyorumkismile olumunekankayizsmile
begendıgım yerlere bakıcam fıyat alıcam bebegım ondan sonrada karar verıcem.akşam için bir planım yok bebegım ama bizimkisi aksamları onsuz dısarı cıkmama ızın vermıyor,sonra aynı arabaya 3 kere bakmıs falan olurum haberım olmaz ama o ordan gorur sonra kavga cıkar sen ıstersen bıze ugra bebegım balkonda kahve ıcerız

bız zaten sevdıgımız adamla evlenıyoruz bızden mutlusu yok onlarıda mutlu etmek gerekıyor.bebegım sız cok kalabalık degılsenız yemeklı dugun yaparsın bıyerde nıkahında orda kıyılır bız 500-600 kısıyız hangı bırıne yemek verelım:) mısket koftesı,sosıs,kroket,pacanga boregı,meyve falan oyle bır kokteyl yapıcam

barbim farlarin kötüsü gözüne alerji yapmiyormu kasinti falan..
benim gözler alerjik oldugu icin dogal olanlar var onlardan almak zorundayim

bide nars demistin yaa ondan baktim douglas diye bir yer var kozmetik satan orda satiyorlar narsi ..
o dedigin org... olan falanda vardi ama fiyatina bakmadim

ezgim firinda besamel soslu patates ayrica köfte yapabilirsin mesela diyorum
veya sirf daha kolay olursa zeytinyagli taze fasulye

git git benimde çıkışta ilk işim bime uğramak
xzgim müsaitse bugün iksgimle buluşuk etmeyide planlıorum ama hatundan ses yok:ecrin_bebek:
sonrada eve gidip valizimi hazırlıcam yarın edirnedede kep töreni çıkışta şarköye vınlanıyorum
pazar pazartesi şarköydeyim salı akşamı dönüorummm Allah izin verirse boshayallersmile

hımm o zaman bigün gündüz görüşürüz aşkitom
şimdi zaten sizin tadilat telaşınız falan var, bide eve girersem çıkamam bi daa
o zmn haftaya bi gün
eniştemde yani var ya psikopatmı ne kız bu sempatiksalakcinni

ohh ohhh aç gelicem nikaha cokacimcoook

selayhusum kajal o kadarda dandik bir marka değil
adı sanı belli, göz kalemleri falan iyi oluyor
altına krem yada far bazı sürsen o kadar etkilenmezsin heralde dandik farlardan

ayy o narsdan alcaktım ama sephorada kalmamış fiyatı 60 ile 80 tl arasında bişey hatırlamıorum fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…