- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #4.021
ewet selayhusum yerebatan sarayı orası...dediğin doğru tarihi eserlere zarar werir diye yüksek ses yasağı koymuş olabilirler...
barbişim yok kız ben sadece yatta eşimin ailesi ve benim ailemden oluşan sade bir nikah düşünmüştüm ama anam kabul etmedi...neyse yaw daha war zaten önümüzde askerlik var pehhhhh 5 aycık...
ne kadan sıcak bir hava war bugün...
Tsamina mina
Zangalewa
Cuz this is Africa
Tsamina mina eh eh
Waka Waka eh eh khihoyyyt
hımm anladım
ama şunu anlamadım biz nolcaz :1closedeyes: :dilcikar:
1 kilomu istiyon apla bundan
taze bitti yohhh sempatiksalakcinni
askım cok sagol resımler ıcın cok guzel bır yere benzıyor,gercektende cok benzıyor sultan sarnıcına bakıcam burayada umarım cok tuzlu degıldır fıyatı,dugune cok butce ayırmaktan yana degılm onun yerıne ewıme daha guzellerını alırım yurtdısında balayına gıderımburası sultan sarnıcına çok benziyo dimi
o da sarnıç buda
askolsun nıkonumm soylemen bılem ayıp herhalde cagırıcamm buarad kabul ettım teklıfını ama senın hıc resmın yokbarbim mekan görüntileri bi harika
ezgim beni de dügüne çağırıyon değil mi kuzumsositososito
selammmmmmmmmmmmmmun aleyçüm bayanlar...
yaz geldi düğünler çoğaldı gene bugün tam 3 tane davetiye geldi maaşallah ne bereketli mevsim bu yaz ayı...
barbiş mekan çok güzel ama sanırım ben duymuştum bi yerden sarnıçlarda yüksek müzik yasağımı ne varmış ne alakaysa ???
benim kuzen kına gecesini binbirdirek sarnıcında yapmayı düşünüyordu sonra öyle bişey duymuş al jamal de yaptık kınasını evlenmekte tam bir sorun ya bazen düşünüyorumda yat kiralayıp aile arasında denizde sade bir nikah kıyıp akşamda kocemle balayına gitmeyi düşünüyorum annemde 1tane kızım var öyle oldu bittiye getirmem ben diyorevlenmiyciim ulennnnnnnnn
sizde gelceksiniz nedimelerim olceksiniz yawrım...
hhahahaha dünya kupasının şarkısını söyleyom barbim
tsaminamina eh eh waka waka eh ehhhhhhhhhhhhh:sm_cool:
heh şöyle
adam olun leynnnnnnn
imza:recepivediksempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
tutimm valla ben seviorum böyle kajalı flormarı falan
dierinden 1 tane alcağıma bundan 5 tane alırım alt tarafı far yani
ciilt ürünü deil
begendıgım yerlere bakıcam fıyat alıcam bebegım ondan sonrada karar verıcem.akşam için bir planım yok bebegım ama bizimkisi aksamları onsuz dısarı cıkmama ızın vermıyor,sonra aynı arabaya 3 kere bakmıs falan olurum haberım olmaz ama o ordan gorur sonra kavga cıkarbencede ezgim sen ölç tart kendini bütçeni kararını
ver
sosyal tesisleride düşünebilirsin bence, koktyl için
bu arada akşam napıosun görüşekmi heeeee bilmiyorumkismile olumunekankayizsmile
xzgim bebem walla anneler çok biliyor balım yaaaaaa neyse onlarıda kırmamak gerek demi...
ohhhhhhhhh hamam sefası falanda var sizde maaşallah cnm ya inşallah herşey istediğin gibi olur balım...
bizim olursa 2 yerde olucak düğün nikah artık nerde nikah nerde düğün yapılır onu bilmiyorum ama çok karışık olcağı belli...
barbim kajal iyi markamı eğer güvenilirse kapayım kajalları majalları...
begendıgım yerlere bakıcam fıyat alıcam bebegım ondan sonrada karar verıcem.akşam için bir planım yok bebegım ama bizimkisi aksamları onsuz dısarı cıkmama ızın vermıyor,sonra aynı arabaya 3 kere bakmıs falan olurum haberım olmaz ama o ordan gorur sonra kavga cıkarsen ıstersen bıze ugra bebegım balkonda kahve ıcerız
bız zaten sevdıgımız adamla evlenıyoruz bızden mutlusu yok onlarıda mutlu etmek gerekıyor.bebegım sız cok kalabalık degılsenız yemeklı dugun yaparsın bıyerde nıkahında orda kıyılır bız 500-600 kısıyız hangı bırıne yemek verelım:) mısket koftesı,sosıs,kroket,pacanga boregı,meyve falan oyle bır kokteyl yapıcam
barbim farlarin kötüsü gözüne alerji yapmiyormu kasinti falan..
benim gözler alerjik oldugu icin dogal olanlar var onlardan almak zorundayim
bide nars demistin yaa ondan baktim douglas diye bir yer var kozmetik satan orda satiyorlar narsi ..
o dedigin org... olan falanda vardi ama fiyatina bakmadim
ezgim firinda besamel soslu patates ayrica köfte yapabilirsin mesela diyorum
veya sirf daha kolay olursa zeytinyagli taze fasulye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?