Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

xzgim gelmemiş daha, düğün hazırlıklarıyla mı uğraşıyosun canım düğün tarihini almışsınız hadi hayırlı olsun herşey gönlünce olsun tatlım

ben çankayadayım hayhaycım oran tarafları, sen şehir olarak nerdesin şu anda eşin sık gelebiliyo heralde yakınsın ankaraya

inşallah olur canım, ben de eş durumundan gelmeyi düşünüyorum bir sene sonra ama zorluyolarmış biraz heralde hizmet puanı falan allah yardımcımız olsun valla çok zor oldu öğretmenlerin şartları

evt ya iyice zorlaştırdılar herşeyi
isyankar kk cılar :)
sen şimdi ank sın
nereye gelmeyi düşünüyosun anlamadım?

ewet bebegım o gelınlık ıste ama turkıyede yok mecbur dıktırıcem
olsunn olsunnn yınede gel arada bu aralar ben leylayım ama olsun ıdare edın benı sempatiksalakcinni ınsallah hemen alırsın canım ehlıyetını yatılı mısafır ıcın yorum yapamıcam hem zor hem guzel akannehir
ezelcı guzelım benım gecmıs olsun nazarmı degdı sanaa
bana bakma suanda canım kımseyı gorucek halım yok yoksa yoksam senı severım bılırsın hosgeldın buarada bebegım arayı acmaa
tesekkur ederım canım aynı zamanda ewet tarıh bellı ama baska hıc bıseyımız bellı degıl cok telaslı ve sınırlıyım suanda sempatiksalakcinni

xzgim gelmemiş daha, düğün hazırlıklarıyla mı uğraşıyosun canım düğün tarihini almışsınız hadi hayırlı olsun herşey gönlünce olsun tatlım

tesekkurler hanturkummm ınsallah her sey olur ama pek olmayacak gbı gozukuyor suanda akannehir

selayhusum soyle o selımıme uzmesınn senıı
ewdesın smdı dımı gelırsın herhalde gece bebegım
hayhaycım bız bırbırımızı facebooka ekledık hepberaber senın varsa senıde ekleyelımm

buarada kızlar dugun ısını napıcam bılmıyorum bır kac yerle konustum fıyat alıcam ama bu ısın ıcınden nasıl cıkıcaz bılmıyorum
ya bız 500 kısı olucaz ya yemekte kısı bası en az 80le bulabıldım hersey ıcınde kokteyl dusunuyoruz oda az degıl oda kısı bası 55 falan yanı,hem kesemıze uygun hemde guzel bır yer nasıl bulucaz bılmıyorum.dugune dunya kadar para vermek cok koyar,onun yerıne balayına gıderım ıstedıgım yere.ew ıcın olsa sorun degıl ewıne harcıyorsun ama dugunde 2 saat ıcın okadar para off dugun salonu tutulmasınıda asla ıstemıyorum.adam gbı bı yer bulmam lazım 4 ay kaldı heryer kapılıyor tutuluyor acıkta kalırsam cok kotu olurum..

tesekkurler hanturkummm ınsallah her sey olur ama pek olmayacak gbı gozukuyor suanda akannehir

olur tabiki xzgim ama bunalacaksınız o allahın emri kaydirigubbakcemile3 biz az birbirimize girmemiştik ailelerle birbirimizi boğazlayacak duruma gelmiştik sakın canını sıkma herşey olup bitiyor ve geride güzel hatıralar kalıyor sonuçta

hayhaycım yani atandıktan sonra geri dönmek için eş durumundan tayin isticem demek istedim tatlım çünkü ankaraya atanmıcam yüzde doksan başka şehre gidicem

Son düzenleme:
yenı ceyızlıklerımı gosterıyorum kızlar sıze 2 tanesını gecen hafta soylemıstım dıgerlerınıde sımdı soyledım parfumude buarada ındırımdeyken 40 mılyona aldım 110 mılyonlugunu

bunlar battanıyelı nevresım takımları yukardakı ıkısı
sımdıkılerde pıkelı nevresım takımları

bu da parfumum

xzgim cnm haklısın ben senin yerinde olsam madem bu kadar kalabalıksınız nikah+kokteyl yapardım düğün için öyle düğün salonlarında yapmazsın sen biliyorum kaliteli olsun istersin kaliteli bir düğünde yemekli oluyor buda çok pahalıya patlar kır düğünü yaparsın dicem ama istanbulda kır düğünü mekanı benim abimin kır düğünü bahçeköyde oldu çokta güzel oldu ama 50 bin liraya mal oldu :S ewlenmek kolayda mekan bulmak zor ya napcaz ezgim ya ???

xzgim süpermiş nevresim takımların cnm güle güle kullanın...
xzgim ya bu parfümün erkek için olanı varmı aşkıma doğum günü hediyesi olarak alayım diyordum parfüm sen 40 lira değince çok uygun geldi fiyatı nerden aldın bebem?

ay nazar mı değdiki bunu hiç düşünmemiştim
mikemmelliğime mi değdi ki kaydirigubbakcemile3

ben de seni seviyorum xzgi cim
ben de selayhuscum gibi face sizim şeker

xzgicim çok güzelmiş nevresimlerin güle güle kullan, özellikle birinciyi çok beğendim nerden sipariş veriyosun canım

off askım ya hemde hıc kolay degılmıs,hersey cok pahalı
olmusken en ıyısını ıstıyorum esyaya falan verılırde dugun bır yere kadar
kokteylde bebegım 55 mılyon dıyor bıde ekstra masrafları var
ya nıkah yapıp yemekte ayırmak var ınsanları ama sercan onuda kabul etmıyor
napıcam bılmıyorum mekan bulmadan bana rahat yok

bebegım limango sitesini biliyormusun orda erkek için set halinde olanlar falanda var fıyatları uygun uyemısın oraya gır bak ıstersen nevresım takımıda sıparıs edersın pıke takımlarını 36 mılyona aldım sempatiksalakcinni

ay nazar mı değdiki bunu hiç düşünmemiştim
mikemmelliğime mi değdi ki kaydirigubbakcemile3

ben de seni seviyorum xzgi cim
ben de selayhuscum gibi face sizim şeker
ohaoldumsmile yapma yaa olsun facesızde olsa yınede sevıyorum sneı
xzgicim çok güzelmiş nevresimlerin güle güle kullan, özellikle birinciyi çok beğendim nerden sipariş veriyosun canım

canım wallaha bılmıyorum nasıl olucagını bugun laf sokarmıs gbı oldu sercan bız dugun ıstıyoruz dıye cok kırıldım babamların ısteme hakkı var sonucta kızını verıyor,bızımkısıde gercı yapmıcam etmıcem demıyor ama laf dokundurdu olmazsa sızın aıleye yaparız dugun dıye uzuldum sakada olsa ohaoldumsmile benım ıcın cok onemlı bole seyler bızımlıler sana araba alalım nısanı ewde yapalım dedıler onun yerıne kabul etmedım olmusken ıstedıgım gbı olsun ıstıyorumda nasıl olucak bılmıyorum
buarada limango sitesinden verdim bebegım

ay ne çok sinirler geriliyo düğün yaklaşırken
ama düğün bitince oh be diyosun bitti herşey
alışveriş yok hazırlık yok yorulmak yok

heyyy selayhusumm gelmıs yasasınnn
ya ben mekanımı bulayımm rahatlıcam benım tek derdım o
yoksa ewı falan ıstedıgım gıbı yaparım onda sorunum yok
dugunde sorun var sempatiksalakcinni

selam kizlar evimdeyim anneme gitmistim tekrar soran arkadaslar icin.
xzgim nevresim pike takimlarin süperler yaa bunlarin fiyati 36 ytl mi tanesi cok sasirdim eger böyleyse ben bu fiyata böyle bisey olabilirmi yaa

hayhaycim varis degildei 1 ay önce varise benzer bisey var sanmistim ama o gecti gitti sükür buda baska bir dertti malesef ama geciyor ..

xzgim o gelinlik benim hala aklimda süperdi benim cok hosuma gitmisti ?? diktirirsen nereye diktireceksin hangi moda evi ?? iyi bir yer varmi tanidigin??

xzgim takma kafana ortak yol bulursunuz inşallah çok güzel bir düğünle dünya ewine girersiniz sorunsuz bir şekide limangomu hmen bakayım canım aşkıma hediye almadım tşekkür ederim xzgim hemen bakayım limangoya...

ayrıca kızlar erkek parfümü için ne marka önerirsiniz...
sexi,erkeksi kalıcı bir parfüm alayım diyorumda
sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…