- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #4.201
ewet bebegım o gelınlık ıste ama turkıyede yok mecbur dıktırıcemwu o markanın gelinlikleri çok tarz ve değişik oluyor
sen bir gelinlik eklemiştin xzgim sanırım tek omuzu askılıydı bende o markada bir gelinlik beğenmiştim...
ebt bebem okudum duvarımı hatta bende sana yazdım bebem..
b&m kuzu hayırdır niye yoğunsun bakalım sennnnnn ???
özlettin kendini...
olsunn olsunnn yınede gel arada bu aralar ben leylayım ama olsun ıdare edın benı sempatiksalakcinni ınsallah hemen alırsın canım ehlıyetını yatılı mısafır ıcın yorum yapamıcam hem zor hem guzel akannehiray ay ayy özlermişte beni :kedi:
opuyorumnanaktan
bende özlüyorum sizleri yaw
sürücü kursuna yazıldım .Kurs saatine kadar ev işlerini halletmye çalışıyorum
Eskişehir den babam geldi ,abimlerde kalıyo, gündüz oraya gidip geliyorum
Zaten başımda bi afacan var o yetiyo artıyo banakaydirigubbakcemile3
Boş kalan günlerde gezmeye çıkıyorum
Yarın gündüz direksiyon dersimiz var
Öyle işte yanisempatiksalakcinni
ezelcı guzelım benım gecmıs olsun nazarmı degdı sanaaönce hepinizi kocaman öpüyorummm a.s.
(sadece selaycım ve tuticim beni merak etmiş bu arada küstüm diğerlerineklava: )
maşallah kızlar kaynatmışsınız da kaynatmışsınız gözlerim ağrıdı walla okumadan edemedim ohaoldumsmile
4 gün yatılı misafirim vardı çok yoğundum hiç boş kalamadım nete giremedim
dün sabah gittiler
okuldan gelince hemen gireyim diyodum ama
dün çok kötü midem bulanıyodu çok halsizdim
evde de yalnızdım bana bakcak kimse de yoktu
ezeli izlemeden uyumam ama dün uyumuş kalmışım izlerken halsizlikten
ancak bugün girebildim
xzgim gelmemiş daha, düğün hazırlıklarıyla mı uğraşıyosun canım düğün tarihini almışsınız hadi hayırlı olsun herşey gönlünce olsun tatlım
tesekkurler hanturkummm ınsallah her sey olur ama pek olmayacak gbı gozukuyor suanda akannehir
off askım ya hemde hıc kolay degılmıs,hersey cok pahalıxzgim cnm haklısın ben senin yerinde olsam madem bu kadar kalabalıksınız nikah+kokteyl yapardım düğün için öyle düğün salonlarında yapmazsın sen biliyorum kaliteli olsun istersin kaliteli bir düğünde yemekli oluyor buda çok pahalıya patlar kır düğünü yaparsın dicem ama istanbulda kır düğünü mekanı benim abimin kır düğünü bahçeköyde oldu çokta güzel oldu ama 50 bin liraya mal oldu :S ewlenmek kolayda mekan bulmak zor ya napcaz ezgim ya ???
xzgim süpermiş nevresim takımların cnm güle güle kullanın...
xzgim ya bu parfümün erkek için olanı varmı aşkıma doğum günü hediyesi olarak alayım diyordum parfüm sen 40 lira değince çok uygun geldi fiyatı nerden aldın bebem?
ohaoldumsmile yapma yaa olsun facesızde olsa yınede sevıyorum sneıay nazar mı değdiki bunu hiç düşünmemiştim
mikemmelliğime mi değdi ki kaydirigubbakcemile3
ben de seni seviyorum xzgi cim
ben de selayhuscum gibi face sizim şeker
xzgicim çok güzelmiş nevresimlerin güle güle kullan, özellikle birinciyi çok beğendim nerden sipariş veriyosun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?