- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #4.341
istanbulda olsa gerek(gece gece ) espri yaptim güyaaa laelaelaelaelae
xzgim nasil kubarip kabardim nasil simardim :CüvCüv:
bılıyorum orayı ben tutım gıtmıstık bır keresınde oraya cok guzel orası taksımdekınde kokteyl salonu yokkı bıldıgım yoksa varmı kı kafam karıstı senıde panıklettım ha:))i geceler hayhaycım...
xzgim taksimdekine bakarız ordan çıkmıyoruz zaten benimki geldiğinde...xzgim taksimde ada diye bir cafe war biliyormusun orayı benimkiyle oranın köri soslu tavuğuna bayılıyoruz tek o değil bütün yemekleri güzel enişteyle gidin...normalde orası istanbul barosunun muş sanırım avukatlar o cafenin altında toplantı yapıyorlar ama herkes girebiliyor...
bebegım baktım ama ordakı cok kucuktu 150 kısılık dıyor napayım kı ben orayı
ayy cok merak ettım o bagıran tıpını,bız hepımız aynı donem ogrencı olsaydık o okul nolurdu bılmıyorum heheheheiyi geceler hayhaycigim yarin icinde kolay gelsin cocuklarla sana ögretmenim canim benim
ingilizce ögretmenim aklima geldi cok güzel genc bir bayandi, what is this? sonra sinif hep beraber bagirirdik " this is a dish"
cok erken kalkmıssıın bebegım ıyıce uyu dınlen yarın enerjık enerjık gorusuruz askım guzel uykular ruyanda benı gorrrcanlarim ben yatiyorum coook coooook öpüyorum sizleri uykum felaket geldi sabah 8,5 da uyanmistim dayanamiyorum simdi gün boyu bir halsizliktir üzerimden kurtulamadim gitti
dikkat edin kendinize, xzgim sende rahat uyumaya calis takma kafana bu yer meselesini herseye bir cözüm vardir nasilsa
istanbulda olsa gerek(gece gece ) espri yaptim güyaaa laelaelaelaelae
xzgim nasil kubarip kabardim nasil simardim :CüvCüv:
hemen bakıyorum bebegım
en guzelı bakırkoydekımıymıss
xzgim ada ya normal günde gideceksin sercanla dügün icin demedi onu sana tuti
dügün le karistirdin herseyi
sizi seviyorum ve ben gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?