Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

bılıyorum orayı ben tutım gıtmıstık bır keresınde oraya cok guzel orası taksımdekınde kokteyl salonu yokkı bıldıgım yoksa varmı kı kafam karıstı senıde panıklettım ha:))
bebegım baktım ama ordakı cok kucuktu 150 kısılık dıyor napayım kı ben orayı
iyi geceler hayhaycigim yarin icinde kolay gelsin cocuklarla sana ögretmenim canim benim
ingilizce ögretmenim aklima geldi cok güzel genc bir bayandi, what is this? sonra sinif hep beraber bagirirdik " this is a dish"
ayy cok merak ettım o bagıran tıpını,bız hepımız aynı donem ogrencı olsaydık o okul nolurdu bılmıyorum hehehehe
cok erken kalkmıssıın bebegım ıyıce uyu dınlen yarın enerjık enerjık gorusuruz askım guzel uykular ruyanda benı gorrr
istanbulda olsa gerek (gece gece ) espri yaptim güyaaa laelaelaelaelae

xzgim nasil kubarip kabardim nasil simardim :CüvCüv:

ayy bu nası bı esprı yaw
ben sımartırım senı hepp sımarık halın cok guzel
selımle beraber sımarırsınız ama sen onun gbı sınırlı bakma

bide bu gönülün promosyonları oluyor 3 günlük balayı vermişler arkadaşıma hediye ve bir çok promosyonları var ben burda nişanı düşünüyorum ....

kız taksimde ne salonu bırak düğün salonu bilem yoktur orda deli bende okudum okudum 5 cide anladım neyden bahsettiğini ilahi yaw hahahahaha

xzgim ada ya normal günde gideceksin sercanla dügün icin demedi onu sana tuti
dügün le karistirdin herseyi
sizi seviyorum ve ben gidiyorum

hemen bakıyorum bebegım
en guzelı bakırkoydekımıymıss

beşiktaştakide çok güzel yani bu gönülde nişan düğün yapanlar çok memnun istersen yemekli istersen kuru kahve kanepe pasta tarzı oluyor orda seçenekler var kendin belirleyebiliyorsun ve muhteşem promosyonları var anı defterini falan hediye ediyorlar balayı hediye ediyorlar falan filan....

dayanamadim bu gönül e bende baktim cok güzel yemek cesitleri var gerci nohut pilav hic tercihim degil bir menüde ona yerm vermisler ama tam yemekli istemiyorsan canim inci menüyü falan secebilirsin , hemen menülerde ne var diye baktim karnim acikti biraz kanepe verirsiniz cok masrafli olsun istemiyorsun zaten, acikcasi bende hic taraftar degilim yazik o paraya onun yerine balayina gelirsiniz buraya :)

gönül düğün salou değil zaten selayhusum organizsayon firması şimdi burada düğün,nişan,kına yapan insanların mesajlarını okudumda hepsi çok memnun kalmış hiç kimse negatif bişey yazmamış ve harika menüleri var nişanımı burda neden yapmayayımki ...masa süslemeleri bile muhteşem gelin yolu falan konfti hatta gelin masası bile harikaaa....

huuuuuuuuuuu bende yatıyorummmmmmmmmmmmmm gönülün resimlerinde baktıkça içim açıldı uykum geldi felaket derecede hepinizi sewiyorum iyi geceler canlarım...

xzgim senin için araştırıcam takma kafana hrşey mükemml olucak inan bana

tutım onlara bakıyordum bakırkoydekı cok guzel
ama cok kucuk bıze gore
besıktastakıne baktım o daha buyuk oda cok guzel
gercı ıstedıgım renkte susletırım sonucta seceneklerıde guzel begendım
selayhusum menu olarakta pırlanta olan menuyu begendım ole bır yemege ne gerek war pılav verıcegıme hıc vermem:) yarın sımdı arıyorum hemen kalkınca orayı ve bakıyorum
ben dugun salonu sanıyordum orayı ondan bakmuyorudm ama baya bır secenek sunuyorlar sana anı defterıydı suydu buydu onlar ıcındemı acaba yoksa paralımı neyse sorularımın cevabını yarın alırım :)
cok tesekkur ederım canlarım ılgınıze sabrınızı opuyorum hepeınıızıı kocaman kocaman yarın gorusuruzz

Destur Bismillahhh
Topiğin kapısını açtım , camları açimmmm
viledamı yapiyimm
çayı koyup kahvaltıyı hazırlayım kaynanası seven gel yir

beni özleyenler parmak kaldırsınnnnnnnnnnnn kötükedihüso

geçmişe baktım seycan gittiğinden beri ezgim gene bura kalmışsın
yine topiğin sadık mıhabbetçisi olmuşsun
düğün tarihin belli olmuş kuşum hayırlı olsunnn opuyorumnanaktan

seloşumm sende ananlara falan gitmişsin alışveriş yapmışsınn
iyisinizdir inşallah, yavru kuşum selimotomla beraber
bu akşam erken eve geçebilirsem msne geçimde sizi bi izliyim sengözlerimebaksanab

tutimmm bu sene maçlara beraber gidek benide al benidee hihoyyyt
yüzük takıomışsunuz enişteyle oo hayırlı olsun :jeyyar: :jeyyar:

nikoo ve ayburrr kankalar buluştunuzda bizi çaırmadınızmı yoksammmm Çok üzgünüm çoook

hanturkkss, hayyyhayyy, bemede gelmiş sizlerde iisinizdir inşallahhh kızlarr?? şakkıdı

beni soran olursa çarşamba sendromu yaşıorum
tatil sonrası iş çekilmiiyorrr çekilmiyorrrr :1no2:

en kötüsüde iş yerine hastayım sie rapor aldığım için millete hasta numarası yapmak
öhöhöhöhö ayyy çok üşüttüümm mirmirmirmir

bide bumbronz olduğum halde un gibi bir fondotenle yüzü beyazlatmak, kollarım görünmesin diyede uzun kollu bir gönlek giymek -tatlicadiarzu-

bi de trafolar yanmış işyerinde kilimalar çalışmıyo
zaten yanıomm
Allah cezamı virdi -tatlicadiarzu- kafamçokkarıştı mafoldumben

hosgeldin barbisim tatillerde yapilmis gelinmis ne güzel yakindada bodrum bodrum seni bekliyor
biz iyiyiz bebisimle beraber onu kesinlikle ac susuz birakmiyorm :1. kendimi ogluma adadim,bol bol yeyip iciyoruz, aksama denk gelirse görüsürüz canim bronz halinide görürüz sana türkcelin cekim gücü dansi yapariz

uyuyan ve calisan güzellerim günaydin tünaydin

ayy aşkitomtom hoşgeldin
çok özledim seni kız canım benim
gel beraber gidelim bodruma eniştemi kandır sizde gelinn

ayy selimotomon çekim gücü dansını yirimm yiriim
aferim yedir besle büyüt evladını
analık vazifeni yap kaydirigubbakcemile3

ana olunca anlarsin bebegim
simdi ben cikiyorum senide cokk cokk öpüyorum bebegim görüsürüz sonra bronz barbi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…