Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

amaaan tuticim neymiş senin çilen
kabus gibi 35 ay
çocukları büyüttün askere yolladon sonra tamamen yolladın:))
töbe töbeee:))
kızma tuticik bana

yok kız ne kızıcam büüyüttüm adam ettim yollandım(sepetlendim)
ama aradan çok geçmedi kapımda yattılar bu sefer ben istemedim hatta daha geçen gün aradı beni seni unutamıyorum senin gibisi yok diye yalwardı nişanlıyım dedim kapadım yüzüne teli

hatta tutımm eger cok kıymetlı bısey ıstemıyorsanız
so chıc e bakın ordan almıs bana onu
hem sadece bır kac tane oluyor yanı ozel tasarım gbı hemde altın vs olmadgı ıcın cok pahalıda degıl

allah iyiliğini versin kız nerden çıkmış yüzük...
tamam o zaman alsın bare bir yüzük takak
kaydirigubbakcemile2

tutim bencede tak yüzük yazik cocugun gönlü rahat etsin

xzgim ben yazdim yorumumu arkadaslik vazifemi yerine getirdim

hayhay fikrin güzel canim protesto amacli

hatta tutımm eger cok kıymetlı bısey ıstemıyorsanız
so chıc e bakın ordan almıs bana onu
hem sadece bır kac tane oluyor yanı ozel tasarım gbı hemde altın vs olmadgı ıcın cok pahalıda degıl

önerin için saol bitanem peki so chic in nerde şubesi var bende swatch ın bazı tasarımları güzel oluyor ya onlara bakalım dedim so chic diye marka duydum ama şubesini hiç görmedim çok pahalı bişeye gerek yok zaten bi kaç aylık şey için...

tutım sızın o tarafda nerelerde var bılmıyorum ınternettem bakarsın bızım burda her yerde var
sercan taksımdekınden almıstı
gercekten guzel modellerde var ben takıda alıyorum ordan
kalıtelı seyler ama altın degıl gumus
selayhusum arkadaslık gorevını yerım senın
sen benım sadece arkadasım degılsın bayılıyorum kızım sana
hayhaycım erkekler ıste bole seylere onem verıyorlar bak sanada taktırtımıs

iyi geceler hayhaycigim yarin icinde kolay gelsin cocuklarla sana ögretmenim canim benim
ingilizce ögretmenim aklima geldi cok güzel genc bir bayandi, what is this? sonra sinif hep beraber bagirirdik " this is a dish"

i geceler hayhaycım...

xzgim taksimdekine bakarız ordan çıkmıyoruz zaten benimki geldiğinde...xzgim taksimde ada diye bir cafe war biliyormusun orayı benimkiyle oranın köri soslu tavuğuna bayılıyoruz tek o değil bütün yemekleri güzel enişteyle gidin...normalde orası istanbul barosunun muş sanırım avukatlar o cafenin altında toplantı yapıyorlar ama herkes girebiliyor...

canlarim ben yatiyorum coook coooook öpüyorum sizleri uykum felaket geldi sabah 8,5 da uyanmistim dayanamiyorum simdi gün boyu bir halsizliktir üzerimden kurtulamadim gitti

dikkat edin kendinize, xzgim sende rahat uyumaya calis takma kafana bu yer meselesini herseye bir cözüm vardir nasilsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…